Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimle gğzel bir ilişkimiz vardı.Bana güzel sözler söyler mesajlar atardı.Konusumuzda sesi okadar guzel gelırdıkı anlatamam sıze.Her konusmamız da o hep bırseyler anlatırdı durum uygun oldugunda 3 saat konustugumuzu bılırım aralıksız.Bir ügven sorunu yasadık ve ben onu sık sık aramaya başladım.mesgule attıkca aradım ısrarla.Neyse yeni işe başladı önce sirket hattı verdıler mesajlasmayı bıraktık onunla.Artık gunadın ıyı geceler mesajı yoktu.sadece gunaydın yerıne ıyıgecelewr yerıne 1 kere cagrı vardı.(oda duzenlı degıl unutuyor)sonra işi gec saate kadar surdugu ıcın konusmalar azaldı.hıc aralıksız uzunca konusmlarımz artık 5-10 dk oldu.bırseylerı anlatmaz oldu.
İlgisizde davranıyor bana.ilgi istediğimi söyledıgınde sen once su huylarını (mesgule atınca arama ,sureklı mesaj atma herseyı kıskanma huyum fılan) bırak sonra ılgıyı gorrsn dedı.
bugun konusurkende sen su huylarını % 80 duzeltemıyeceksın dedı.Bende nıye benlesoın dedım bır umut ıste dedi.
sürekli tartısıyoruz onunla.eskıden boyle degıldık ıcmde bırseler kırıldı.bende eskısı gıbı degılım.evlenmek istediğini söyluyordu onuda pek sık demıyor artık.Hanımlar neyapmak lazım bu durumda bılemedım.Hergun hergece aglıyorum.perişan haldeyım
bence çok üzerine gitmişsin..
unutma sen aradıkça o senden uzaklaşacak.. aramak istese de aramayacak..
biraz kendi haline bırak..
bu ilişkinin sorumluluğu varsa üzerinde o seni yine arar..
sen sadece bekle hiçbişey yapma..
bence çok üzerine gitmişsin..
unutma sen aradıkça o senden uzaklaşacak.. aramak istese de aramayacak..
biraz kendi haline bırak..
bu ilişkinin sorumluluğu varsa üzerinde o seni yine arar..
sen sadece bekle hiçbişey yapma..
öylede cnm o ilgisiz davrandıkca benım ıcımde bırseyler kopuyor.başka erkekler gozume hos gelıyor.Bir arayısdaymısım gıbı hıssedıyorum ve kendımı sucluyorum.benle ilgilenen biri var aarkadas olamk istiyorum ama svgılım var dıyede arkadas bıle olamıyorum korkumdan ona kapılırım dıye
Yasin kac canim bilmiyorum ama bu tarz mevzular erkegi bogar. Icinden gelerek ayptigi seyleri kurala baglar gibi yaparsaniz ne anlami kalir ki. Insan bikar bir sure sonra. Sevgilin huylarini degistirmen konsunda dogru soylemis kendine hakim ol ve yapma gunaydin iyi geceler icin cagri atmiyor diye yapilir mi boyle uzulmene deger mi yani? Yazdiklarini bir de kendin oku cok abarttigini ve bunlarin aslinda sorun olmamasi gerektigini goremiyor musun? Bir sure rahat birak sevgilini mesaj atacaksan da askim iyi isler cok yorma kendini ki o sesini duyup rahatlayayim gibi mesajlar at sonra bak o seni nasil ozluyor sen boyle yapmaya devam edersen o senden uzaklasacaktir erkekler kendini mutsuz eden ssyler konusunda kacmakta ustadir iliskini bogma ipler senin elinde. Eskiden ayirdigi kadar vakit ayirmiyor olmak zoruna gitse de iliskiniz ve yasiniz ilerlediginde ikinizinde ortak ve ayri hayatlariniz oldugunu fark edersin. Bol sanslar sana.
Fazlaaaa ilgii haddinden fazla ilgi genelde sadece erkeği değil kizida bunaltir kimsenin üstüne o kadar düşülmemeli bence her iki tarafta eşit dawranişlar sergilersse daha ii olur tabi ona göre davranin demiorm ama o size öyleyse sizde biraz ilgisiz durun bakin nolacakk
Fazlaaaa ilgii haddinden fazla ilgi genelde sadece erkeği değil kizida bunaltir kimsenin üstüne o kadar düşülmemeli bence her iki tarafta eşit dawranişlar sergilersse daha ii olur tabi ona göre davranin demiorm ama o size öyleyse sizde biraz ilgisiz durun bakin nolacakk