D duygu_878 Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 168 63 18 38 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_878 #1 merhabalar. bu hafta biyopsi olacağım. internette biyopsiden 1 saat önce ağrı kesici alınırsa acı az hissedilir yazıyordu. deneyen var mı?
merhabalar. bu hafta biyopsi olacağım. internette biyopsiden 1 saat önce ağrı kesici alınırsa acı az hissedilir yazıyordu. deneyen var mı?
bogakizii Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2015 1.319 1.020 333 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_878 #2 Geçmiş olsun. Biyopsi çok ağrılı bir işlem değil o bölgede zaten sinir hücreleri yok, ben kanlı canlı oldum sadece bi çekilme hissi oluyor.
Geçmiş olsun. Biyopsi çok ağrılı bir işlem değil o bölgede zaten sinir hücreleri yok, ben kanlı canlı oldum sadece bi çekilme hissi oluyor.
D duygu_878 Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 168 63 18 38 31 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_878 #3 bogakizii .!.: Geçmiş olsun. Biyopsi çok ağrılı bir işlem değil o bölgede zaten sinir hücreleri yok, ben kanlı canlı oldum sadece bi çekilme hissi oluyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. benim 3. olacak. ama internette ağrı kesici tavsiyesi görünce merak ettim. hiçbir şey hissedilmez en azından diye.
bogakizii .!.: Geçmiş olsun. Biyopsi çok ağrılı bir işlem değil o bölgede zaten sinir hücreleri yok, ben kanlı canlı oldum sadece bi çekilme hissi oluyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. benim 3. olacak. ama internette ağrı kesici tavsiyesi görünce merak ettim. hiçbir şey hissedilmez en azından diye.