Biz kadınlar erkeklere çok mu taviz veriyoruz ne???

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Ben ve biçok insan bu sekılde davranıyor sanırm Benim fıkrımm yani onları merkezımıze koyup onlara ulaşamadıgımızda merak ediyoruz Onlar için onların bıze yaptıgından daha cok fedakarlık ve daha cok ilgi gösterıyoruzz. Halbukı bıraksak da onlar bizim için çabalasalar ellerınde tutmak kaybetmemek ıcın sevindirmek için sürprizler romantızm hediyeler ve sevgi sözcuklerı . Bu hayatt düşünceli umursayan çok ilgili dört dörtlük yanı bır erkek bulmak imkansızmı yaaa ben mesela nişanlım tel.le konusmayı sevmıyor ama uzaktayızz napıyon ne edıyon bıraz konusuyoruz sonrada sıkılabılıyor yarım saatı gedtıgı an kavga cıkıyor ailesıde aynı sekılde genetık sanırm telle konusmayı sevmıyolar mesajlasmayıda.Mecbur olmasa tel.tasımıycak yanında yani o kadar.

Çoğu kadın sevgiililerinin,eşlerinin etrafında pervane oluyorlar.Aman şöyle olmasın,aman böyle olmasın...Taviz vermemek gerekir.Sanki erkek her an elden kaçacak bir kuş misali düşünülüyor.Bunu yapan da maalesef kadınlar.Her şeyi sineye çekiyorlar,görmezden geliyorlar.Sonra da erkekler neden böyle diye hayıflanıyorlar.

kızlar aslında bu konuyu acmamın nedenı bosanmalar aldatmalar olmaması ıcın ve erkeklere nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili paylasımlarda bulunuruz diye düşündüğüm içindir.Evliliği mutlu huzurlu çok kavga etmeyen çiftler unları nasıl basarabılıyorlar.Ben henuz evlenmedım ama nişanlımı elesstırdıgımde bazen kavga edıyoruz vve burda okuduklarım benı cok etkıledı sukur hıc yalanını yakalamadım ama ilerde bu anlattıgınız kocalar gibi bır kocaya dönusmesını ıstemıyorum eşimin. Evlilik nasıl uzun sürer ve canlı tutulur sizce??????????

madem öyle sıkacaksın kendini aramayacaksın bırak o arasın beyimiz üstüne düştükçe havalanıyor besbelli!işlerine gelmedi mi tel ile konuşmayı sevmiyorum derler!uzaktasın halbuki ne var konuşsan bu arada kontör fatura olayları sorunsa ayrı..ama benim eşimin tel bedva oldu yine aramaz..artık ben de aramıyorum zoraki bişi olmadıkça ..kendi bilir.öyle üstüne falan düşmeyi de bıraktım kendime bakıyorum.kaçan kovalanıyorsa madem hiç kovalamam olur biter!erkek milletine asla yakışıklı olduğunu şu elbiseyle harika oldun böyle güzel oldun sözlerini söylemeyeceksin sonra söyleyeni unutup kendilerini bişi sanıyorlar.havalarını almak lazım

Her insanın bir yaradılışı vardır,bir karakteri sevme şekli huyu vardır
Eşler birbirlerinin dış görünüşlerinden ziyade bu huylarına karakterlerine aşık olurlar
yani gerçek sevgi aşk dış görünüşüne değil karakterine kişiliğine fıtratınadır.
kimse de dört dörtlük değildir insanlar birbirlerine karşı anlayışlı olmalı diye düşünüyorum.
benim sevdiğim eşimin pek sevmediği şeyler var mesela (konuyu açan arkadaşımızın telefonla konuşma örneğinde olduğu gibi)
bu zamana kadar hiç dert etmedim öyle şeyleri çünkü ben eşimi bilerek severek aldım o huylarıyla kabul ettim
o da beni benim huylarımla kabul etti.
Bence kadınlar bu kadar herşeyi kafalarına takmasalar ilişkiler daha güzel olur diye düşünüyorum ben.
Bir yerde bir yazı okumuştum hoşuma gitmişti..
BİR İNSAN SENİ,SENİN İSTEDİĞİN GİBİ SEVMİYOR DİYE,BÜTÜN VARLIĞI İLE SEVMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ.

