- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
Benim çocukluğum da sokaklarda oynardık. Komşu teyzeler bile bize bakardı..herkes birbirini tanır selamlasır muhabbet ederdi.Dünyanın her yerine gonul rahatlığı ile gider gezer gelirdik.O zamanlar terör saldırıları,manyak insanların durup dururken insanların yüzüne asit fırlataması,cinsel taciz bu kadar yaygın değildi. İnsanlar sanki daha iyi niyetli daha medeni idi..
Tamam hepimizin içinde bir Dr Jekyll ve mr Hyde'a yaşıyor olabilir..hem iyi hem kötüyüz belki de.Ama insan hangi yönünü ortaya çıkarırsa o daha çok gelişir bence.Yani iyi bir insan olabilmek bizlerin elinde.
Artık"insanlık kalmadi"söylemlerinden bıktım.
Sadece insanlığa,vicdana ve merhamete güvenmek istiyorum çok mu?
Bugün kizim arkadaşları ile 5 günlüğüne Berline tatile gitti..
İsterdim ki sürekli acaba bomba patlayacak mi?Acaba birisi kaçırmaya kalkar mi?Acaba başına kötü birsey gelirmi diye dusunmeyeyim..
Neden bu hale geldik?Neden insanlar bu kadar kötü?Neden birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu yaşamıyoruz?Üç günlük dünyada bu nefret neden?
Dünyayı, dolayısı ile insanları seveyim istiyorum..olmuyor işte..
Bize bu huzursuzlugu,bu mutsuzluğu yaşatan merhametsiz ve kötü insanlar yok olsanız yeryuzunden keşke!!
Tamam hepimizin içinde bir Dr Jekyll ve mr Hyde'a yaşıyor olabilir..hem iyi hem kötüyüz belki de.Ama insan hangi yönünü ortaya çıkarırsa o daha çok gelişir bence.Yani iyi bir insan olabilmek bizlerin elinde.
Artık"insanlık kalmadi"söylemlerinden bıktım.
Sadece insanlığa,vicdana ve merhamete güvenmek istiyorum çok mu?
Bugün kizim arkadaşları ile 5 günlüğüne Berline tatile gitti..
İsterdim ki sürekli acaba bomba patlayacak mi?Acaba birisi kaçırmaya kalkar mi?Acaba başına kötü birsey gelirmi diye dusunmeyeyim..
Neden bu hale geldik?Neden insanlar bu kadar kötü?Neden birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu yaşamıyoruz?Üç günlük dünyada bu nefret neden?
Dünyayı, dolayısı ile insanları seveyim istiyorum..olmuyor işte..
Bize bu huzursuzlugu,bu mutsuzluğu yaşatan merhametsiz ve kötü insanlar yok olsanız yeryuzunden keşke!!