Biz milletin ta kendisiyiz"

Millet şehit oluyor 20 sinde toprağa giriyor, millet aç kalıyor çöpten aşını çıkarıyor, millet asgari ücretle hem çocuk bakıp hem ev geçindirmek için uğraşıyor...
millet birlik ve beraberlik istiyor ayrışmayı ya da güç gösterisi değil... Ölmek ya da Öldürmek değil.
Kardeşçe bir bütün olarak yaşamak istiyor bu millet.
Milletin ta kendisi ancak bunları gerçekleştirirseniz o zaman olabilirsiniz.
Lafla peynir gemisi yürümüyor neticede.

Ben korkun diye demedim . Burada kazen uyardi . Yaka paca adami polisler götürmüş . Kendnize korkunuz yoksa azcik yonetim adina dikkatli yorum yapsaydniz m cunku gecen gun aynisini banada yaptniz .

Hakaret icermedigi surece herkes herkesi elestirmekte haklidir. Elestirininde bir uslubu vardir. Kimse hakaretle ifade ozgurlugunu karistirmasin ki burda bile kib olayi varken demekki ikisi farkli seyler.

Son düzenleme:
Bu millet hangi millet acaba cidden merak ettim. :KK59:
Ha tamam. Yolsuzluk karışan ihaleler, yükselen borsada cebine cukka indiren, devlet bünyesindeki özelleştirmeye gidilen birimleri satın alan, torpille üniversite ve kpss kazanan, torpille devlet dairelerine yerleştirilen, ayakkabı kutularında paralarla yakalanınca suçlu görüldü diye geri tazminat ödediğimiz millettt. Hmmm. Ben de düşünüp duruyorumdum kim lan bu millet diye :KK70:

Back
X