Amanede senin kocanda ağız ishali mi var.
Senin bu kadar taktığını bile bile niye her duyduğunu sana anlatıyor?
Annesine cevabını versin kapatsın konuyu,dedikoducu tipler gibi niye sana yetiştiriyor?
Amacı ne anlamadım ki!
iyi yada kötü brbrimizden hcbirşeyi saklamıcamıza söz verdik cnm çnkü...aramızda gzli saklı olan hcbişey olmasın istiyoruz..ben anlatmakla iyi yaptığını düşünüyorum
Amanede senin kocanda ağız ishali mi var.
Senin bu kadar taktığını bile bile niye her duyduğunu sana anlatıyor?
Annesine cevabını versin kapatsın konuyu,dedikoducu tipler gibi niye sana yetiştiriyor?
Amacı ne anlamadım ki!
arkadaşlar herkese merhabalar..
geçen bayramda olanlardan sonra mümkün mertebe k.vlidem ve pederimle her karsılastığımız ortamda mesafeli durdum sırf evliliğime daha fazla zarar gelmesin laftan sözden uzak olayım diye ama yok olmuyor...bu sülale bana rahat vereceğe hiç benzemiyor.
eşim geçen gün k.validemde unuttuğumuz eşyalarımızı almak için uğradı annesine..topu topu 1 saat oturdu kalktı.ama duyduklarım yine sinirimi çıkardı tepeme.kime kızayım kime hesap sorayım yada kime inanayım şaşırdım..
k.validem aglaya aglaya şunları söylemiş eşime...''siz amanedeyle sokakta kavga etmişsiniz sen kolundan tutup çekştrmişsin telefonu fırlatıp kırmışsın...evde hergün kavga oluyomuş..amanede sana bnm annemle ablamın lafını dinliceksin onların sözünden çıkmıcaksın diyomuş..bana bunları kenara çekip teyze bak bnm söylediğimi söyleme senin oglunlşa gelinin böyle böyle durumdalar diye yeğenlerden biri anlattı..(hangi yeğenin anlattığını söyleyemiyo ama isim yok)siz onlara gidip geliyonuz herkesle içli dıslı oluonuz ben uzak durun diyince yanlış anlıonuz ama onlar sizi kötülüyo olmayan şeyleri varmıs gbi birbrilerine yetiştiriyolar..bizim kyumuzu kazıyolar..sizin facebookta yazdığınız herseyden paylaştığınız her fotodan bnm haberim var...teyzenin kzıı sedefin facebookuna kopyalıyomus sizin duvarınızı olduğu gbii..nurdanın sizin evinize giren çıkan her insandan haberi var evnzde yaptıınız herseyden haberi var(nurdan eşimn t.oğlunun eşi)demiş..
bu zamana kadar hç böyle mevzular yoktu.btn bu konular sedef buraya gelnce hortladı yani 2 gün içinde ve bayram bayram..ve ne tesadfkü sedefinde k.validemnde su yazıda ismi gecen herkesle bozuk..gelin kaynana kafa kafaya verip benide milletemi kıskırtmaya çalışıyolar nabıyolar anlamıyorum sabrım kalmadı artık ne yapmalıyım nasıl davranlıyım arkadaslar.k.validemle konusmalmıyım bu konuyu kponsursam ne demeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?