• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz yine buluştuk. bunu hep yapar olduk:)

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Pen_Swan ve ben bugün süper bir gün geçirdik yine...
önce brunch sonra biraz alışveriş ve sonra biraz bira ve patates kızartması. pekte patates kızartması biraz değildi bu ara. :))
antalya feciydi bugün.çokçokçok sıcak.
klimalı yer aradık .neyse buldukta rahat nefes alabildk.
hoş ilginç olan biz biz kapalı mekandaydık. herkes denizi görmek pahasına o sıcakta dışarılarda oturuyordu..

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................

..................................................................

okypete ve pen_swan müthiş ve çok hoş hatunlarsınız bayıldım :nazar::asigim:

güzelsiniz desem az kalacak biliyorum:umursamaz:
sizi hiç kıskanmadım:umursamaz:

ikiniz de çok hoş ve bakımlısınız. dostluğunuz KK'da başladı sanırım. ne kadar güzel. umarım hep devam eder. okypete ben seni diğer arkadaşa göre daha çok biliyorum, yorumlarından falan... hiç tam yüzünü görmemiştim. çok merak ediyordum. çok güzelmişsin :nazar:

okypete'cim,çok hoş gözüküyorsun..arkadaşında öyle..kumrallık çok yakıştı sana:nazar:
kapalı yerde oturarak akıllılık etmişsiniz vallakaydirigubbakcemile5manzara görücem diye beynimi fokurdatamam bende bu sıcaktakafamçokkarıştı
çok güzel bir dostluk,daim olsun her zaman:içelim:

aaaayyy çok şekersiniz yaaa kaydirigubbakcemile2

hadii. sempatiksalakcinni

....
çok hoşsunuz..dostluğunuz daim olsunboshayallersmile
teşekkürler...
ikiniz de çok hoş ve bakımlısınız. dostluğunuz KK'da başladı sanırım. ne kadar güzel. umarım hep devam eder. okypete ben seni diğer arkadaşa göre daha çok biliyorum, yorumlarından falan... hiç tam yüzünü görmemiştim. çok merak ediyordum. çok güzelmişsin :nazar:

arkadaşım eski üyedir. artık, tekrar aramızda ama...
çok teşekkürler güzel sözlerin için.

okypete'cim,çok hoş gözüküyorsun..arkadaşında öyle..kumrallık çok yakıştı sana:nazar:
kapalı yerde oturarak akıllılık etmişsiniz vallakaydirigubbakcemile5manzara görücem diye beynimi fokurdatamam bende bu sıcaktakafamçokkarıştı
çok güzel bir dostluk,daim olsun her zaman:içelim:

sağol canım. ya artık sarıya dönmem . çok seviyorum bu rengi.
valla akıllılık ettik. millet yüzünü mendillerle silip ,oturmaya devam ediyordu. birazda tabi sigara olayıda vardı. mecburen oturuyorlardı bazıları.ama çoğuda manzara sevdası için katlanıyorlardı.
tekrar teşekkürler.

Çok güzelsiniz arkadaşlar , dostluğunuz bir ömür sürsün.Okypetem sana ne diyeyim güzel arkadaşım :) Gerçekten bir içim su başka söze gerek yok .

İki güzellik abidesi maşallah size :nazar:
.
Allah dostluğunuzu daim etsinn opuyorumnanaktan
ne güzel sözler bunlar.. zümrüt gözlüm, çok teşekkürler
Çok güzelsiniz arkadaşlar , dostluğunuz bir ömür sürsün.Okypetem sana ne diyeyim güzel arkadaşım :) Gerçekten bir içim su başka söze gerek yok .

bir tanem benim. çok sağol canım.
seni çok sık göremiyorum burada. nolur çok özletme ama.

bu arada penswan, feci yoruldu. kafayı vurdu yattı. yarın oda mesajlara cevap yazar.

Back
X