Biz Neyiz?

mrswlf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
1
0
1
Ankara
Merhaba :)
Uzun süredir konuştuğum bi çocuk var. Bi çok konuda ortak noktamız var, gece geç saatlere kadar konuşuruz bazen birbirimize bitanem gibi sözlerde söyleriz. Herşeyimi anlatmamı ister, beni erkeklerden kıskanır, trip atar, daha önce onu bıraktığım için beni kaybetmekten korktuğunu dile getirir, kavga ederiz, barışırız ama çıkmıyoruz. Bu arada ben de ona bağlanmaya başlıyorum sonra ansızın eski sevgilisini hatırlıyor. Ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Eskiyi hatırlayan adamdan hayır gelmez canım.Uzak durman en iyisi.Onun seni düşünmesine fırsat ver.Arasin seni hayatindaki yerini bilsin anlasin.Hem ararsa farkedersin o da seni istiyor.Diger turlu amaci sadece zaman öldürmek.

Birbirinize bitanem diyorsunuz ama çıkmıyor musunuz? Hem seni kıskanma hakkını kendinde görüyor, hem de eski sevgilisini hatırlayıp sana mı yansıtıyor bunları? Durum belli boşluğa düşmüş seninle unutmaya çalışıyor eskidekini. Eğer ne olduğunuzu öğrenmek istiyorsan ona sormalısın, cevabını merak ettim. Umarım buraya yazarsın. Kendine bu haksızlığı yapma lütfen, sen biraz kendini geri çek bakalım. Zaten sana karşı hislerinden eminse senin gönlünü almanın bir yolunu bulur. Böyle devam edersen bir tek sen üzüleceksin:110:

Merhaba :)
Uzun süredir konuştuğum bi çocuk var. Bi çok konuda ortak noktamız var, gece geç saatlere kadar konuşuruz bazen birbirimize bitanem gibi sözlerde söyleriz. Herşeyimi anlatmamı ister, beni erkeklerden kıskanır, trip atar, daha önce onu bıraktığım için beni kaybetmekten korktuğunu dile getirir, kavga ederiz, barışırız ama çıkmıyoruz. Bu arada ben de ona bağlanmaya başlıyorum sonra ansızın eski sevgilisini hatırlıyor. Ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
seni gerçektens sevse geçmişi hatırlamaz sadece zman gecsin diye konuşuyor kendini kaptırma ilerde üzülen sen olursun

Back
X