Biz ne ara boyle agresif, cirkin insanlar olduk?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Hanimlar bugun anneannemi ziyarete geldim. Istanbulda yasiyorum. Malum metrobus eziyeti cekmek zorunda kaliniyor.

O ust gecitlerden gecerken sagdan sagdan orta hizda normal adimlarla ilerliyordum herkes gibi.
Arkamda kimse yoktu. Yani adim sesi insan sesi duymuyorum. Elinde agir bi poseti olan iki kadin agirligin etkisiyle hizli hizli hemen arkama geldiler.

"Su telefonu birak gecemiyoz Allaaaa Allah ya ne insanlar var yaaaa" diye annem gibi bi edayla direk "sen"li bi hitapla cirkinlesti. Kulagimda kulaklik yok bisey yok duymamazlik yok. Istese yol verirdim.
" Bu kadar agresiflige cirkinlesmeye ne gerek var. Yol isteseydiniz size elbette verirdim. Yasca da buyuksunuz. Cok ayip su yaptiginiz" dedim. Ama sinirden elim ayagim titriyor.

Homurdana homurdana gitti. Tamam elinde poset var iki kisi tasiyorlar, iki kisilik yolu kullanmalilar ama boyle igrenc davranilir mi? Birakin yolu yardim istese yukunu tasimasinda yardimci dahi olurdum. Benim arkada gozum mu var? Nerden bileyim elinde yuku tasiyan 2 kisi oldugunu. Zaten hicte bekletmedim. Cok mu zor insan gibi konusmak

Cok moralim bozuk.

Böyleleri her yerde.
Hepsini taksak şu olayların çile bülbülümmm çilee diye gezeriz :)

Böyleleri her yerde.
Hepsini taksak şu olayların çile bülbülümmm çilee diye gezeriz :)
Haklsiiniz. Hala o kadinin yuzu sesi gelince aklima sinirleniyorum tekrar. Bide uslup takintisi olan biriyim. Cok incitiyor bu beni. Sanirim cok yasamam.

Haklsiiniz. Hala o kadinin yuzu sesi gelince aklima sinirleniyorum tekrar. Bide uslup takintisi olan biriyim. Cok incitiyor bu beni. Sanirim cok yasamam.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Ben de sinirlendiğimde kendimi yiyen biriyim.
Lafımı da söylerim ama yine de niye böyle oldu ne gerek vardı diye atamam üstümden.
Çok yorucu anlıyorum. Dünya yansa umrunda olmayan insanlara hayranım:KK14:

Ay canım sen hiç sıkma canını toplu yaşama kurallarını bilmeyenler bilirmiş gibi davranınca böyle görgüsüzler çok çıkıyor.. sen sağdan yürüyomuşsun zaten geçmek isteyen solundan geçer gider.. kimsenin bir şey söyleme hakkı yok.. kimse de sağdan yürüyen birinin yürüme hızına karışamaz..

Bunda ne var ki..bi kere umumi tuvaletteyim..kadin nasil yumrukluyor kapiyi
..cikkk cikkk...dedim gel üstüme yap:KK53:

Bunlar bi degisik tür..birine laf söyleyince bi sey saniyorlar kendilerini..kafaya takilacak seyler degil..hele de istanbulda metrobüse binerken sirtina yumrugu bile mübah görüyorlar:KK17:

Bu arada telefon elinde mi yürüyordun?

Bence bu istanbula özgü. Gecen hafta is icin ordaydim. Gormedigim terbiyesizlik kalmdi. Metroda laf dalaşına giren gencler birbirlerine o.ç. falan deyip uzaklastilar alismis insanlar laf soyleyip laf yiyip pişkin pişkin devam etmeye. Ankarada o laf ciksa kavga da cikar. Ayni asansördeyiz iki kizla teki digerine bizim hakkımızda espri yapip hakır hakır gülüyor. Çıkışta yere kapaklandi bilegini burkup gene yardim ettik insanlik namina. Sarhos sarhos laf atanlar mi dersin farkli milletten cirkin tiplerin üzerine tutuna tutuna yürümesi para istemesi... Tüm sehir üstüne üstüne geliyor ve insanlar inanılmaz arsız olmus. Ben istanbul disinda o denli cirkefligi baska bi sehirde gorebilecegimizi sanmiyorum. Ne anliosunuz orda yaşamaktan. On gun kalsam katil olurum.

Bunlar bi degisik tür..birine laf söyleyince bi sey saniyorlar kendilerini..kafaya takilacak seyler degil..hele de istanbulda metrobüse binerken sirtina yumrugu bile mübah görüyorlar:KK17:

Yumruk mu :KK57:

Muzik dinliyormus galiba.

