• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz bunun için mi söz vermiştik !

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
2 yıla doğru giden bir ilşki 1.5 yıldır evlilik için bi ömür için verdiğimiz söz ! malesef 4 gün önce bitti..
ne desem ne yazsam bilmiyorum ama içim çok dolu içimi dökmek istiyorum belkide kendimi yalnız hissettiğim için açtım bu konuyu.
sebep bile olmadan biten aşk atılan yüzükler ! dün söz yüzüğümü takılarımı ona ait olan herşeyi kargoladım ona bunların hepsini çöpe at notu yazdım..çok şey öğrendim bu ilşkide ve sonrasında..çook fedakarlık yaptım çok bekledim emek verdim yapılan yanlışları kabullendim.. şırnakta görev yaptı sustum alttan aldım pskolojisi bozuldu elinden tutup doktora götürdüm. seni bekletmek istemiyorum dedi. hayır ! beklicem dedim..
2 aydır yüzüne hasrettim sesini sadece 2 gün duyuyodum..aradı heycanla açtım telefonu test sonuçlarımı anlatıyodum ona ağlarayak imkansıza sürükleniorum bak sıkıldım yokluğundan ha varsın ha yoksun tek başına göğüs germekten bıktım dedim !
ne demek bu dedi , amacım ilşkiyi bitirmek değildi ama ben çok zor dönemden geçiyodum,hastalığımla mücadele ediyodum ikimizin deli gibi olmasını istediğimiz çoçuğumuz için uğraşıyodum öyle bunalmıştımki kırıcı şeyler kullandım evet ! ama ben onu çok alttan aldım sustum içime attım ne olurdu oda beni bikere alttan alsaydı o an kendini benim yerime koysaydı. madem bu kadar şikayetçisin diyip sona bağlamak da neydi ! direk ailesini araması sözü attık demesi cabası ! sorunu düzeltmeye çalışmadan sebepsiz yere gitti...iykide gitti beni EN KÖTÜ ANIMDA EN ZOR ZAMANIMDA yanımda olamayan adamla napıcaktimki !
sadece kabullenemediğim durum budur evet ağalayarak hastalığımı anlattığım anda bitmesi..
evet o an sinirlendik kızdık bağırdık ! sonrası geçince arayamaz mı bi insan ? hatasını beni anlayamaz mı ! bukadar mı zordu düşünmek taşınmak..
2 yıldır onu yanımda adam diye taşıdığım için bana yazıklar olsun sadece...O'nu da Allaha havale etmekten başka diyebilceğim bişey yok..o söz yüzüğünü boşuna takmışız biz,boşuna taşımısız bunca zaman...Rabbim herkezin hakkında hayırlısını nasip etsinn:16:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm. Sözlün gerçeklten bencillik etmiş. İnsan bi çift tatlı söz bekliyor. Bir destek bekliyor. Hadi bunda böyle.. İlerde de mi sana destek olmayacak? Merak etme! O hatasını farekedip alıcak gönlünü.

Siboşummm şaşkınlık içindeyimmm:53::53:

üzüldüm ama seni iyi görmek beni cok mutlu etti...:16::16::16:

maleseff çağloşummmm :50: saniyede bitti onca şey :31: iyi olmak güçlü olmak zorundayım ben herşeyden önce kendim için :31:

Geçmiş olsun cnm. Sözlün gerçeklten bencillik etmiş. İnsan bi çift tatlı söz bekliyor. Bir destek bekliyor. Hadi bunda böyle.. İlerde de mi sana destek olmayacak? Merak etme! O hatasını farekedip alıcak gönlünü.

geri dönüşü yok ama pişman olsun isterim tabiki...

Gerçekten ilginç olmuş..
Sanki bir bahane aramışta o kavgayı fırsat olarak görmüş gibi.. :44:

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Üzücü bir durum tabiki. Belkide zaman her şeyin ilacıdır.Belkide biraz kafaları dinleyip, araya özlemin girmesi gerekir..

Kendini yalnız ve çaresiz hissetme her şeyden önce Allah seninle canım. İlişkinizin bitip bu noktaya gelmesine inan çok üzüldüm, çünkü biz biliyoruz az çok neler çektiğini hasretin getirdiği sıkıntıları bizler de gördük seninle. Eğer bittiyse bunun mutlaka bi sebebi vardır. Hayırlısı böyledir çünkü.
Benim yaşadığım şeyleri de biliyosun hayal kırıklıklarını... parçalanan umutları...

