biz boşandık kızımın suçu ne peki?

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
1 yıldan fazla oldu eşimle ayrıldık resmi olarakta 8 ay eve bu bir yıl içinde 3 kez gördü kızımızı toplasan 4-5 saat etmez oda ve 5 aydır 1 kez aramadı benm melek yavrumu boşanmayı ben istedim çünkü ne ararsan ver kendisinde ama buna rağmen birkez bile tartışmam olmadı kendisi ile aslında suratına bakmasam yeri ama para istemiyorum dedim tamam gelmesinde her zaman ama sesinden mahrum etme kızımızı dedim yalvardım nafile ama artık içime sindiremiyorum biri kızımın yanında baba diyicek diye korkuyorum hemen benmde babam var diyor isyan ediyorum benim yavrum ne yaptıda bunu hak etti çok üzülüyorum :5:

Çocuklar çok etkileniyor böyle durumlardan :( annemle babam her kavga ettiklerinde çok korkardım ayrılacaklar diye :(

ama siz daha güçlü olun,babası babalığını unutmuş demek..çok yazık ona diyecek söz bulamıyorum

Çocuklar çok etkileniyor böyle durumlardan :( annemle babam her kavga ettiklerinde çok korkardım ayrılacaklar diye :(

ama siz daha güçlü olun,babası babalığını unutmuş demek..çok yazık ona diyecek söz bulamıyorum

inanın bende bulamıyorum kızım daha 3.5 yaşında umarım büyümeden allah doğru yolu gösterir kendine.

yazıklar olsun bu adamların kalbi hep taş
çok üzüldüm bir anne olarak
allah güzel kızınızı ömür boyunca mutlu etsin inşallah
geçecek büyüyecek...

yazıklar olsun bu adamların kalbi hep taş
çok üzüldüm bir anne olarak
allah güzel kızınızı ömür boyunca mutlu etsin inşallah
geçecek büyüyecek...

sağol canım amin.sözde kızını çok severdi demek babalığı boşanınca bitiyormuş ben bu erkekleri anlamadım boşanınca ne fark ediyor onun çocuğu olmaktan çıkıyormu

aynı şeyleri yaşıyoruz..benimde çok zoruma gitti ağladım üzüldüm.
kendime kızdım baba sıfatını haketmeyen birini baba yaptığım için.
ama artık takmıyorum kızıma hem baba hem anne oldum
üzülme canım içinde olmayan bir adamı baba yapamıyorsun malesef.

bugünlerin geçtiği doğanın büyüdüğü gencin yaşlandığı hükmedenin hükmedildiği yalan dünyada eski eşiniz kızınıza ihtiyaç duyduğnda anlayacak yaptığı hatayı ama ne fayda iş işten geçmiştir. meyve zamanında yenir çocuk zamanıda sevilir sonradan gösterilen sevginin bir önemi yok..

Son düzenleme:
Canim belki böylesi daha iyi ve hayırlıdır bilemeyiz.
Sen Allah izin verirse yeniden evlenip bir yuva kuracaksın ve belki yine
cocugun olacak.
O zaman kizin esini Babasi olarak benimseyip büyüyücek.
Böyle sorumsuz bir Adam da sizden ne kadar uzak o kadar iyi :)

1 yıldan fazla oldu eşimle ayrıldık resmi olarakta 8 ay eve bu bir yıl içinde 3 kez gördü kızımızı toplasan 4-5 saat etmez oda ve 5 aydır 1 kez aramadı benm melek yavrumu boşanmayı ben istedim çünkü ne ararsan ver kendisinde ama buna rağmen birkez bile tartışmam olmadı kendisi ile aslında suratına bakmasam yeri ama para istemiyorum dedim tamam gelmesinde her zaman ama sesinden mahrum etme kızımızı dedim yalvardım nafile ama artık içime sindiremiyorum biri kızımın yanında baba diyicek diye korkuyorum hemen benmde babam var diyor isyan ediyorum benim yavrum ne yaptıda bunu hak etti çok üzülüyorum :5:

kiyamam :5: üzüldüm simdi

Maşallah ne kadar güzel bir kızınız var . Anladığım kadarıyla ona hem anne hem baba olabilecek yapıda bir kadınsınız .
Umarım hayırlı bir kısmet çıkar da karşınıza tekrar yuva kurarsınız . Kızınıza da sorumluluk sahibi gerçek bir baba olur

Ben de çok üzüldüm, 3.5 yaşında bir çocuğun gözünde "babadan ayrı kalmak" nasıl bir şey belki anlayamam ama ben babamı 9 yıl önce kaybettim, her özel günümde ya da başarımda keşke yanımda olsa diye düşünüp üzülürüm. Az çok anlayabiliyorum. Allah kocanıza akıl fikir versin inşallah.

