Bizde çift çizgiyi göreceğiz...

Ovulasyon ama yumurtam catlayali 14 gun oldu ve test pozitifff

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Slm kızlar 24 günde bir edet oluyorum 3 haziranda olmalıydım ama olmadım benim adetim erken olur gecikmez dün test yaptım negatif hiç adet belirtim yok olmadıkcada umutlanıyorum 2 gün daha olmazsam tekrar tet yapıcam dün negatifi görünce çok ağladım ne umutlanmak istiyorum nede umudumu kaybetmek yumartlama günlerimde ilişki oldu aslında off sizce hamilemiyimdir

Tebrik ederim normal yolla mı olduuu anlatsana gün aşırı mı oldu belirti vs bir hafta sonra inş ben de öğrenirim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim normal yolla mı olduuu anlatsana gün aşırı mı oldu belirti vs bir hafta sonra inş ben de öğrenirim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtlamadan 1 gun once oldu dahada olmadi esim.baski altinda hissettigi icin ,belirtiler kasikta batma oluyordu hep sonra 1 2 defa belime agri girdi.miskinlik vardi ustumde aksamlari erkenden uykum geliyordu ki benim normal.sartlarda 12 1 den once uykum gelmezdi suanda hala inanamiyorum.acikcasi...onun disinda akintim.vardi hemde yumurta aki kivaminda sariydi ilk gunler sonra. Seffaflasti ama icinde beyazliklar vardi

Slm kızlar 24 günde bir edet oluyorum 3 haziranda olmalıydım ama olmadım benim adetim erken olur gecikmez dün test yaptım negatif hiç adet belirtim yok olmadıkcada umutlanıyorum 2 gün daha olmazsam tekrar tet yapıcam dün negatifi görünce çok ağladım ne umutlanmak istiyorum nede umudumu kaybetmek yumartlama günlerimde ilişki oldu aslında off sizce hamilemiyimdir

Naaptin kuzum

Olmadı kuzum yaa hayatımda ilk defa gecikince emindim ama kısmet değilmiş demekki yıkıldım resmen artık bıraktım yaa allah ne zaman isterse veririr zaten benim istememle olmuyor

Canim kusura bakma daha yeni gordum cnk.girmiyorum bile.bu siteyi cokca seviyorum amma velakin stresimi tetikliyor olsun uzme kendini Allah ol der onlarda olur

Canim kusura bakma daha yeni gordum cnk.girmiyorum bile.bu siteyi cokca seviyorum amma velakin stresimi tetikliyor olsun uzme kendini Allah ol der onlarda olur

Öyle tabi canım yaa allah ol deyince olur. Ne kusuru canım ya zaten bende pek girmiyorum senin gibi benide strese sokuyor

Back
X