Ama bak güneş hiç beklemediğim anda doğuverdi, o sebeple senin için de dua ediyorum Allah karşına seni mutlu eden, hayırlı birini çıkarsın. İyi kilerle dolu şeyler yaşatsın inşallah. Allah güzel gönlüne göre versin bitanem :16:

Okuyunca yazdıklarını bir kez daha üzüldüm be canım... Hiç kolay bir şey değil, üzülme desek de üzüleceksin, ağlayacaksın. içindeki sıkıntıyı dök iyice ve kurtul bir an önce. Allah her daim yanımızda biz unutulduk sansak da, unutsak da O hep yanımızda. Seni hak edecek ve her zaman yanında olacak biri çıkar karşına inşallah canım... Dua et bol bol ferahlarsın. Çok ani olmuş sanki.. O öfkeyle kesip atmak ne kadar doğru... O da yaşıyordur belki bunun pişmanlığını.

canlarımmmmmmm :16: siz zaten iyki varsınız :16:
peloşummm :17: ahh bilmezmiyim Allah banada sana çizilen yol gibi güzel bi yol çizer inş.:16:

sadece zamana ihtiyacım var belkide şuan..:31:

Canım okurken anladığım tek şey var bu ilişki sözlünün kafasında biteli çok olmuş ufacık bi kıvılcımı bekliyormuş.
İnsan sinirlenince neler diyor yoksa ben sinirli bi insanım birde sevgilime söylediğim kelimelerin onda birini arkadaşlarımdan birine söylesem yüzüme bile bakmazlar.Seven insan sevdiğini idare eder sinirli olabilir canı sıkkın olabilir,ağzından istemediği laflar çıkabilir.

Dediğim gibi sevgilinde bitmiş demek ki bir şeyler,hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sevmeyen bir insan için ömür harcamaya değmiyor.Seni s even sevileceğin daha çok zamanlar olacak

Canım okurken anladığım tek şey var bu ilişki sözlünün kafasında biteli çok olmuş ufacık bi kıvılcımı bekliyormuş.
İnsan sinirlenince neler diyor yoksa ben sinirli bi insanım birde sevgilime söylediğim kelimelerin onda birini arkadaşlarımdan birine söylesem yüzüme bile bakmazlar.Seven insan sevdiğini idare eder sinirli olabilir canı sıkkın olabilir,ağzından istemediği laflar çıkabilir.

Dediğim gibi sevgilinde bitmiş demek ki bir şeyler,hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sevmeyen bir insan için ömür harcamaya değmiyor.Seni s even sevileceğin daha çok zamanlar olacak

bencede önceden bitmiş demekki be canım yoksa biranda olcak şeymi dicem biranda oldu zaten :5:
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın napalım hayırlı değilmiş ki benim için bitmiş :31:

bencede önceden bitmiş demekki be canım yoksa biranda olcak şeymi dicem biranda oldu zaten :5:
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın napalım hayırlı değilmiş ki benim için bitmiş :31:

Evet canım olmuyorsa bir şey hayrı vardır.Senin içinde en güzeli buymuş şimdi canın yanar zamanla hafifler bir gün gelir biri çıkar hepten unutturur :16::16::16:

Kendi hikayemin daha hafif versiyonunu okuyormuş gibi hissettim. (Yanlış anlama küçümsemiyorum bizde baskı, küfür, tehdit vs çok şey daha vardı)
Ama bu tip erkekler adam olmaz anacım. Ben de resti çektim. Benim için hiçbir şey yapmıyordu aynı şekilde. Ben göreyim diye, geleceğimiz güzel olsun diye taklalar atarken o hep yorgundu, hep meşguldü vs vs ben de dayanamadım ayrıldım. Biz de sözlenecektik güya. İyi ki ailem izin vermemiş de olmamış diyorum şimdi. Ama maşallah sen benden daha iyi durumdasın ruh halin çok yıkılmış gibi durmuyor.

Kendi hikayemin daha hafif versiyonunu okuyormuş gibi hissettim. (Yanlış anlama küçümsemiyorum bizde baskı, küfür, tehdit vs çok şey daha vardı)
Ama bu tip erkekler adam olmaz anacım. Ben de resti çektim. Benim için hiçbir şey yapmıyordu aynı şekilde. Ben göreyim diye, geleceğimiz güzel olsun diye taklalar atarken o hep yorgundu, hep meşguldü vs vs ben de dayanamadım ayrıldım. Biz de sözlenecektik güya. İyi ki ailem izin vermemiş de olmamış diyorum şimdi. Ama maşallah sen benden daha iyi durumdasın ruh halin çok yıkılmış gibi durmuyor.

ben hiç bir zaman saygısızlık yapmak istemem küfürler tehditler gibi.. iyiyken canım cicim sonra düşman olmak istemem..
sende köşeden dönmüşsün demekki .ama şu kanıya vardım insanları tanımak çok zor be hakkaten zor !
bana gelince iyimiyim bilmiyorum :44:
diyorum ki madem o sana en kötü zamanında böyle yaptı ! sen napıcaksın ?
evet ben mutsuzum şuan o günden beri o mutsuz mu hayır ! ben sıkıntı çekicem o rahat rahat gezicek diyorum !
ben 5. gün ve düşündükçe daha iyi olucam.. kendim için güçlü olmalıyım .. yas mı tutmak lazım ! hayır asla !
duayla yatıp duayla kalkar oldum kendim için, he onun içinde rabbim görüyo ya haksızlık varsa o kulun yanına bırakmaz bırakmasında ...

