Biyokimyasal risk

windrose123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
264
145
103
42
Merhabalar, ikili testte test sonucum iyi çıktı fakat biyokimyasal risk yani kan testi normal değerlerin biraz üstünde. 320 de 1 cikti. Danistigim iki Dr. Nipt test öneriyor, biri de sonuç önemli gerek yok diyor. Böyle birşey yasayan oldu mu ? Ultrason verileri gayet iyi.

Canim ben bu konuyla ilgili bir baslik acmistim.epey detayli konusuldu bu konu bir bak derim benimde biyokimyasalim 1/53 tu

3.lu tarama testi riskinin yüksek cikmasi baslikli konu

Teşekkürler cevap için , okudum, benim risk oranım baya yüksek olmasına rağmen bir doktor Amniyosentez, bir doktor Nipt , bir tanesi de testin genel sonucu iyi çıkmış gerek yok hiç birşeye dedi. Sizin açtığıniz konudan anladığım amniyosentez en garanti olanı.Ama 320 de 1 için yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Çok zor karar vermek .Siz de sağlıkla alin kucağınıza az kalmış .

Drunuz en iyisini bilir ama bence gerek yok icim rahat etsin derseniz yaptırın uzman elde yapılırsa risk cok dusuk

3lü testi herkese yapıyorlar mi? Doktorum benden 12.Haftalarda 2li test istedi oran düşük çıktı bir de 20li haftalarda bir yerlerde organ taraması istedi perinatolojiden ama 3lu 4lu falan bir sey demedi onlari da yaptırmam lazim miydi acaba

2 li test daha guvenilir ben zamanini kacirdığım icin 3 lu yaptirdim ve klinik olarakta guvenilirligi cok dusuk bosuna amniyosentez yaptirdim

Organ taramasi dedigi 2.veya4.duzey ultrasondur ayni anda doppler ile.kan akisina bakilir organlari incelenir onemli bir tarama testidir mesela benim bebegimin gobek kordonunun tek arter oldugu bu sebepten gelisimi yavaslasigini 2.duzey ultrasonla ogrendim

Sonucu yazmak istedim. Sadece riskli gebelik uzmanına gidip genel bir ultrasonda baktırdım, herhangi bir şey sorun yoktu. Çok şükür sağlıklı doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…