• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti :(

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Evet, düşündüğüm şey oldu ve yaklaşık 2 ay önce başlayan ilişkim bir kaç saat önce bitti. Daha önce onun arkadaşlarının bizim uymadığımızdan bahsettiğini, onun da ilişkimizde eksik bir şeyler olduğunu söylediğinden bahsetmiştim. Yine aynı bölümde çok mutsuzum çok başlığına yazmıştım. Beni sadece seviyormuş arkadaş olarak yani daha derin bir şey hissedemiyormuş zorlamış ama olmamış. Ancak iyi bir arkadaş kazanmış. Benle arkadaş olarak görüşürmüş. Yine arkadaşlarından etkilenmediğinden bahsetti. Öyle işte. Aslında ben böyle bir şey olabileceğini hissediyordum. Geçen ablamla tanıştı ve bugün ablam bana ben sizin aranızda duygusal anlamda bir şey olmayacağını hissettim ve sadece onunla iyi bir arkadaş olacağınızı düşündüm dedi. Aslına bakarsanız ben çok üzülmedim belki de duygularım gerçekten derin değildi ve gerçekten farklıyız uymuyoruz. Mesela o daha hareketli, gezmeyi seviyor, faal. Bense sakinim, evde olmak daha çok hoşuma gidiyor. Gezmeyi çok sevmem. Benden 2 yaş küçüktü. Belki bu da ilerde sorun olurdu. Bir de şimdiye kadar kim çıksa karşıma hep beni değiştirmeye, kendine uydurmaya çalıştı. Kimse beni olduğum gibi kabul etmek istemedi. Ha bir de o yay ben akrep. Baktım da uyumlu değilmişiz :))

bence arkadaşları değil kendi düşünceleriydi onlar daha önce de demiştim:)
seni hazırladı galiba ayrılığa üzülmemen için
bence de hayırlısı olmuş

Back
X