Bence bu istanbula özgü. Gecen hafta is icin ordaydim. Gormedigim terbiyesizlik kalmdi. Metroda laf dalaşına giren gencler birbirlerine o.ç. falan deyip uzaklastilar alismis insanlar laf soyleyip laf yiyip pişkin pişkin devam etmeye. Ankarada o laf ciksa kavga da cikar. Ayni asansördeyiz iki kizla teki digerine bizim hakkımızda espri yapip hakır hakır gülüyor. Çıkışta yere kapaklandi bilegini burkup gene yardim ettik insanlik namina. Sarhos sarhos laf atanlar mi dersin farkli milletten cirkin tiplerin üzerine tutuna tutuna yürümesi para istemesi... Tüm sehir üstüne üstüne geliyor ve insanlar inanılmaz arsız olmus. Ben istanbul disinda o denli cirkefligi baska bi sehirde gorebilecegimizi sanmiyorum. Ne anliosunuz orda yaşamaktan. On gun kalsam katil olurum.

Ekşın seviyorlar:KK45::KK53:

Geçen gün bende dalgınlıkla metrobusun üst geçitinde sağ tarafta yürümem gerekirken solda yürüyomuşum adamın biri bağırınca fark ettim :KK11:

takılma cnm böyle şeylere boşver..saygısız insanlar her yerde malesef. benimde başıma geliyor yollarda bu tarz şeyler. lafımı esirgemiyorum valla böyle saygısızlara..

Onlar kendiyle sorunlu , mutsuz insanlar huzursuzluklarını çevreye yayınca rahatlıyorlar ...

Maalesef hitap yoksunu insanlarla bir arada yaşamak zor .

Hala öğrenememişsin bak metrobüste olan metrobüste kalir !!! :) :) Hergun metrobüs ve metro aktarmasi yapa yapa artik aldirmaz oldum bosver şahsina alinma herkes gergin. Sen dogru sekilde davrandin mi tamam gerisi onlarin terbiyesizligi sana ozel davranis degil.

İnsanların genelinde var bu sorun. Medeniyim, medeniyet ayağı çekip öküz gibi davrananlarıda çok gördük.. Yaşadığınız olay gerçekten sinir bozucu..
Öküzlük onlarda kalsın :KK14:
Birde burada bile yani KK de bile katılmadığı görüşe iğrenç, tiksinç gibi, aşşağılayıcı, hatta bazen sen şu sun şöylesin, böylesin, geçmiş konundada şöyleydin tarzı laf sokucu..:KK47:
Birde en siniri, katılmadığın siyasi görüş yüzünden kavga noktasına gelmek, fanatiklik..
Burada bile eleştiri önde, yardımlaşma, fikir alışverişi neredeyse az.. :KK57:

Boyle insanlar heryerde var.
Hic canini sikma .
O yaptgi terbiyesizligi coktaaannn unutmustur..

boylelerı her yerde :)
demın bı konuda yorum yaptım , konuyla alakası olmayan bambaska bı uye dırek sahsıma hakaret edıcı yorumda bulundu :)
bu kadar agresıflık ınsanı erken yaslandırır yahu

Bende bir gün arkadaşlarımla pastanede sıra bekliyordum.teyzenin teki beni kolumdan tutup kenara itti.geçmesi için koskoca yer varken!!!yinede yaşlıdır diye birşey demedim.
arkadaşım otobüste yaşlı ama süslü bir bayana "geç teyze otur" diye yerini verdi.teyzenin tepkisi "teyze anandır!"

Yumruk mu :KK57:

Muzik dinliyormus galiba.
Yumruk mu

basiniza gelenlere cok uzuldum. Hala soruyorum hep de soracagim malesef niye bu insanlar bu kadar cirkin. Oturup egitim vermek lazim insan icinde nasil davranilir , uslup nasil olur diye.

Benim elimde tel vardi fakat bu durum hicbirseye engel degildi. Cevremi duyuyorum. Hizim normal. Yol istese yardim istese herseyi yaparim. Sirf elindeki yukun yada baska bir olay onu rahatsiz etti agir geldi de benden aldi hincini diyorum. Kirdigi kalbin hesabini verecek Allaha. Cok uzuldum. Sinirden elim ayagim titredi hakkimi helal etmiyorum. Boyle kimse kimseye babasinin evladi gibi bagiramaz babasinin evladi olsada bagiramaz gerci :(

Back
X