• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıklı erkek mi? Bıyıksız erkek mi?

yakışana bıyıkta gider ama benim sefkilim aşkıma hiç yakışmıyor ben kirli sakalı seviyorum bir de keçi sakal mıdır nedir onu ama işe girdi gireli keçi sakalda bırakmıo pis adam:delphin:

ben bıyıklı olmasını çok isterdım.. ne bılım yaa bi erkekte bıyık hosuma gidiyor açıkcası bana gore daha karızmatık gelıyor.. ama Atamızın bıyık bırakma seklı gibi olmasını istiyorum.

ama benım heriff hiç sevmıoo bıyıgıııı.. bide meslegi geregi bırakmıyo.

Kadini gösteren saci erkegi gösteren biyigi sakaldir demisler...:delphin:

Biyigi gercekten sadece yakisan birakmali...fakat tamamiyle bebek poposu gibi oldumuda hos durmuyor...hic olmazsa kirli sakal olmasi gerek bence..CADIARZU

bıyık sevmemekle beraber, bıyığı çağdışı olarak görenleri de anlayamıyorum. yakışan var yakışmayan var, eşim yakışmayanlardan, ama bıyık bırakmak istese de bırakırım hevesini alsın.

dünyanın en yakışıklısı da olsa bıyıksızzzz olsun yasakkelime Sevgilim bıraktığında yaşlı amcalar gibi olmuşsun diyorum naniknanik hemen kestiriyorum tabii

Aman biraz erkek olduğu belli olmalı canım yaaaa, ne öööle bıyıksız benim gibi hahaha

sadece biyik diilde top sakala oldum olasi hastaydim benimkide öyle zaten:jeyyar:
topsakalli damat olmaz dediler dügünümüzden önce söyle damat trasi olman sart dediler ikna etdim dügüne 1-2ay kala kes begenmezsek topsakallini yine brakirsin diye kestirmez olaydimkaydirigubbakcemile3
surat dolunay gibi cikti ortaya ve bebek poposu gibi olduydu yazik:roflol:
yakisiyo askitoma topsakal arada sekilde yaptiriyo tam karizma oluyo ya:asigim:

sadece biyik diilde top sakala oldum olasi hastaydim benimkide öyle zaten:jeyyar:
topsakalli damat olmaz dediler dügünümüzden önce söyle damat trasi olman sart dediler ikna etdim dügüne 1-2ay kala kes begenmezsek topsakallini yine brakirsin diye kestirmez olaydimkaydirigubbakcemile3
surat dolunay gibi cikti ortaya ve bebek poposu gibi olduydu yazik:roflol:
yakisiyo askitoma topsakal arada sekilde yaptiriyo tam karizma oluyo ya:asigim:

:roflol::roflol: demek bebek poposu gibi oluyo ha allah iyiligini versin:roflol:
ama haklisinincim senin askitona top sakal yakisiyokaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: demek bebek poposu gibi oluyo ha allah iyiligini versin:roflol:
ama haklisinincim senin askitona top sakal yakisiyokaydirigubbakcemile5

AH YENGOSUM O HALINI SEN GÖRMEDIN KESTIRDIGIME PISMAN OLMUSDUM INAN HER GÖRDÜGÜMDE GÜLMEMEK ICIN KENIMI ZOR TUTUYODUM YAZIK ODA YANIMA GELDIMI ELINI ORDAN CEKMIYODU BENI BILE BASKA YÖNE BAKDIGIM ZAMAN ÖPÜYODU:jeyyar:
ama sende hakklisin dayimi bende ne biyikli nede sakalli düsünemiyorum hos istesede brakamaz zatenkaydirigubbakcemile3

tabıykı bıyıksız erkek ama sadece kendı esım yada sevgılım ıcın bu dusuncem cunku hem batar operken hemde buyuk gosterır onun dısında yası ılerlemıs erkeklerde de bıyıksız degısık gelır sevmemsırnaşık şey

bıyıktan hoşlanmam....sevgilimin de bırakmasını istemezdim ama bırakmak isterse de bırakır kendi bedeni sonuçta...ama zaten bırakmaz ki.:jeyyar:hihoyyyt

Back
X