- 21 Ağustos 2022
- 42
- 20
- 8
- 34
- Konu Sahibi Mylifeisabeauty
-
Yas 32 mi gercekten
Valla gençler aslında uzunca derdimi yazmıştım ama böyle kendisi mutsuz olup, negatiflik saçan, tetikte linçlemek aşağılamak için bekleyen kötü kalpli zorbalar bir şey der kaldıramam diye sildim.Burasi böyle babanizin çiftliği gibi kullanabilceginiz bir yer mi?
Neyse derdiniz yazin konusalim, bu nedir?
Peki işe yaradı mı?Valla gençler aslında uzunca derdimi yazmıştım ama böyle kendisi mutsuz olup, negatiflik saçan, tetikte linçlemek aşağılamak için bekleyen kötü kalpli zorbalar bir şey der kaldıramam diye sildim.
Yok, o kitle silince de rahat bırakmıyormuş :) Hayat zaten çok zor salın insanlarıPeki işe yaradı mı?
Eski konunuz var, hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz, eşinizle mi sıkıntınız var?Yok, o kitle silince de rahat bırakmıyormuş :) Hayat zaten çok zor salın insanlarıama künefe çok makul bir öneriydi, bizon yüzümüzü güldürdü
Sperm testi yaptırdı mı? Alkolü bilmiyorum ama sigara ciddi derecede etkiliyorEvet ben hamile kalabilmek için her şeyi deniyorum eşim alkolünden sigarasından ödün vermiyor çünkü bunun sorun olacağını sanmıyor sıkıntım özetle bu.
Evet ben hamile kalabilmek için her şeyi deniyorum eşim alkolünden sigarasından ödün vermiyor çünkü bunun sorun olacağını sanmıyor sıkıntım özetle bu.Eski konunuz var, hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz, eşinizle mi sıkıntınız var?
İki kez yaptırdı.ilki normal ikinci yaptırdığında morfolojisi çok düşük çıktı.ilki normal olunca ikincisinde yorgundum perhiz yapmadım ondandır dedi ve üstüne düşmedi pek fazlaSperm testi yaptırdı mı? Alkolü bilmiyorum ama sigara ciddi derecede etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?