- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Konu sahibi arkadaş kızın küçük, ama kızın 8-9 yaşlarında olsa her şeyin daha bir farkında olacaktı. Arkadaşımın kızı 9 yaşında 1,5 senedir ayrılar. Babası aynı semtte d.gününde bile aramadı. Başkası ile evlenmiş üvey oğlu var. Bir kere bir haftalığına kızını yanına aldı sadece. Bu süreçte kız babam başkasının çocuğuna babalık yapıyor bana yapmıyor demiş, görmüş yaşayışlarını üvey oğluna nasıl davrandığını. Annesine sen benim hem annem babamsın diyor, başkası ile evlen kardeşlerim olsun ilgili bir babam olsun diyor, öyle laflar ediyor ki içim parçalanıyor, arkadaşım da aynı senin gibi üzülüyor ağlıyor neden arayıp sormuyor diye. Öyle şeyler yaşadı ki , kızını babasına karşı hiç doldurmadı. İstesinler halası babaannesi hemen gönderirim diyor ama arayıp sormuyorlar bile. Nafaka vermediği gibi kızına bir ayakkabı bile almamış ihtiyacı varken. Yazıklar olsun böyle insanlara. Bende diyorum kızın en güzel cevabı veriyor, verecek. İnsan kötü biten evliliğin acısını çocuğundan çıkarır mı?
Evlilik bitti arkada bırak, çocuğunu da arkada bırak, mantıkları bu, böyle babaların. Madem niye yaptın o çocuğu? onun günahı ne?
Allah hakedene evlat versin inşallah. Böyleleri baba olmasın.
Evlilik bitti arkada bırak, çocuğunu da arkada bırak, mantıkları bu, böyle babaların. Madem niye yaptın o çocuğu? onun günahı ne?
Allah hakedene evlat versin inşallah. Böyleleri baba olmasın.