- Konu Sahibi sari_cicek
Merak ettim bunu, ama cesaret edemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uyanık olun bana kalırsa reklam bu. konu sahibi yazdığı cevaplarda sadece bu ürünü övmüş ve tek arkadaş olduğu kişiye bakın. melek81. bu topikte konu sahibinden başka kremi tavsiye eden tek kişi de melek 81. bana kalırsa ikisi aynı kişi ve reklam yapıyorlar. site yönetiminin dikkatine !!
niye cevap vermiyorsunnnn sarı çiçek yardımcı olamıyosan konuyu açmasaydınnn![]()
ya bu kararmadan kasıt ne??? mesela bnm koltuk altımı kökten almama rağmen grimsi oluyor,bebek gibi değil pismiş gibi duruyor,lazere git kıl köklerinden oluo dediler,şimdi dervita ii gelir mi bna?
arkadaşlar..ben estetisyenim.ne yazıkkı lekelenme bir çok bayanın korkulu ruyası yuz için çok fazla marka var ama kol altı ve bikini bölgesi için bır urun yoktu..!!bizim estetik klınıgımıze dervita kremin bölge mudurleri gelip anlattılar. Klinik olarak içeriğini beğendik ve yaz kış kullanılabilen tek ürün. Bizlerde kliniğimize gelen hastalarımıza önerdık ve hepsi çok memlun kaldılar 10 gün içerisnde bu sorundan kurtulanda oldu 1 ay ay içindede çünkü lekenın yoğunluğuna gore hızlı bır sekılde lekeleri cildi soymadan tedavi ediyor. Ve halen kliniğimizde bu ürünü kullanmaktayız.ayrıca saglık bakanlıgı onaylı bir urun..!!biz bayanların böyle güzel bir ürüne ihtiyacı vardı.. Bu bilgimi sizler ile paylaşmak istedim kızlar...
kızlar uyanık olun bana kalırsa reklam bu. Konu sahibi yazdığı cevaplarda sadece bu ürünü övmüş ve tek arkadaş olduğu kişiye bakın. Melek81. Bu topikte konu sahibinden başka kremi tavsiye eden tek kişi de melek 81. Bana kalırsa ikisi aynı kişi ve reklam yapıyorlar. Site yönetiminin dikkatine !!
nerde benim arkadasım? hem ben neden reklam yapayım kı babamın ilacımı sanki:) ben sadece bilgimi ve deneyimi paylaşıyorum ister inan ister dene karar senin
evet ürünü övdüğüm doğru!!!sen hangi ürünle 10 günde sonuç almaya başladın?dervita kremi kendi hastalarımda bire bir takip edip aldıgım sonuçları gördüğüm için site içinde üründen bahsedildiği için yorum yapma geregi duydum..!!! Evet sana bir sürü leke kremi yazabilirim darphıne,dermolojıka,neostrata,exvulıance,vs..bu markalarında leke acıcıları var.ama bıkınıve kol altı için kullanılmıyor.!! Yuz için uygun ürünler.!konu kol altı ve bıkını bölgesi oldugu için dervitayı yazdım..ayrıca ınsan sonuç aldıgı guvendıgı urunu över.!!!firma sahibininde hiç işi yoktu kadınlar kulubunde vakıt geçirecek.adam milyon dolarlar yatırıyor..o kadar çalısanı var.bizim gibi estetisyenleri ziyaret edip bilgilendiriyor..dermatolog ziyaret ediyor.hiç işi gücü kalmamış.burdan cevap yazıcak..!!!birilerine cahilce yakıştırma yapacağına..!!bilgilerini paylaşta yararlı olmaya çalış..
ya bu kararmadan kasıt ne??? mesela bnm koltuk altımı kökten almama rağmen grimsi oluyor,bebek gibi değil pismiş gibi duruyor,lazere git kıl köklerinden oluo dediler,şimdi dervita ii gelir mi bna?
Ben konuyla ilgilenmedim bi süre unuttum bıyık bölgemdeki lekeler düzenli 20-25 gün doktorun verdiği kremi akşam sabah uygulamam sonrasında tamamen geçti
Yine cildiyeci doktorum başarısını serdi gözlerimin önüne..
Sivilce tedavimdede verdiği ilaçlar isabetdi bıyık bölgemdede..
Ben aylardır hiç kullanmıyorum kremim hala baya var buzdolabında muhafaza ediyorum
Mutlaka iyi bir doktora gitmelisiniz.
Ben umutsuzca başlamıştım geçmez ümidiyle soyuldu, pullandı, gerildi cildim vs ama sonucu aldım ben artık bıyık bölgemde leke yok kapatıcısız,pudrasız,fondotensiz çıkıyorum aylardır.
Karisim kremdi kullanirken iyi hostuKrem hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba
Karışım mi tek kremmi ismi nedir
Dr. Zaten gitmis nerede suan bilemiyorumSevgili tr_lelli, gittigin dr nerede acaba? adını verebilir misin?