Biz bittik sanirim

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar merhaba.

Esimle ben birbirimize cok duskun biriydik. Nerden nereye geldik suan.

Her kavgada birbirimizi yiyip birtirdik. Bence bu son kavga cok fazla oldu.

Bayram gunuydu. Utuluyordu birseylerini. Bende utuyu sevmedigim icin kendi kiyafetimi verdim utulermisin diye. Esimde tabiki tepkisi hayir oldu. Orda basladi kavgamiz. Nolurdu ki utuleseydin herseyini yapiyorum diye bagirmaya basladim. Soylendim tabiki. Oda bagirdi soylendi yok boyle yok soyle, kadin dedigin yapar utuyu falan.
Ustume gelmeye basladi. Bende ustune geldim yalanim yok. Kolumdan skmaya basladi kafami tutu. Suan kollarim moralmis halde.

Birbirimize unutulmicak seyler soyledik. Iste asik degilim bile sana dedi bende hic degildim sana en basindan dedim. Seninle ayni yatakta yatmayi tiskiniyorum kokuyorsun falan dedim.

Unutulmicak bir bayramdi. Agzindan en son zaten birini gorunce hala kalbim carpiyor diye cikti" orda durdum.

Sonra agliya agliya geldi yanima ozur dilerim falan dediklerim dogru degildi sana asigim
Falan

Ben sogudum ama kizlar o gunden yana agri yatiyoruz. Bosanmaya goze aliyorum.
Her kavgada birbirimizi bitiriyoruz bitirdikte.

Kollarimi moraltmasi zaten son noktoyi koydu.

Sizce dogru kararmi alirim? 2 aylikta bebegim var.

yanlis karar aldin. su anki durum evinize gelen yenibaile uyesine alisamamanizdan kaynaklaniyor. evet esin cok haksiz ama bir sansi hakediyorsunuz. en azindan son kez... sen hala lohusa sayilirsin bunlarivda anlat esine...

Evet karariniz dogru. Birbirinizi rahat birakin da herkes nefes alsin

Her sozune ok derimde baskasini gorunce hala kalbim carpiyor lafi cok agir olmus kolay hazmedilir bir soz degil

Ütüden gelinen noktaya bak.
-Ütü yapsana
Hayır yapamam
-Ya yapsan nolur ki??
Olmaz zaten başkasını görünce kalbim çarpıyor..
İlgilendiği biri var eşinin. Açık açık söylemiş. Bunun peşini bırakma lütfen.

Esini aklamıyorum ama utu yapmasini rica ettiginde esin de hayir dediginde neden bagiriyorsun? Bagiracak ne var anlamadim. Herkes kendi utusunu yapsin. Ki esin de boyle bir sistem gelistirmis anlasilan. Kendi utusunu yapiyor. Sizin utunuzu yapmayinca neden bagirdiniz?

Orda soylenmesine kizdim cok soylenmisti gercekten

ikinizde ağır konusmussunuz ama öyle hemen boşanma kararı alınacak bir durum yok bence bir süre kendinizi bi dinleyin esinizde tabi,özeleştirinizi yapın Sonrasında da güzel güzel konuşun birbirinizden beklentilerinizi dile getirip orta yolu bulmaya çalışın.Sonucta minik bir bebeğiniz varmış huzursuz bir ortamda büyütmeyin onu üstesinden gelirsiniz inşallah..

Günaydın.
Her ikinizin birbirinize karşı sevgi ve saygınız bitmiş hatta adam başkasına kaymaya başlamış.
Yanlış mı okuyorum ben?
Zorlamanın anlamı yok bence.

Her ailede olabilecek şeyler bence. Büyük bir patlama olur sonra sular durulur...sabredin biraz da akışına bırakın, hem sevgi öyle ha deyince bitecek bir şey değildir di mi? Ağır konusmussunuz sırf can yakmak için bence ama halledilebilir

Çok ağır şeyler söylemişsiniz bence bir evlilikte söylenmemesi gereken yada en son söylenecek şeyler.

Bende ütü yapmıyorum ama eşimide bayram günü ütüsüz bırakmam mesela. Kızım doğduğundan beri eşimin gömleklerini pantolonlarını ütületirim dışarıda.

Allah esinin cezasini versin.
Iyi niyetle yaklasanlari da tebrik ediyorum nasil bir polyannacilik bu?
Karisi yeni dogum yapmis, ona bir evlat vermis. Allahtan belasini mi istiyor?
Ne demek baskasini gorunce kalbim atiyor?? Ben mi yanlis okudum, anlayamiyorum nasil hos gorebiliyorsunuz?
Bu kadincagiz hamileyken, dogum sancisi cekerken, bebek emzirip dusa girmeye firsat bulamazken adam baskalarina hallenmeye baslamis!
6 aylik bebegim var, bu laflari duysam agzina s....rdim o kadar net söylüyorum.

saygı yoksa nasıl devam edecek? kavga etmenin de bi adabı var. hadi şimdi özür dilediniz diyeli her kavgada böyleymişsiniz.

Bebek bakımı zordur. Tuvalete gidecek vakti bile ilk aylarda bulamıyorsun. Bir de kocan sana ütü yapmıyorsun bunu kadın yapar diyerek saldırıyor. Haksız. Sen daha lohudalıktan yeni çıkmışsın, dikişlerin yeni yerine geliyor. Boşanmayın, bu dönemler zorludur, yavaş yavaş alışacaksınız her işin olmaması, evde düzenin sağlanmamasına. Kocan en büyük yardımcın manevi anlamda en büyük destekçin olmalı. Mesele ütü değil, evdeki miniğe alışamamanız.

Eşin senin kıyafetinin ütüsünü de yapmalı evet. Dırdır yapmasın. Doğum yapan kadına yardım etmek, destek olmak her kültürde, her millette vardır. Ve elbet sen de ona bir anlık sinirle bağırmış olabilirsin. Sabaha kadar uykusuz kaldığını, bütün gündüz bebeğinle ilgilendiğini, memelerinin ayarlarının bozulduğunu çok iyi biliyorum. Çoğu kadın bu yollardan geçiyor. Eşin haksız, haksız, haksız. Üç kuruşluk ütünün lafı yapılmaz.

Evde erkegin yardim edecegi is var, is var. Utu bunlardan biri degil bence. Utusunu yaptiysa ne guzel. Sizin benimkileri yap diye teklif etmenize de tamam. Ama yapmadiginda niye tartisma cikartiyorsunuz?

Hep soyluyoruz. Siddet affedilecek bir durum degil. Cok agir bir durum olmaz, ilk defa olur. Bir sans verirsiniz. Tekrari olursa affetmezsiniz. Ama sunuda soylemeden gecemeyecegim. Bazen insanin ruhu bedeninden daha cok hasar alabiliyor. Sizin "seninle yatarken tiksiniyorum" cumlenizden sonra "baska biri icin kalbim carpiyor" cumlesi cok olagan bir konu ilerlemesi. Siz dogru soylediyseniz onun bu cumlesine kizma hakkinizda yok aslinda. İkinizde ihanet icindesiniz birbirinize. Yalan soylediyseniz, onu soyledigi cumleden dolayi yargilayamazsiniz. Cunku oda ofkeyle soyledim yalandi diyor.

Cok buyuk ve yipratici bir kavga olmus. İkinizde hatalisiniz. İkinizde geri adim atar ve tekrar yasanmazsa bosanmayin derim. Bebeginiz hatrina. Ama kavgalar devam ederse geri donusu yok iliskinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…