biz salak miyiz ?

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Allah aşkına ya burada konu açıp genelde "hamile miyim?" ,"kizligim bozuldu mu?" Gibi sorular soruluyor. Doğru olarak soranlara amenna ama neden bunun içine yalan saklıyorsunuz? Arkadaş ne yaptiysan yap ama kalkıp da neden yok düğünüme su kadar vardı da,yok aslında evliyim de ! Yeter ya valla bıktım artık salak yerine koyulmaktan !!!!

Burada dayanışma var neden yalan söylüyorsunuz anlamıyorum.kendiniz yaptığıniz şeyden rahatsiz oluyorsaniz neden yapıyorsunuz.yok rahatsız olmuyorsaniz neden yalan söylüyorsunuz. El insaf yaa :47:

çok üzücü bir durum bizde üzülüp anlatılan hikayelerdekilere kızıyoruz çoğu zaman
ama bizi değil kendilerini kandırıyorlar bence ayrıca kul hakkı değilmi bu?

Sanırım insanlar tepkilerden korkup yalan söylüyorlar

Çünkü burada dayanışma falan yok, bekaretle ilgili bir konu açıldığı zaman, hemen tepkiler, eleştiriler, yapmasıydınlar, günahlar dökülüyor birbiri ardına. Zaten zor durumda olan insanlara türlü psikolojik baskılar, kınalamar geliyor. Konu bir anda kocaman bir tartışma platformuna dönüyor, bunu açılan onlarca konuda yaşadık. Bu forum öyle çok sakin, hadi kenetlenelim birbirimize destek olalım modunda değil cinsel konularda.

Bununla ilgili konu açanlar da belki tepki almaktan korkuyorlar belki de kendilerini bir şeylere inandırmaya ihtiyaç duyuyorlar. Konu açıp insanlarla dalga geçenlere bende kızıyorum ama bunu yaptım, evlenmemize bir ay vardı diyene kızamıyorum, onların da kendilerini avutacak, tutunacak bir şeylere ihtiyacı var belki.

Bir kaç defa denk gelmiştim, bekaretle ilgili açılan konularda anlayışla yaklaşan bayanların yanında bir o kadar iğneleyici,yargılayıcı yorumlar yapan bayanlar da var. İnsanlar zaten buraya akıl danışmak için geliyor,üzgünler bir de burada o yorumlarla muhatap olup daha da üzülmek istemiyor olabilirler.

Valla kızıyorum.hayir madem yalan söylüyorsun o zaman profilinide tamamına uydur.

Back
X