Biz kadınlar neden eşlerimizin/sevgililerimizin ailelerinden ilgi bekliyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gonul1977
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapı olarak insanlarla fazla samimi olmayı sevmem.Herkese mavi boncuk dağıtmam.Zarar da vermem.
Kendi halinde,karışanım,görüşenim olmadan çok mutlu bir hayat sürebilirim.ılginin ''i''sini beklemiyorum.Saygıda kusur etmem,ama içli -dışlı olmayı sevmiyorum.
Mesafeli olmayı uygun buluyorum.:jeyyar:

Hıçbir kimse oğlundan fazla gelinini , kızından fazla damadını sevemez elbet...

Ama oğlunu / kızını o kadar çok sever ki onu kaybetmemek uğruna onun seçtiği kişiyi (, gelin/ damat ) sever ve sayar ... Bu en başta oluşan , henüz tanımadan önceki süreçte oluşan duygu...

Tanıdıktan sonra bakar ki gelin / damat gerçekten hakediyor ... Daha da artar ona sevgisi...

Ya da tam tersi;

Tanıdıktan sonra bakar aslında hiç değmeyen biri... Sırf oğlunun / kızının güzel hatırına der ki;

- Yeterki onlar mutlu olsun ... Bana bu yeter !!!

Benim yaklaşımım bu...

Son düzenleme:
hiç öyle bi beklentim yok
olmadığı içinde allaha şükür 6 senedir hiç bi problem yaşamadık :delphin:

mesela benim kayınvalideme elimden gelen herşeyi yapsamda ağzımla kuş tutsamda benim aileme karşı iyi davranmasını sağlıyamıyorum..annemler ayda bir gelirler surat asar hoşgeldin demez..oysa onun akrabalar kardeşi vs. geldiğinde ben neler yapıyorum bir bilseniz.bende saldım ipini..SONUÇTA HERKES BU DÜNYADAN GİDECEK,GERİDE SADECE YAPTIĞI İYİ ŞEYLER KALACAK..ÖNEMLİ OLAN KÖTÜ HATIRLANMAMAK..AMA BEN ONU HEP BUNLARLA HATIRLAYACAĞIM

sözde hep eş tarafı şey der özellikle kaynanalar"ben seni kızlarımdan ayırmıyorum" ayyyyyyyyyyyy var ya bu lafa bir gıcıkoıluyorum ki anlatamam.benim kayınvalidem de çok demiştir. ama icratta gelice hiç bişi yok.mesela 2 yıl çıktık 2 yıl nişanlı kaldık.bu 4 sene içerisinde beni 4 kez aramamıştır.şu an aynı sitede oturuyoruz.ve kayınvalidemi en son 10 gün önce gördüm:)ha şikayetçimiyim tabi ki hayır:) ha ama istermiydim böyle olsun tabi ki hayır.çok daha iyi olabilrdi.ben ailemi ve tüm sevdiklerimi bunca yıldır yaşadığım yeri bırakıp buralara geldim.tabiki isterdim çok daha iyi ilişkiler içinde olalım.ama onları tanıdıkça aman benden mümkün olduğu kadar uzakta olsunlar diyorum.çünkii yaşam tarzları hayata bakış açıları çok çok farklı benden

Son düzenleyen: Moderatör:
yoooo tam tersi ben onlardan zerre kadar ilgi istemiyorum

hayatımda hiç olmasalar herşey süper olurdu,
ne onları ,ne ilgilerini,nede yardımlarını istemiyorum

onlar benim hayatımda tam omuzlarımın üzerinde koca birer yük

ben hiç birşey beklemiyorum huzurumu bozmasın yeter........................

ilgi mi? bişey olsun da beni unutsunlar diye dua ediyorum hergün.

bende çok takıyorum ya bazen diyorum umrumda değil die ama bir an oluyor istiyorum hep gelsinler gitsinler otursunlar bizde ama yok tık yok :1no2:

ben baştan çok ilgi bekledim eltimin görümcemin çocukları öpmese sarılmasa gücenirdim acaba beni sevmiyolar mı diye sonra ben kastım kendimi banane dedim ya ............ allah razı olsun hep sevdiler bende onları sevdim ........ gelişe göre gidiş mantık bu bende

benimde hiç bir beklentim yok eşimin ailesinden.her şey karşılıklı belki ama ben çok samimi olmayı doğru bulmuyorum.yapım gereği olsa gerek herkese mesafeliyimdir,aileme de.ama eşimin ailesinden hiç bir zaman böyle bir beklentim olmadı.

Benim onlardan hic bir beklentim yok, benim huzurumu bozmasinlar bu bana yeter, fakat hem huzur vermiyorlar, hemde kiymet bilmiyorlar, tam nankör bunlar ... Cok kalpler kirildi coooooook

Eşimin ailesinden ilgi beklemem, sevmeleride hoşuma gider ama
sevmezlerse yapacak çok fazla birşeyim yok bunun için.
Tek istediğim beni ben olarak kabul etmeleri, ben onlara nasıl
saygı gösteriyorsam onlarında bu konuda aynı şekilde davranmaları.

Back
X