Sevgilimle gğzel bir ilişkimiz vardı.Bana güzel sözler söyler mesajlar atardı.Konusumuzda sesi okadar guzel gelırdıkı anlatamam sıze.Her konusmamız da o hep bırseyler anlatırdı durum uygun oldugunda 3 saat konustugumuzu bılırım aralıksız.Bir ügven sorunu yasadık ve ben onu sık sık aramaya başladım.mesgule attıkca aradım ısrarla.Neyse yeni işe başladı önce sirket hattı verdıler mesajlasmayı bıraktık onunla.Artık gunadın ıyı geceler mesajı yoktu.sadece gunaydın yerıne ıyıgecelewr yerıne 1 kere cagrı vardı.(oda duzenlı degıl unutuyor)sonra işi gec saate kadar surdugu ıcın konusmalar azaldı.hıc aralıksız uzunca konusmlarımz artık 5-10 dk oldu.bırseylerı anlatmaz oldu.
İlgisizde davranıyor bana.ilgi istediğimi söyledıgınde sen once su huylarını (mesgule atınca arama ,sureklı mesaj atma herseyı kıskanma huyum fılan) bırak sonra ılgıyı gorrsn dedı.
bugun konusurkende sen su huylarını % 80 duzeltemıyeceksın dedı.Bende nıye benlesoın dedım bır umut ıste dedi.
sürekli tartısıyoruz onunla.eskıden boyle degıldık ıcmde bırseler kırıldı.bende eskısı gıbı degılım.evlenmek istediğini söyluyordu onuda pek sık demıyor artık.Hanımlar neyapmak lazım bu durumda bılemedım.Hergun hergece aglıyorum.perişan haldeyım
-- bu arada benım ılk sevgılım ılk ılıskım-