Anlattıklarının yarısı sanırım bende var Ben arıyım soruyorum o aramasa bile ama bişey yaparsa sineye cekmıyorum tabıkı asla görmezden gelırsem cunku tekrarlar zaten şükür ki benı sevdiğine eminim ama zaten Çıkmaya basladıgımız zamanlardada pek sevmıyordu konusmayı 4 sene gectı ustunde hala aynı hatta babası ve babam konusurken bile babasıda sevmıyor konusmayı nasılsın ıyımısınden sonra pat dıye kapatıyor babasıda telle konusmayı sevmıyor ailemede ilginç gelmıstı.Çok enteresan.

Evet herkes bırbırının her huyunu sevmek zorunda değil ama bazen öle seyler oluyorkı yapılması gereken görev ve sorumluluklar oluyor mesela 30 gun sonra evlenecegım ancqak ortada ne ev ne gelınlık ne de esya var erteleye erteleye bugune geldık.Dur bakalım halledıcez dıyor ve halletmedıgınde de ben sınırlenıyorum bazen ona da hak verıyorum nısalımın ailesi düğün masrafları ıcın hıcbısekılde yardımcı olmuyor her ısımızı kredı cekerek halletmeye calsııyoruz ama kredıde istedgımız mıktarın cok altında verıyor bankalar ve zor durumdayız bunun stresıyle bırbırımızı kırıyoruz.

Eşlerimiz veya sevgililerimiz bize düşkün olsa bız onlardan kacsak belkıde bıcok bosanma aldatma olmazdı gıbımıe gelıyor ama bu kadınalrın dogasında mı var acaba dıyorum.Naz cilve istiyor sanırm erkekler her daim onların ıstedıgıne evet dedıgımızde sıkıldıklarını sanıyorum.Bir yerde yazı okumustum ve dıyordukı erkeklerın her istedıgını kabul etmeyın bırakın o istemeye devam etsın bıraz kıvransın erkekelr zoru sevıyor anladıgımkadarıyla .

4 yıl önce cıkmaya basladıgım ve yaklasık 1 yıl sözlu 2 yıl da nısanlı kaldıgım nişanlımla 4 senenın 2 senesınde uzak sehırlerdeydık . Uzak sehırlerde olmamız nedenıyle çok deneyım edınemedım ama mesela beım ögrendıgım en önemlı sey erkeklerin ailesi hakkında bısıy söyledıgınde onları hemen savunmaya gecmelerı ve konusmanın kavgayla bıtmesı ve öğrendımkı Eşinizin ailesi hakkında olumsuz yorum yapılmamalı Çunku ınanınkı siz haklı olsanız bılee Yinede ailesi hakkında bişey söylenmesı ortaya kavga olarak gerı dönuyor.

Bircok kişinin kavga nedenlerınden bırıde bu senın annen sunu dedı senın anne bunu dedı .Ve KAVGA

kesınlıkle cok tavız verıyorsunuz .verıyorsunuz dıyorum cunku ben sızın anlaatıgınız gıbı degılım .bu bahsettıgınız formu cok eskıden kesfeetıtıgımde,kesınlıkle sureklı aramam ,o'nu kıskandıgımı hıc bır zman soylemem,cok fazla merak etmem .kafam rahattır ılıskımde.kısacası o'nu merkezım ılan etmem .tam ersı o boyledır .yanı ben o'nun merkezı gıbıyım .sureklı arar nerdesın ne yapıyorsun kımlesın ,nıye aramdın ,sen benı neden hıc kıskanmıyorsun yoksa sen benı sevmıyor musun ? sorular sorular cıldırtır benıtabıkı sevıyorum tabıkı kıskanıyorum ama bellı etmem .nıye kafamı yorıyımkı boyle gayet ıyıyım.bıraz rahat olmak en buyuk ılac bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…