Kizinin sucu babasinin erkek olmasi. Bazi erkeklerde sanki baba sevgisi bosandiktan sonra yok oluyor. Bosandiktan sonra erkekler hayatina cocuksuz devam edebiliyor ama kadinlar edemiyor. O yuzden evlenirken cok dikkatli olmak ve secmek lazim. Genelde annesine duskun tipler cocuklarina da duskun olur. Ben simdiye kadar hep oyle gordum. Baskasiyla evlenirsen de cok dikkatli ol.

canım yaaa yavrunun tabikii günahı yok o daha bir melek....ne desem boş farkındayım benim bile içim parçalandı sana üzülme diyemem ama olaya başka bir açıdan bakarak en azından kendini rahatlatabilirsin.kızın senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı inan.sen güçlü bir kadınsın yavrunu koruyup kolluyorsun,yanındasın ve her zaman da yanında olacaksın.belki baba şevkatinin yerini dolduramaz bazı şeyler ama en azından yavrun için hayırlı olanı yaptın sen.kızına babasının uzakta çalıştığını,bu yüzden onu görmeye gelemediğini yinede onu ne kadar sevdiğini söyle her zaman.belkii özlemini bastıramıcak bunlar ama babasının onu sevdiğini düşündüğünü bilmesi onu sevindirecektir.eski eşiniz de ne olursa olsun evladını aramalı zaman zaman gelip görmeli.ailesinde sözü geçen biri varsa yardım isteyebilir durumu anlatabilirsin.belki bir faydasını görürsün.

birde mümkünse eğer pedagok yardımı alırsanız,meleğinize karşı en doğru tutumu öğrenebilirsin.lütfen karamsarlığa kapılmayın. sevgiler...

çok afedersiniz ama spermleri vermekle baba olunmuyor işte
birazcık vijdan sahibi olmak gerekiyor
merak ediyorum yıllar geçtikten sora kızınızdan evlatlık yapmasını bekleyebilecekmi acaba
kıamam ben o küçük meleğe
Alah ıslah etsin babasınıda

gelip cocuga bos hayaller kurduracaksa gelmesin bence..
zaten diyorsun toplasan 5 saat gormedi deyi...
sen maddi olarak yetiyosan sayet zaten bir uzman yardimi alarak huzurlu mutlu yuvanda cocugunu buyutebiirsin
tamam babninn yeride dolmaz ancak fos baba olacagina hic olmasin..

çok kızıyorum böyle sorumsuz babalara .hoş baba demeye bıle sahıt gerekır ya neyse .

adam zaten baba oldugunun bılıncın de bıle degıl .

anlamıyorum nasıl bu kadar taş kalplı olur yaa .

hıc kımse degıl o ,senın kanından canından senın yavrun ya .

bu babalıgı hıssedemeyen adamlara hem kızıyor hem de sasırıyorum .

pekı canım eskı esının aılesı ne dıyor bu duruma ?

yanı anneanneler babanneler torunlara cok duskundur ,hele kı ılk torunsa

yanı babannesı fılan hıc ozlemıyor mu torununu ?

erkeklerin babalığı bu kadar işte:20:çevremde boşanan kadınların çoğunda bu şikayet var adamlar sanki çocuklarından da boşanıyorlar kimisi nafaka vermiyor kimisi aramıyor sormuyor.cidden erkek milletinde vicdan da beyin de yok:19:kızın için üzüldüm canım ama sen güçlü ol babasının eksikliğini hissettirme umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz:31:

acaba üzüldüğünüzü gördüğü için intikammı almaya calısıyo sizden ilginc cocuğu araya karıstırmak Allah yardmcnz olsn

Back
X