Biz ayrılıyoruz..

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.551
8.044
773
Tartısmalarımız oluyordu ama bu sefer küçük birşeydi aslında.
Bir kız arkadasımla bulusacaktım haberi de vardı. Tamam demişti. Daha sonra vayy efendim gec saatlerde cıkılır mıymıs.
Öyle basladı tartısma. Bagırarak kavga ettik şiddetli yani..
Yeter dedim yeter agır konusuyorsun. Dediği laf ben böyleyim buyum kusura bakma istemiyorsan biter.
Kızlar bu kadar basit mi herşey. Bu kadar kolay mı ? Bitti deyip cıkıp gitti.
Ayrılıyoruz anlayacagınız. Gururludur. Bittiyse biter gercekten..
Aglayamıyorum bile.
Seviyor beni biliyorum ama cok sinirli artık yoruldum gercekten...
Burda destek olduk birbirimize..
Şimdi de benim ihtiyacım var... kızlar ... :çok üzgünüm:

Bu kadar küçük fakat cok kırıcı oldu artık..
Ona kırıcısın dediğimde ben böyleyim istemıyosan bitsin diyebilecek bir insan

canım evlisin değil mi?

Öyleyse tabi ki bu kadar basit değil,muhakkak geçecektir siniri. Yuva kolay mı kuruluyor? O da çocuk değil ya...

Şaka mı bu ?
Ama siz yeni evli değil misiniz ?
Sizi fazla daha doğrusu hiç tanımıyorum ama yorumlarınızdan anladığım, güzel bir evliliğinizin olması.
Nasıl oldu da böyle bir tepki verdi ki birden..

Gerçekten yaa bu kadar basit mi BİTTİ deyip gitmek. Kolay mı kuruldu o yuva... Karşılıklı kimbilir ne zahmetler çektiniz yuva kurmak için. Kaç yıllık evlisiniz?

Herkes imreniyordu bize.
Evet yeni bir de..
Tartısıyorduk ama ilk defa bu kadar agır oldu beklemiyordum cok siddetli tartıstık bagrıstık baya...
Mutluyduk fakat bardak tastı biraz..

Şaka mı bu ?
Ama siz yeni evli değil misiniz ?
Sizi fazla daha doğrusu hiç tanımıyorum ama yorumlarınızdan anladığım, güzel bir evliliğinizin olması.
Nasıl oldu da böyle bir tepki verdi ki birden..

Anlayamadım. Bir kız arkadasımla dısarda bulusacaktık.
Ona bozulmus sebep bu tabii konu uzayınca herseyden tartısma cıktı ne yazık ki..
Ben buyum ve ben böyle bana yeter diyen bir eş istemiyorum bitti deyip gitti.

:1shok: İnan ki şok geçiriyorum şu an, daha demin bir konuda yorumunu okuyup imzanı gördüğümde aa ne güzel yeni evliymiş diyordum. benneyaptımki

Herkes imreniyordu bize.
Evet yeni bir de..
Tartısıyorduk ama ilk defa bu kadar agır oldu beklemiyordum cok siddetli tartıstık bagrıstık baya...
Mutluyduk fakat bardak tastı biraz..

Bu kesin ilk tartışmanız değildir,
diğerlerindede bu derece bir tepki veriyor muydu peki ?
Ve ilk başta gitmeni kabul edip sonradan neden cayıyor,
kesin birşey oldu ona sinirlenip senden çıkardı sinirini.
Evlisiniz siz çıkan bir çift değilsiniz,
bitti demek öyle kolay değildir.

Anlayamadım. Bir kız arkadasımla dısarda bulusacaktık.
Ona bozulmus sebep bu tabii konu uzayınca herseyden tartısma cıktı ne yazık ki..
Ben buyum ve ben böyle bana yeter diyen bir eş istemiyorum bitti deyip gitti.

Ama başta kabul etmiş, sonradan neden caydı sormadın mı ?
Nedeni çok merak ettim gerçekten.

Ay canım daha da çok tazeymiş evliliğiniz. Siniri geçince döner umarım. Ağlayamıyorum bile demişsin, seni kırıcak başka şeyler söylemedi inşallah. Yani kendinden soğutacak kadar.

:1shok: İnan ki şok geçiriyorum şu an, daha demin bir konuda yorumunu okuyup imzanı gördüğümde aa ne güzel yeni evliymiş diyordum. benneyaptımki

Bu kesin ilk tartışmanız değildir,
diğerlerindede bu derece bir tepki veriyor muydu peki ?
Ve ilk başta gitmeni kabul edip sonradan neden cayıyor,
kesin birşey oldu ona sinirlenip senden çıkardı sinirini.
Evlisiniz siz çıkan bir çift değilsiniz,
bitti demek öyle kolay değildir.

Tartısmalar da evet cok sinirleniyordu. Ama bu derece agır olmamıstı. Bu derece sinirli görmemiştim.
Zaten her tartısmamızda ben susup sonra konusuyordum yoksa daha da büyür diye korkuyordum. Daha sonra konusuyordum hep. Bugün ben de patladım yeter yoruyorsun beni bagırma dedim. Ben buyum kırıyosam mutsuz oluyorsan neden benimlesin seni zorla mı tutuyorum dedi..
Sonra cok sinirliyim ama istemiyorum böyle bir eş. İyi geceler sana bitti deyip gitti...

Hepimiz sinirli anımızda söyleriz bazen bitsin diye ama sakinleşincede oturup mantıklıca düşünürüz ..
Ben zannetmiyorum eşinin ciddi bir şekilde bunu düşündüğünü mutlaka asabi bir anında ağzından çıkmıştır o laflar...

Hepimiz sinirli anımızda söyleriz bazen bitsin diye ama sakinleşincede oturup mantıklıca düşünürüz ..
Ben zannetmiyorum eşinin ciddi bir şekilde bunu düşündüğünü mutlaka asabi bir anında ağzından çıkmıştır o laflar...

Haklısın sinirliyim dedi bana ama o lafları edip gidebildi diye cok kırgınım... mafoldumben

merak etme siniri geçince gelir.gelincede üstüne gitmeyin sakinleştikten sonra konuşursunuz.bu kadarcık şeyden evlilik bitermi?ikinizde sinirlenince kavga çıkmış aranızda,o sinirlede insanın ağzından çıkanı kulağı duymuyor.

Ay canım daha da çok tazeymiş evliliğiniz. Siniri geçince döner umarım. Ağlayamıyorum bile demişsin, seni kırıcak başka şeyler söylemedi inşallah. Yani kendinden soğutacak kadar.

Bagırıp konusması beni yeterince kırdı.
Fakat büyük bir laf etmedi küfür gibi aman allah korusun mafoldumben

Bence sakin ol biraz.
Bu işler öyle bitti demekle bitmiyor.
Hepimizin zaman zaman böyle kavgaları oluyor.
Sinirli zamanları oluyor.
Ağzından istemediği şeyler çıkabiliyor.
Evlilik bu öyle canı istediğinde bitmiyor insanın.
Dışarı çıkmış eşin, sakinleştiğinde herşey yoluna girecektir inş.
Mevzunuz bile mevzu değil yani.
Sinirden olur böyle şeyler.

canım o sinirli bir anda olmuştur. öyle evlilik bitermi hiç. sabah sakin kafayla konuşursunuz konuyu halledersiniz. başka bir şeye bozulmuştur sinirini senden çıkarmıştır. olur böyle şeyler tatlım boşanmazsınız merak etme. kıskanmıştır belki akşam geç çıkacaksın diye. o anlık bişeydir halledersiniz

Back
X