biyokimyasal gebelikmiş.. :(

shed

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
251
1
16
Diğer
7 aylık evliyim ilk bebek düşündüğümüzde çok korkmuştum hep aklımda ya olmazsa diye sorular vardı kendimi sürekli sıkıntıya sokmaya başlamıştım ve aklıma gelen başıma geldi mart ayında pskolojik olarak hamile gibi hissetmeye başladım kesin hamileyim sandım adet olmayayım diye kendi kendimi kastım ve sonunda geciktim 10 gün doktora gittim 1 hafta takipte kaldım 2 günde bir kan aldılar ve sonunda düşük yaptım doktorum bana bir daha kendini böyle yorma dedi ama elimde değil eşim bile artık bana kızmaya başladı hemen bir bebeğim olsun istiyorum her şeyim normal gözüküyor ama bebeğim yok hala :( böyle bir durum yaşayan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz lütfen bilgisi olan herkesten rica ediyorum :(

Cnm bende kimyadak gebelik yasadim gecen sene bide bende hemen olsun diye iyiden iyiye takmistim kafama sobra bi kere adet oldum yeniden hamile kaldim ama o ay daha rahattim simdi 7aylik bi oglum vr o ay sadece corekotubal tarcin karisimi denedim

nisan ayında da adet gördüm bu ay da ama hala bir şey yok kendi kendimi korkutmaya başladım olmayacak diye elimde değil bu :(

7 aylık evliyim ilk bebek düşündüğümüzde çok korkmuştum hep aklımda ya olmazsa diye sorular vardı kendimi sürekli sıkıntıya sokmaya başlamıştım ve aklıma gelen başıma geldi mart ayında pskolojik olarak hamile gibi hissetmeye başladım kesin hamileyim sandım adet olmayayım diye kendi kendimi kastım ve sonunda geciktim 10 gün doktora gittim 1 hafta takipte kaldım 2 günde bir kan aldılar ve sonunda düşük yaptım doktorum bana bir daha kendini böyle yorma dedi ama elimde değil eşim bile artık bana kızmaya başladı hemen bir bebeğim olsun istiyorum her şeyim normal gözüküyor ama bebeğim yok hala :( böyle bir durum yaşayan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz lütfen bilgisi olan herkesten rica ediyorum :(

herşeyim normal demişsinz evet normal gözüküyr cünkü en azından hamile kalabiliyorsunz.kimyasal gebeliği takip eden yakın aylarda gebe kalma ihtimalı daha fazlaymış.bu kadar stres yapman ne senin icin nede ilerde olacak bebeğin icin hic iyi değil.sırf stres yüzünden bebeğimi kaybetme ihtimalin bile var demişti doktorm bana.evet hic kolay değil ama en azından kendini cok sıkma yumurtlama günlerini takip et sen gerekeni yap gerisi takdiri ilahi.

Keske elimde olsa sanki hic olmayacakmis gibi hissediyorum sabirla bekliyorum her ay :(

Back
X