- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
yalnızlık ihtiyacını gidermek... daha değerli olmak... heyecan duymak... cinsel ilişki ihtiyacı... maddi güvence... herkes evleniyor benimde evlenmem lazım... yaşım geçiyor evde kaldım vs. vs. vs...
bu ve aklıma şuanda gelmeyen buna benzer sebeplerle başlayan her ilişki ister evlilik ile devam etsin ister etmesin tökezlemeye mahkumdur...
ilişki bir tek sebeple kurulur, ilişkiyi deneyimlemek için...
ilişki sana kendini tanıtır, aynandır...
ilişki sana karşı cinsi tanıtır...
erkeği ve kadını, beraber neler yapabileceğinizi görürsünüz...
sizi büyüten ve geliştiren birşeydir...
eşiniz kadını, siz de erkeği deneyimlersiniz...
ilişkiler artık o kadar tuhaflaştı ki, birbirine saygı duymayan onu geçtim kendine saygısı olmayan erkek ve kadınlar etrafta kol geziyor...
maalesef kadınlarda erkekler kadar saygısız ve bunlar evleniyor...
lütfen bir ilişkiye başlamadan önce saygıyı öğrenin, anne-babanıza, arkadaşlarınıza saygı duyamaya başlarak...
erkeği beklentilerinizi, doyurulmamış duygularınızı giderecek bir mekanizma olarak görmemeyi öğrenerek...
kendinizi ilişkinize, evliliğinize kurban etmeyerek...
istemediğiniz hiçbirşeyi ya beni terkederse korkusuyla yapmayarak...
ilişkinize tutunmayarak, o ilişkiyi, evliliği hayatınızın odağı haline getirmeyerek...
kendi mutluluğunuza odaklanarak...
acaba aldatır mı, aldatılır mıyım polemiklerine girmeyerek...
saçını süpürge etmeyerek...
saygısızlıkları sineye çekmeyerek...
hayatınızı evlilik olmadan, ilişki olmadan hatta çocuğunuz dahi olmadan harika bir şekilde sürdürebilirsiniz...
sadece kendi kararlarınızı yaşayın ve kendi kararlarınız size mutluluk getirsin...
bu ve aklıma şuanda gelmeyen buna benzer sebeplerle başlayan her ilişki ister evlilik ile devam etsin ister etmesin tökezlemeye mahkumdur...
ilişki bir tek sebeple kurulur, ilişkiyi deneyimlemek için...
ilişki sana kendini tanıtır, aynandır...
ilişki sana karşı cinsi tanıtır...
erkeği ve kadını, beraber neler yapabileceğinizi görürsünüz...
sizi büyüten ve geliştiren birşeydir...
eşiniz kadını, siz de erkeği deneyimlersiniz...
ilişkiler artık o kadar tuhaflaştı ki, birbirine saygı duymayan onu geçtim kendine saygısı olmayan erkek ve kadınlar etrafta kol geziyor...
maalesef kadınlarda erkekler kadar saygısız ve bunlar evleniyor...
lütfen bir ilişkiye başlamadan önce saygıyı öğrenin, anne-babanıza, arkadaşlarınıza saygı duyamaya başlarak...
erkeği beklentilerinizi, doyurulmamış duygularınızı giderecek bir mekanizma olarak görmemeyi öğrenerek...
kendinizi ilişkinize, evliliğinize kurban etmeyerek...
istemediğiniz hiçbirşeyi ya beni terkederse korkusuyla yapmayarak...
ilişkinize tutunmayarak, o ilişkiyi, evliliği hayatınızın odağı haline getirmeyerek...
kendi mutluluğunuza odaklanarak...
acaba aldatır mı, aldatılır mıyım polemiklerine girmeyerek...
saçını süpürge etmeyerek...
saygısızlıkları sineye çekmeyerek...
hayatınızı evlilik olmadan, ilişki olmadan hatta çocuğunuz dahi olmadan harika bir şekilde sürdürebilirsiniz...
sadece kendi kararlarınızı yaşayın ve kendi kararlarınız size mutluluk getirsin...