biyopsi olan arkadaşlar

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Meme biyopsisi olacağım çok korkuyorum. Etraftan duyduğum saçma sapan şeyler canımı sıktı. Doktora sordum "bölgeyi uyuşturup yapılıyor hissetmiyorsun" dedi."emziriyormusun " diye sordu.

1) aşırı derecede korkuyorum acaba uyutup yaparmılar
2)emzirıyorum ve biyopsiden sonra sorun olurmu (devam edermiyim emzirmeye)

Daha önce meme biyopsisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz canım çok sıkkın:KK43:

Ben 2 yıl önce oldum üstelik hiç uyusturulmadan, korkma hiç, zaten senin Dr o bölgeyi uyusturup yapacakmış bunun icin genel anestezi almana hiç gerek yok, eğer ilaç kullanmıyorsan emzirmende sorun yok sadece lokal anestezi aldıgın icin bi kaç saat sonra sağıp ilk sütü atarsın sonra emzirirsin çocuğunu, yani anesteziden sonraki ilk süt atılıyo diye söylemişti benim Dr. Etraftan duyduğun seylere cok itibar etme, inş sonucun temiz çıkar

Ben 2 yıl önce oldum üstelik hiç uyusturulmadan, korkma hiç, zaten senin Dr o bölgeyi uyusturup yapacakmış bunun icin genel anestezi almana hiç gerek yok, eğer ilaç kullanmıyorsan emzirmende sorun yok sadece lokal anestezi aldıgın icin bi kaç saat sonra sağıp ilk sütü atarsın sonra emzirirsin çocuğunu, yani anesteziden sonraki ilk süt atılıyo diye söylemişti benim Dr. Etraftan duyduğun seylere cok itibar etme, inş sonucun temiz çıkar
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah arkadaşım inşallah temiz çıkar.
Ama elimde değil korkmamak :(
Arada ağrıyo psikolojik olarak iyi düşünemiyorum

Back
X