- Konu Sahibi deryadertli
arkdaşlar 6 aylık bir ilişkim vardı bundan bir ay evvel bir arkdaşım erkek arkdaşımı interntte bütün kadınları bekliyorum diye bir başlıkla arkdaşlık sitesinde görmüş arkdaşım uyardığı için teşkkür ettim ve başımdan aşağıya kaynar sular indi çok seviyorm ve benimle bi ilişki yaşamk için aylarca uğraştı şimdi ne olduda böyle oldu diye düşünürken aynanın karşısına geçtim ve ne yapıyosun sen onun içinmi üzülüyorsun dedim ve hemen internete girdim kendime sahte bir rumuz ve sahte bir resimle konşmaya başladım yaklaşık 1 hafta kadar ve yeni hat aldım ki huylanmasın diye çok buluşmak istyordu 3 haftada 6 aylık ilişkimde görmediğim hayal edemdiğim sevgiyi alakayı gördüm çok nazik tam bir beyfendi olup çkmıştı buluşma zamanı gelmişti beşiktaşta bir çay bahçesinde buluşmaya karar verdik saat 1 de saat 2 de gittim merhaba ben (özgece) rumuzum dedim şok oldu beni görünce birde utanmadan ne işin var dedi bende 2 haftadır ilgi alaka gösterdiğin taptığın kadın bendim dedim beni bir dah arama onun bana aldığı bütün hediyeleri fırlattım ve son sözümü söyledim kardasın donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsn şimdide içimde birşyler depreşti sanki herşy onu hatırlatmaya başladı konuşmayı düşnüyorm sizce bayanlar ne yapmam gerek:1shok:senağlamasenağlama