Son düzenleme:
ben hiç bir zaman saygısızlık yapmak istemem küfürler tehditler gibi.. iyiyken canım cicim sonra düşman olmak istemem..
sende köşeden dönmüşsün demekki .ama şu kanıya vardım insanları tanımak çok zor be hakkaten zor !
bana gelince iyimiyim bilmiyorum :44:
diyorum ki madem o sana en kötü zamanında böyle yaptı ! sen napıcaksın ?
evet ben mutsuzum şuan o günden beri o mutsuz mu hayır ! ben sıkıntı çekicem o rahat rahat gezicek diyorum !
ben 5. gün ve düşündükçe daha iyi olucam.. kendim için güçlü olmalıyım .. yas mı tutmak lazım ! hayır asla !
duayla yatıp duayla kalkar oldum kendim için, he onun içinde rabbim görüyo ya haksızlık varsa o kulun yanına bırakmaz bırakmasında ...

Benden iyisin ben bugün oturdum yol kenarında, aynı şarkıyı dinleyip dinleyip ciğerlerim acıyana kadar sigara içtim. Şimdi senle karşılaştıralım sen yatıp kalkıp dua ediyorsun. En azından bir düzelme çaban var, baya iyisin yani benim gözümde.
Benimki de fosurdaya fosurdaya uyuyordur işte ben de sabaha kadar oturuyorum pc başında, video, dizi izliyorum falan güleyim eğleneyim diye. Zamanında değil hala yapıyor bak sana o bunu. Hala her gün içinde aynılarını yaşıyorsun. Tabii ben de öyleyim.

Amin canım ona ben de inanıyorum İnşallah kalmaz yanına. Ben burda ağlayıp kendimi yiyip bitirirken bitmesin diye uğraşırken o başka kızlarla mesajlaşıyordu Allah bilir başka neler yapıyordu. Yazık, gözyaşlarıma, emeklerime yazık. Hayatımda ilk defa bir adamı eşim yapmayı düşünmüştüm.

Son düzenleme:
Benden iyisin ben bugün oturdum yol kenarında, aynı şarkıyı dinleyip dinleyip ciğerlerim acıyana kadar sigara içtim. Şimdi senle karşılaştıralım sen yatıp kalkıp dua ediyorsun. En azından bir düzelme çaban var, baya iyisin yani benim gözümde.
Benimki de fosurdaya fosurdaya uyuyordur işte ben de sabaha kadar oturuyorum pc başında, video, dizi izliyorum falan güleyim eğleneyim diye. Zamanında değil hala yapıyor bak sana o bunu. Hala her gün içinde aynılarını yaşıyorsun. Tabii ben de öyleyim.

Amin canım ona ben de inanıyorum İnşallah kalmaz yanına. Ben burda ağlayıp kendimi yiyip bitirirken bitmesin diye uğraşırken o başka kızlarla mesajlaşıyordu Allah bilir başka neler yapıyordu. Yazık, gözyaşlarıma, emeklerime yazık. Hayatımda ilk defa bir adamı eşim yapmayı düşünmüştüm.

ilk 2 gün bende öyle lokma geçmedi boğazımdan ver sigara al sigara sonuç yine ben kendime zarar veriyodum ki ..
zaten verilen emek yapılan fedakarlıların karşılığını bulamamak bence bizi yıkan. şu saatten sonra kimseye güvenebilcemi sanmıyorum bile ben..onların bi tarafında olmuyo malesef canım.. bence sende toparlanmaya bak... her gecenin sonunda gündüz oluyo..
bizim içinde güzel günler çabucak gelir inşallah..içini ferah tut olumlu bak.

bide varya boş kaldıkça daha çok sıyırıyo insan. gün içince çalışıyorum bişeylerle meşgul olunca aklıma gelmiyo ama sigara molasına çıktıgımda işte ne o mola bitsin istiyorum ne o sigara bitsin istiyorum düşün allah düşün artık..

ilk 2 gün bende öyle lokma geçmedi boğazımdan ver sigara al sigara sonuç yine ben kendime zarar veriyodum ki ..
zaten verilen emek yapılan fedakarlıların karşılığını bulamamak bence bizi yıkan. şu saatten sonra kimseye güvenebilcemi sanmıyorum bile ben..onların bi tarafında olmuyo malesef canım.. bence sende toparlanmaya bak... her gecenin sonunda gündüz oluyo..
bizim içinde güzel günler çabucak gelir inşallah..içini ferah tut olumlu bak.

bide varya boş kaldıkça daha çok sıyırıyo insan. gün içince çalışıyorum bişeylerle meşgul olunca aklıma gelmiyo ama sigara molasına çıktıgımda işte ne o mola bitsin istiyorum ne o sigara bitsin istiyorum düşün allah düşün artık..

Ay bak gülesim yoktu :1: Aynen, şimdi bu sigaranın da sonu gelecek, gelmese ya, ee 2 saat geçsin de bir tane daha içeyim, şurda oturup sigara mı içsem ve türevleri :27:

O zaman koy bir tarafına rahvan gitsin, yak bir cigara hadi :ssz:

Back
X