- Konu Sahibi sevdicegim
Merhaba kızlar.. sizden bir konuda fikir edinmek istiyorum.. ben 20 yaşındayım.. 21 yaşında da bir ablam var.. çocukluğumuzdan itibaren her zaman birbirimize karşı çok soğuk büyüdük.. daha doğrusu o öyleydi.. ben ona hep yakın olmak istedim, o hep uzak kalmayı tercih etti.. biz ne zaman iyi geçinsek annem " aranızdan su sızmıyor hayırdır hangi dağda kurt öldü" tarzında konuşur o iyi geçinmemiz bu cümleyle biterdi.. oyunlar oynarken beni hep dışlardı.. beni hiçbirşeyin içine dahil etmezdi.. artık büyüdük.. o şehir dışında ünv. okuyor.. inanır mısınız ne ben onu arıyorum ne de o beni arıyor.. eve geldiğinde konuşmuyoruz.. ben gidiyorum odasına azcık oturup bişeyler anlatıyorum o kadar.. konuştuğumuzda gayet iyi herşey, ama sadece benim o konuşmayı başlatmam gerekiyor.. yakın zamanda nişanlanacak ve okulu bitince evlenecek.. onun çocuğu olduğunu düşünüyorum bazen, ama hiç sevebilceğimi sanmıyorum.. aramızdaki soğukluktan ötürü birbirimize gelip gitmeyecekmişiz gibi... bu durum beni çok üzüyor...