- Konu Sahibi brunettella
-
Esini aklamıyorum ama utu yapmasini rica ettiginde esin de hayir dediginde neden bagiriyorsun? Bagiracak ne var anlamadim. Herkes kendi utusunu yapsin. Ki esin de boyle bir sistem gelistirmis anlasilan. Kendi utusunu yapiyor. Sizin utunuzu yapmayinca neden bagirdiniz?Kizlar merhaba.
Esimle ben birbirimize cok duskun biriydik. Nerden nereye geldik suan.
Her kavgada birbirimizi yiyip birtirdik. Bence bu son kavga cok fazla oldu.
Bayram gunuydu. Utuluyordu birseylerini. Bende utuyu sevmedigim icin kendi kiyafetimi verdim utulermisin diye. Esimde tabiki tepkisi hayir oldu. Orda basladi kavgamiz. Nolurdu ki utuleseydin herseyini yapiyorum diye bagirmaya basladim. Soylendim tabiki. Oda bagirdi soylendi yok boyle yok soyle, kadin dedigin yapar utuyu falan.
Ustume gelmeye basladi. Bende ustune geldim yalanim yok. Kolumdan skmaya basladi kafami tutu. Suan kollarim moralmis halde.
Birbirimize unutulmicak seyler soyledik. Iste asik degilim bile sana dedi bende hic degildim sana en basindan dedim. Seninle ayni yatakta yatmayi tiskiniyorum kokuyorsun falan dedim.
Unutulmicak bir bayramdi. Agzindan en son zaten birini gorunce hala kalbim carpiyor diye cikti" orda durdum.
Sonra agliya agliya geldi yanima ozur dilerim falan dediklerim dogru degildi sana asigim
Falan
Ben sogudum ama kizlar o gunden yana agri yatiyoruz. Bosanmaya goze aliyorum.
Her kavgada birbirimizi bitiriyoruz bitirdikte.
Kollarimi moraltmasi zaten son noktoyi koydu.
Sizce dogru kararmi alirim? 2 aylikta bebegim var.
Esini aklamıyorum ama utu yapmasini rica ettiginde esin de hayir dediginde neden bagiriyorsun? Bagiracak ne var anlamadim. Herkes kendi utusunu yapsin. Ki esin de boyle bir sistem gelistirmis anlasilan. Kendi utusunu yapiyor. Sizin utunuzu yapmayinca neden bagirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?