• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biyopsi ile parca aldiran varmi

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar bugun cocuk olmuyo diye doktora gittim.testlerim normaldi.rahim duvarina bakalim belki bebegin tutunmasina engel hucreler vardir dedi.hic boyle birseyle karsilasan oldumu ve sonrasi nasil devam eder?

Arkadaslar bugun cocuk olmuyo diye doktora gittim.testlerim normaldi.rahim duvarina bakalim belki bebegin tutunmasina engel hucreler vardir dedi.hic boyle birseyle karsilasan oldumu ve sonrasi nasil devam eder?
Merhaba ...bn de de Rahime et parçası vardı. .Bebeğin tutunma yeri n de dedi ve alırdım. ..normal kürtaj olur gibi aldırıyor sin dedi doktor. ..ama ben histereskopi ve laratoriskopi kurulup alırdım. .bir nevi ameliyat oldum yani..Rahim başka sorun var mı yok mu öğrenmek için ...şükür başka sorun yoktu.

Merhaba ...bn de de Rahime et parçası vardı. .Bebeğin tutunma yeri n de dedi ve alırdım. ..normal kürtaj olur gibi aldırıyor sin dedi doktor. ..ama ben histereskopi ve laratoriskopi kurulup alırdım. .bir nevi ameliyat oldum yani..Rahim başka sorun var mı yok mu öğrenmek için ...şükür başka sorun yoktu.
Bana seni para icin kesmislerv diyolar.benim tek derdim 1yildir cocuk yok.ne alakada rahimden parca aldilar diyolar.psikolojim coktu kanamam var 3gundur.birde bu yaranin duzelmesini bekliycem.

Nasıl parça aldılar. .Ameliyat şekli nasıldı. .
Bu arada boşver takma kimseyi diyecem ama bu pek mümkün değil insan illa ki takıyor. .ama bebeğin olması için ne gerekli ise onu yap..

canım hemen yaptır hemen hiç vakit kaybetme ben sana hikayemi anlatayım 2 yıldır bebek istiyoruz hormon troid prolaktin hepsi normal hatta çok iyi değerlerim kist yok herhangi bir enfeksiyon yok hsg çekildi 2 defa tüpler açık falan neyse sebebsiz infetilite dediler en son eşimdede problem yok 4 defa klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm yumurtalar çok güzel gelişiyor çatlıyor ama hep negatif 9 tane doktor değiştirdim en son ağustos ayında aşılama dediler ocak ayına kadar ara verelim ocakta aşılama yaptıralım dedik.Bu arada yine doktor araştırıyoruz işte bu arada da bitkisel kürleri yapıyorum en son kasımda bal çörekotu tarçın kürüne başlamıştım ki bir ara kanama yaşadım 15 gün devam etti tesadüfen bir arkadaşın tavsiyesiyle hiç adını duymadığım bir doktora gittim hemen biyopsi yapalım dedi tamam dedim ve endometrial polip olduğunu öğrendim 5 mm boyunda olduğu için biyopsi sırasında körlemesine alınmıştı sonra adet olunca kontrole gittim kökü varmış bunun çünki ve kesinlikle gebeliğe engel bir durum çünki bebeğin yerleşceği yerde bir et parçası var doktor muhtemelen daha önceki tedavilerde düşük olmuştur dedi yani kimyasal gebelik neyse konrole gittim eğer kökü duruyosa laparoskopi yapılcak yoksa aşılamada tüp bebekte yapılsa tutmaz dedi kontrole gittiğimde hiç lezyon görülmedi ve bu ay tekrar klomen tedavisine başladık şuan bekliyorum inşallah bebiş vardır 4 gün sonra test günüm işte böyle tatlım hiç korkma yaptır düşün ben narkozsuz yaptırdım biyopsiyi dayanırım diye ölede oldu 5 dakkalık bişey ama genelde narkozla yapıyolar hiçbişey anlamıyosun şimdiden geçmiş olsun

Bana seni para icin kesmislerv diyolar.benim tek derdim 1yildir cocuk yok.ne alakada rahimden parca aldilar diyolar.psikolojim coktu kanamam var 3gundur.birde bu yaranin duzelmesini bekliycem.
canım sonrada gördüm aldırdın mı geçmiş olsun korkma bir dahaki adete kadar rahim iyileşiyor sonuçlarında temiz çıkar inşallah sen o ne alaka diyenleri boşwer çok iyi bir doktora denk gelmişsin kimsenin lafına bakma ben 2 yıl boşu boşuna neler çektim kanamanda geçer 2 yada 3 gün sonra üzülme canım öbür ayda başlarsın tedavine en yakın zamanda kavuşursun bebişine inşallah tatlım

Benim kanamam falan yoktu.benim sadece 1yildir bebek olmuyordu.oyuzden gittim .ve direk benden parca aldi ve herkese bu sacma geldi.ne alaka kanaman yok hastalik belirtin yok niye parca aldi dediler.buyuk ihtimallede para icin yapti kadin.ama senin durumun oyle degil.sende istenmeyen bir durum olusmus.beni incelemedi bile direk yatirip parca aldi.cok aci cektim.kanamam devam ediyor.bu ayim bosageciyor.maddi ve manevi yipratti kadin beni.
canım sonrada gördüm aldırdın mı geçmiş olsun korkma bir dahaki adete kadar rahim iyileşiyor sonuçlarında temiz çıkar inşallah sen o ne alaka diyenleri boşwer çok iyi bir doktora denk gelmişsin kimsenin lafına bakma ben 2 yıl boşu boşuna neler çektim kanamanda geçer 2 yada 3 gün sonra üzülme canım öbür ayda başlarsın tedavine en yakın zamanda kavuşursun bebişine inşallah tatlım
A

Back
X