Biz Bayanlar heyecanlandran mesajlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EŞİNİZLE GÜN İÇİNDE MESAJLAŞIRMISINZ?

• EVET EVDEN ÇIKTIGI ANDAN İTİBAREN

OY: 48 49,0%
  • ÖZEL GUNLERDE.

OY: 19 19,4%
  • GEREKTİĞİNDE.EKMEK AL GİBİ

OY: 33 33,7%
  • KONTÜR YOKKEN BEDAVA MESAJLARI KULLANMAK İÇİN

OY: 8 8,2%

• Ankete Katılan
    98
bizimkilerde öyle heyecanlandiran mesajlar degil ama genellikle cocuksu seyler mesela sevioooooooooooo,öslediiiiiiii gibi yani...

ne guzel canımoda guzle aman benımkı cagrı atsa ben heycnlanır oldumartık bugun sabhtan caldırmış niye caldırıdn dedım olesine dedisasrım yanı

ankete bı baktımdane gzuel
EVET EVDEN ÇIKTIGI ANDAN İTİBAREN
çok oy almışmasallah

günde en az 10 en fazla 30u bulur... tık günün nasıl geçiyo.. tık ne yemek yiyorsun.. tık keyfin nasıl... tık fazla kitap okuma gözlerin ağrıyacak... tık kendini yorma dinlen...
aslında beni düşünüyor tamam ama aşırı merak ediyor.. bazen değil genelde kısıtlamaya varıyor durum..
kıskanmıyorum diyor aşırı seviyorum diyor.. elinden gelse beni kafeste besleyeceksin diyorum..
kitap fazla okuyormuşum diye tartışıyor benimle dün yahu.. gözlerim ağrırmış.. diyorum ki bu kadar ince düşünme lütfen..
onu kırmakta istemiyorum ama bazen sıkılıyorum işte.. niye böyle yapıyor...

yaaa ben evLi değiLim amaaaa ama sevgiLimnen msjLaşıyokk çok fenaa :1rolleyes:
evLenince haber ederim size ne var ne yok die hemii :roflol:

özlem tabı canım dediğin gibi herseyın fazlası zarar canım

günde en az 10 en fazla 30u bulur... tık günün nasıl geçiyo.. tık ne yemek yiyorsun.. tık keyfin nasıl... tık fazla kitap okuma gözlerin ağrıyacak... tık kendini yorma dinlen...
aslında beni düşünüyor tamam ama aşırı merak ediyor.. bazen değil genelde kısıtlamaya varıyor durum..
kıskanmıyorum diyor aşırı seviyorum diyor.. elinden gelse beni kafeste besleyeceksin diyorum..
kitap fazla okuyormuşum diye tartışıyor benimle dün yahu.. gözlerim ağrırmış.. diyorum ki bu kadar ince düşünme lütfen..
onu kırmakta istemiyorum ama bazen sıkılıyorum işte.. niye böyle yapıyor...

maşallah :nazar:

ne kadarlık evlisin söyleyebilirmisin canıma.s.

cnlarım benim herif mesaj atmayı sevmez ama günde 10 defa arar nerdesin ne yapıyosun iyimisin yemek yedinmi eve geçtin mi bazen bıkkınlık geliyo ama hoşumada gitmiyo değil

ben aramsındn sa msj atmasını tercıh edrım ama benım admda bınd ebır aklına gelrse arar aarıncada ben ı çok sasırtır yanıı

sewglmle dakka başı mesjlaşrz.ama fazlası zarar gerçktn.3yıldr brlkteyz.çok kıskanç oldgndan hep msj atıyo napıyosn ne ediyosun dye.gerçi son zamnlarda azaldı msjlar braz.ewlennce bu kadr çk mesjlaşrmyz bilemem

ah ah telefonuma eskiden çok güzel mesajlar gelirdi.
uyanır uyanmaz msj atardı. gün boyu böyle giderdi. geceye doğru alevlenirdi mesajları eski sevgilinin.

şimdi mi?
evet card finans sağ olsun bi tek ondan mesaj geliyor kredi kartı borcunu öde diye.

benim sevgiliciim pek güzel msg atar..
en son olarak mesela, bu akşam onla buluşmak için arabaya bindim, "geliyorum" die basit bi msg attım hazırlansın die, cevap bile beklemiodum kiiiiiiiiiiiiiiiii
"dört gözle bekliorum" die cevap yazdı, ben okuyunca tabi bastım gaza bastım gaza
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

benim sevgiliciim pek güzel msg atar..
en son olarak mesela, bu akşam onla buluşmak için arabaya bindim, "geliyorum" die basit bi msg attım hazırlansın die, cevap bile beklemiodum kiiiiiiiiiiiiiiiii
"dört gözle bekliorum" die cevap yazdı, ben okuyunca tabi bastım gaza bastım gaza
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ahhh ahh nerde....................

Ben seni sevdim seveli, hep seni seyrederim geceleri,Toprağın beklediği gibi cemreyi,isterim son nefesimde senin yanında ölmeyi(her telif hakkı kocama aittir:) hehehe)

ben bekarım ne cinsel içerikli ne de başka türlü msj atmıo benimki:(((((
ama bazen gece şiir yazıp atar uyanınca görürüm çok mutlu oluruum:)))))
sonrada şiirle dalga geçerim kızar hahahhahah

Back
X