Bitttiiiii bosandımmmm

Yeni hayatında mutluluklar dilerim geçmiş olsun.Mutlaka biraz için burkulmustur insanız hayal kırıklığı üzer insanı ama inşallah her şey gönlünce olsun 🙏
Tabiki burkuldu ama o özgürlüğüne kavuşma hissimin önüne de geçemedi çocuğum icin endişelerim hala devam ediyor umarım çok fazla hissetmez boşanmış bir ailenin çocuğu olmayı 🙏🏻

Selam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimde 🙏🏻 Günlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla 😊 çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de ☺️
Her şey gönlünce olsun her şeyin hayırlısı olsun canım

Selam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimde 🙏🏻 Günlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla 😊 çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de ☺️
Umarım gelecek hayatınızda yavrunuzla çok mutlu olursunuz 🥰🍀

Adınıza çok sevindim darısı boşanma kuyruğunda bekleyen ben ve benim gibilerin başına... Bizimde böyle güzel başlıklar açacağımız günler biran önce gelse... Bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olacak emin olun... Mutlu kalın 💜💜💜

Arkanıza sadece ne kadar yol katetmişim diye baktığınız, huzurlu, mutlu günleriniz olsun. Geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun

Adınıza çok sevindim darısı boşanma kuyruğunda bekleyen ben ve benim gibilerin başına... Bizimde böyle güzel başlıklar açacağımız günler biran önce gelse... Bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olacak emin olun... Mutlu kalın 💜💜💜
Konunuzu biliyorum çok zorluyor sizi o pislik esiniz ve ailesi insallah feraha kavuşursunuz

Back
X