• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz nasıl bu hale geldik.. ..

şimdiki adam hayatımın aşkı olamaz.. çünkü benim hayatımın aşkı belliydi. buna aşık olamam ben kendimi biliyorum. ama belki çok sevebilirim.. inşallah....
niye yalnız kalasın canım.hem erkek olarak o hissetmeyecek mi sendeki bu durgunluğu.gerçi kaderin ilerleyişini çokda tahmin edemiyoruz.belki şimdiki hayatının aşkı olacak.eftalya demiş ya evlendi.sonra boşanıyorum ,benimle evlenir misin diye meil ollamış.o tarz değil ama benimde okuldaki sevgilim 10 yıl sonra aradı.vicdan azabı insanın peşini bırakmıyor.

canım benim çok sağol iyi dileklerin için. mutluluğun daim olsun inşallah..
Öyle ilahi adalet elbetteki..Ben iyiki kurtulmusum ondan..Şimdi mutlu bi ilişkim var..Bin kat daha güzel karakterde..hayattan aşktan ümidinizi kesmeyin... Ama bu adamdan ümidinizi kesin..Bırakın gitmiş ellerin olmuş zaten.. acabalarla kafanı bulandırma.. UNUTMA O isteseydı senınle olurdu senin kadar sevseydi..senı senın onu sevdıgın gıbı sevmeyen bı adam ıcın zerre uzulmeye degmez..utabilirmıyım dıye sorma kendıne ver komutu kendıne gör bak senın nasıl unutacagım..dilerim sende mutlu olursun..

sen o yalnızlık sürecinden sonra şu an mutlumusun mesela ? seni buldu mu gerçek aşk.. kendimi daha iyi hissetmem için bunu bilmek iyi olacak benim için..
bende zamanında çok üzülmüş ve kendimi yalnız bırakılmış hissetmiştim. başka birine sarılmak yerine yalnız kalmayı seçtim kendimi dinledim, zor bir süreçti ama çivi çiviyi sökmez boşuna uğraşırsın, başklarını da sen üzüp ah alma bence. dayan hem yalnız kalmak insanı güçlendiriyor, daha sağlam karakterli bi insan haline geliyorsun, herşeyden önce kendine yetmeyi öğreniyorsun. ve birgün gerçek aşk gelip seni buluyor;)

teşekkür ederim yazdıkların o kadar doğru ki.. ama ben şimdiki sevgilimin yanında kendimi daha iyi hissediyorum. en önemlisi güvende hissediyorum.. bunu kaybetmek istemiyorum :( zaten çok fazla buluşmuyorum onunla. genelde kafamı dinliyorum ama buluştuğumda da ben bu adamı sevmiyorum diye bir düşünce olmuyor içimde. aksine sevebilirim diyorum.. rahat hissediyorum güveni hissediyorum....

bence başka birine tutunma canım. başka birine tutunursan kendi yaralarını kendin iyileştiremezsin. iyileştiremezsen gittikçe o adama bağımlı olursun. hem kendini hem de onu yıpratırsın. ya o adam gittiğinde yeniden yıkılırsın ya da sen iyileştiğini düşündüğünde seni seven adamı terkedersin, onu kullanmış olursun.

şu anda sırf sana destek olduğu, boşluğunu doldurduğu için istiyorsun çıktığın adamı ama sen daha bir ilişkinin yükünü kaldırabilecek, sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilsin ki:( sen de bilirsin ki bir ilişkiyi yürütmek ağırdır, emek ister ama senin emek verecek durumun yok ki...

kalbini zorlama, o başka birini sevebilecek hale gelince zaten anlayacaksın. önce başkalarını gidenle kıyaslayacaksın, sonra başkaları daha güzel gelmeye başlayacak sonra da kalbin bir başkasına uçacak. ama önce dinlenmeli, ağırlığın üzerine biraz daha ağırlık koyarak ezme kalbini, ferahlat nefes aldır:)

öncelikle herkese teşekkür ederim.. ama çoğunuz unut eskisini yenisini de bırak demişsiniz. belki haklısınız da.. ama bunları söylemek inanın çok kolay. kendinizi benim yerime koyup benim hissettiğimi hissedebilseniz keşke.... o zaman çektiğim tarif edilmez çaresizce acıyı belki biraz da olsun bilebilirdiniz.. ve inanın o zaman böyle söylemezdiniz. şuandaki tek ümidimi de elimden almak istemezdiniz. :(

Back
X