bizi rahat bırakın!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
arkadaşlar herkese merhabalar..
geçen bayramda olanlardan sonra mümkün mertebe k.vlidem ve pederimle her karsılastığımız ortamda mesafeli durdum sırf evliliğime daha fazla zarar gelmesin laftan sözden uzak olayım diye ama yok olmuyor...bu sülale bana rahat vereceğe hiç benzemiyor.
eşim geçen gün k.validemde unuttuğumuz eşyalarımızı almak için uğradı annesine..topu topu 1 saat oturdu kalktı.ama duyduklarım yine sinirimi çıkardı tepeme.kime kızayım kime hesap sorayım yada kime inanayım şaşırdım..
k.validem aglaya aglaya şunları söylemiş eşime...''siz amanedeyle sokakta kavga etmişsiniz sen kolundan tutup çekştrmişsin telefonu fırlatıp kırmışsın...evde hergün kavga oluyomuş..amanede sana bnm annemle ablamın lafını dinliceksin onların sözünden çıkmıcaksın diyomuş..bana bunları kenara çekip teyze bak bnm söylediğimi söyleme senin oglunlşa gelinin böyle böyle durumdalar diye yeğenlerden biri anlattı..(hangi yeğenin anlattığını söyleyemiyo ama isim yok)siz onlara gidip geliyonuz herkesle içli dıslı oluonuz ben uzak durun diyince yanlış anlıonuz ama onlar sizi kötülüyo olmayan şeyleri varmıs gbi birbrilerine yetiştiriyolar..bizim kyumuzu kazıyolar..sizin facebookta yazdığınız herseyden paylaştığınız her fotodan bnm haberim var...teyzenin kzıı sedefin facebookuna kopyalıyomus sizin duvarınızı olduğu gbii..nurdanın sizin evinize giren çıkan her insandan haberi var evnzde yaptıınız herseyden haberi var(nurdan eşimn t.oğlunun eşi)demiş..
bu zamana kadar hç böyle mevzular yoktu.btn bu konular sedef buraya gelnce hortladı yani 2 gün içinde ve bayram bayram..ve ne tesadfkü sedefinde k.validemnde su yazıda ismi gecen herkesle bozuk..gelin kaynana kafa kafaya verip benide milletemi kıskırtmaya çalışıyolar nabıyolar anlamıyorum sabrım kalmadı artık ne yapmalıyım nasıl davranlıyım arkadaslar.k.validemle konusmalmıyım bu konuyu kponsursam ne demeliyim..

amanade sunları cıddıye almayı bırak artık valla hasta olcaksın bosver ya

Amanede senin kocanda ağız ishali mi var.
Senin bu kadar taktığını bile bile niye her duyduğunu sana anlatıyor?
Annesine cevabını versin kapatsın konuyu,dedikoducu tipler gibi niye sana yetiştiriyor?
Amacı ne anlamadım ki!

iyi yada kötü brbrimizden hcbirşeyi saklamıcamıza söz verdik cnm çnkü...aramızda gzli saklı olan hcbişey olmasın istiyoruz..ben anlatmakla iyi yaptığını düşünüyorum

iyi yada kötü brbrimizden hcbirşeyi saklamıcamıza söz verdik cnm çnkü...aramızda gzli saklı olan hcbişey olmasın istiyoruz..ben anlatmakla iyi yaptığını düşünüyorum

Iyide bu şekilde sağlıklı bir ilişkiniz olmaz ki.
Seni üzmek istemiyorsa annesini ve bu konuda bahsi geçen herkesi asla senin dedikodunu yapmamaları konusunda uyarıp susturacak ve konuyu kapatacak.
Ki konu önemli bir konuda değil, sadece dedikodu.
Bunu sizin bilmemeniz daha hayırlı ise susması en normali değil mi?

ağzına sağlık parkon ne güzel demişsin "ağız ishali"

amanade sen de takma kafana ya dedikodu işte
kv o bu dedeikodu çıkarıyor,eşinde geliyo sana yetiştiriyo sana anlatana kadar şu kuyunuzu kazanları bi sustursun...

Amanede bu forum da olmayaydı bunları kime anlatacadın acaba Senin kocan da az değil, laf getirip götürüyor. Susturaydı annesini, sana da bunları yansıtmasaydı. Gizlemek değil bu, kayınvalideler gelin veya damat için tutarsıız şeyler söyleyebilirler zaman zaman. Önemli olan anne sus diyebilmek. Onlara bu fırsatı vermemek.

Ahhh ahhh Takma kızım şunları artık kafana
Valla sağlık bu,gelmez bir daha geri
Konuşsun dursun onlar,sen sustukça yücelirsin

ooooo sedef yine karıştırdı ortalığı yani...
bence sen bu konularda konuşma artık eşinle...
hatta eşine söyle o da konuşmasın onlar hakkında senin yanında..
değermi başkaları yüzünden huzurunu kaçırmaya..

üfff senin kocan da pek boşboğaz. annesine gereken cevabı versin sana da anlatmasın. ne gerek var zaten aranız kötü hani bilmediğin bir şey değil. hamilesin kocan da saf saf sana anlatıyor bunları.

hep böyle ahmak şeyler söyleniyor etrafınızda daha ne şaşırıyorsun/üzülüyorsun? zaten görüşmuyorsun neden kızıyorsun ki? kocan dengeyi tutamıyor. onu suçla (hep yaptığın gibi)

Eşin sana inanıyor sana güveniyorsa gerisini umursama .
Eşinle gez takıl onların görmesini duymasını sağla .
Eşine çok çok iyi davran hırsından çatlasın kayınvaliden .

söylerse söyledi sanane? annesi biraz dedikodu yapmış işte. senin keyfin istemiyor diye konuşmayacak mı kadın hiçbirşeyi. görmeyeceksin duymayacaksın yoksa burda 2 güne bi daha çok konu açarsın hepsinde de istisnasız haksız bulunursun

Eşinde çok tuhaf. Ne diye sana anlatıyor bunları zaten evhamlısın

Olur böyle şeyler aile içinde. Takılmamaya çalış.

amanede eşinin ailesi çok garip insanlar ama sende de kabullenilmiş bir kurban rolü var. bence profesyonel yardım almalısın.

Bunca yıllık evliyim eşim şimdiye dek ne annesinden bana ne benden annesine tek laf taşımamıştır siz evli çiftlerin birbirinden birşey gizlememesi olayını yanlış anlamışsınız. Tatsızlık çıkmasın diye gizlenmesi söylenmemesi gereken şeyler vardır evlilikte canım

Eşinizin ailesi hakikaten çok ilginç, yaşadıklarınız da çok can sıkıcı. Tüm bunları düşüne düşüne sağlığınızdan olursunuz, biraz da umursamayıverin artık. Kim kime ne demişse, ne kavga etmişse, dedikodu yapmışsa, kendi minicik dünyalarında bıraksın yapsınlar, size ne? Kapınızı kapatın, gündeminizi bunlardan uzak tutun eşiniz de siz de, cehalete gülün geçin, bunlara en büyük ceza bu olur bence: Ciddiye almamak.

Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…