Doğuma Hazırlık Biyolojik takvimi test edelim doğru mu litfenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aynap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
620
784
103
Kızlar biyolojik takvim doğrumu lütfen test edermisiniz link paylaşıcam

Pek çok kişi de tutuyo ben baktım oğlumda tutuyo en başı sağlık ve hayırlısı tabi de ikinci bebeğim kiz olsun çok isterim bi bakarsanız birlikte test etmiş oluruz

Cin takvimi vb hiç tutmazken bu takvim ilk bebeğimi doğru gösterdi

Pek çok kişi de tutuyo ben baktım oğlumda tutuyo en başı sağlık ve hayırlısı tabi de ikinci bebeğim kiz olsun çok isterim bi bakarsanız birlikte test etmiş oluruz

Anne için erkek baba için kız dönemi diyor yani bu durumda hangisi olacak bebeğim anlayamadım ben :110:

Benim ablam 7 aylık erkek bebeğe hamile ama bu testte kız gösteriyor bence çok saçma bi test ara dönemde anneye ayrı babaya ayrı cinsiyet söylüyor ne olduğu bile anlaşılmıyor

bende de tutmadı malesef teste göre söylediği tarihlerde oğlan gösterdi ama kızım olacak

Yanlis bu... erkek gostermesine ragmen kızımız olacak

Çin rus ve bu takvim oglumda tuttu.. Şimdikinde de erkek gösteriyor. Henüz belli değil bakalım görecez.

Teşekkürler kızlar ya ara dönem hangi baskın olursa mesela başka ara dönemde doğan cocuk varsa kimin baskın olduğu belli olurmuş oglum var en başı sağlık ama kızım olsun çok istiyorum bakalim

Back
X