• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi istemedi mi anlamadım ki?

Ben olsam bidaha gitmem ananesinin evine. Kırılmakta haklımısınız bilemiyorum ama ben olsam daha da gitmezdim güvenip. yüzsüzlük olabilir bence :50:
Anca sözlenip nişanlandığımda giderdim...

evet kötü olmuş çok haklısın. Ama bunu bence sevgilinin anneannesi yapmış gibi değilde arkadaşının anneannesi yapmış gibi düşün çünkü o yaşlı hem bence seni istemese erkek arkadaşın bunu bilirdi ve götürmezdi seni...

herkesin yorumu için tek tek teşekkür ederim.bence aileyle tanışmak önemli nasıl bi kültürle karşı karşoya olduğunu bilmek.o yüzden ben memnunum onları tanıdığım için ama sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum:)

ananesinin yaptığına gelince biz daha fazla beklemeyip döndük.ama dün gece aramış korhanı ve çok üzgün olduğunu gerçekten yetişemediğini felan söylemiş.hiç bi art niyeti olmadığınada inandırmış.sorun çözüldü yani tekrar çok teşekkürler:)
:54:

tahmin ettiğimiz gibiymiş :34: canım boşver her şeyi bu kadar kafana takma hep iyi yanından bak ve pozitif düşün bence o zaman her şey daha kolay çözülecektir :12:

Kusura bakmayın ama sevgiliden başka vasfınız olmadığı birinin neden bütün ailesini tanıyor ve bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Erkenden bu ilişkilere girerseniz, sonu gelmez. Bence işin adı konmadan hatta evlenmeden sevgilinin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok. Tabi bu benim fikrim, ama emin olun başınız daha az ağrır ki sınava çalışıyorsunuz..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

albendende okadar

sevgilinin ailesine karşı kızgın olma diye böyle birşey söylemediğini nerden biliyorsun ki bence bir süre çağırsada gitme

Back
X