son kez konuşmak için karşıma aldım ama yine alay yine yalan ve yine palavra özrü kabahatinden büyük hala yalanlamaya çalışıyor delirdim ya adam o kadar pişkin ki gözümün içine baka baka yalan söylüyor inanamazsınız anlat dedim ne anlatayım diyor ya sen manyakmısın ne yaşadıysanız onu anlat herşeyi bilmek istiyorum dedim biliyosun diyo ben yanınazdamıydım ki bileyim 1 buçuk yıl ne yaşadın be adam ben senin karınım beni arayıp sormuyosun elin o...........suna 17 mesaj atıp 7 8 defa arıyosun ne demek bu e öylesine ne demek öylesine ne yazıyodun öylesine gülüyor yalan söylüyosun doğruları anlat yok muş birşey beni ve çocukları konuşuyomuş biraz sıkışınca aramız soğuktu eeeeeeeeeeeee bebek vardı eeeeeee konuşuyoduk sorunlarımızı konuşuyomuş kadınlada kadında sorunlarımızı çözmeye çalışıyomuş avukat değil sanki terapist e ben burdayım benimle konuşsan çözsen sorunlarını e konuşamıyoduk şimdi nasıl konuşuyoruz demekki konuşabiliyormuşuz o kadını benim karşıma getireceksin dediğimde suratının şekli değişti önce mırın kırın sonra kabul etti ama kendisi olmayacakmış sen neden olmıycaksın hani sevgilisi vardı dördümüz oturup konuşalım dediğimde ki hali görülmeye değer di doğrusu sen otur getiririm konuşursun dedi olmaz sende ol hep beraber konuşalım oturalım madem dediğin gibi aranızda bir şey yok sevgiliside olsun dördümüz takılalım konuşalım kaynaşalım dedim tabii zarflıyorum gözler doldu inkar olayı bitti ve bişeyler yaşadığını kabul etti ama hala yüzsüzlüğü elden bırakmıyoruz gülüyor benimle dalga geçiyor sinirim tavan yaptı tabii maile konuyu getirdim bana gelmemişdir diyor beni 1buçuk yıldır aptal yerine koyduğunu ama artık aptalın gözünün açıldığını yalanların işe yaramıycanı söyledim ve çok merak ettiğimi ne gönderdiğini sordum ben birşey göndermedim dedi göndermediği seye karşılık aşk ve sevgi dolu mesaj gelmiş haberi yokmuş peki dedim ben kadına 9 unda mail attım 11 inde cevap geldi haberin yokmuydu dedim yoktu dedi önce bi daha sordum telefon açtı bana ben mail atmıştım karın bana mail atmış dedi sen benim karımla aramı bozdun senin ...........küfür ettim telefonu suratına kapattım e be adam bmadem haberin vardı benimle niye konuşmadın anlatmadın inanmazdın eeeeeee tabiiii aşkımlar seni seviyorumlar havada uçuşsun neyse tersleşmeler yalanlar yeri beliymiş evet dedim yeri belli kapısında nöbet tutar gırtlağına çökerdim şimdiye kadar ama yapmadım yapmam e git yap yapsana ne duruyosun saçmaladı mesajlarda ne yazdığını sordum hatırlamadığını söyledi biraz sıkıştırınca telefondan numaraları niye sildiğini sordum kadın benden mail alınca telefonla konuşmuşlar tabii buda ben noları bulmadan sildiğini zannediyo tabii ben aptalım ya 1 yıllık şüphe var içimde iz bulmuşum peşini bırakırmıyım forsky mı forskyp mı ne varmış bir onun numarasını almadım dedim itiraf geldi arkadaşlar KENDİSİYLE AŞIRI İLGİLENEN BİRİSİYLE VAKİT GEÇİRMİŞ SADECE NAPSINMIŞ Kİ ADAM NE YAPARSAM YAPİYİM MİŞ BENDE EŞYALARINI TOPLAYIP SABAH GİDİYOSUN DEDİM TAMAM DEDİ SANA BOŞANMA DAVASI O.........UNADA TAZMİNAT DAVASI AÇIYORUM dedim ve bitti 17 yıl bi çırpıda güm oyun şimdi başladı şansım bol olsun ne diyeyim benim tırnağım etmezmiş ama çok ilgiymişmiş mutluluklar dilerim ikinizede by by defolup gidin kokuşmuş mahluklar benden uzak olun ne yaparsanız yapın üstümden tonlarca yük kalktı.OH BE DÜNYA VARMIŞ BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.