Bizide bu kuyudan çıkar Allah'ım...

ivrindi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
715
643
303
İstanbul
Herkesin sevinçle ve heyecanla bayramı beklediği bu günde benim içim kan ağlıyor...
Önceki konumu bilenler belki hatırlar bilmeyenlerde rica ederim baksınlar zira boşanma aşamasına geldiğim olayları bir kez daha yazmaya bile tahammülüm kalmadı...
5 aydır sırtımda bir çanta kapı kapı dolaşıyoruz ve yine dönüp dolaşıp en istenmediğimiz yere baba evine(!) dönüyoruz...
Bugün sehpanın üzerine çıktığını görünce baba müsveddesi büyük oğlumun kulağından çekerek yere indirdi ve ben hiçbir şey diyemedim...
Kabul ediyorum oğlum çok hareketli ve son yaşadıklarından sonrada hiç söz dinlemez ve hırçın oldu...
Bu ev artık ruhumu sıkıyor hep ağlamaklıyım çocuklarıma çok acıyorum ve burdan onları kurtaramadığım için kendime kızıyorum...
Bayramdan sonra sığınma evi araştırıp en kısa zamanda gideceğim inşaAllah...

Herkesin sevinçle ve heyecanla bayramı beklediği bu günde benim içim kan ağlıyor...
Önceki konumu bilenler belki hatırlar bilmeyenlerde rica ederim baksınlar zira boşanma aşamasına geldiğim olayları bir kez daha yazmaya bile tahammülüm kalmadı...
5 aydır sırtımda bir çanta kapı kapı dolaşıyoruz ve yine dönüp dolaşıp en istenmediğimiz yere baba evine(!) dönüyoruz...
Bugün sehpanın üzerine çıktığını görünce baba müsveddesi büyük oğlumun kulağından çekerek yere indirdi ve ben hiçbir şey diyemedim...
Kabul ediyorum oğlum çok hareketli ve son yaşadıklarından sonrada hiç söz dinlemez ve hırçın oldu...
Bu ev artık ruhumu sıkıyor hep ağlamaklıyım çocuklarıma çok acıyorum ve burdan onları kurtaramadığım için kendime kızıyorum...
Bayramdan sonra sığınma evi araştırıp en kısa zamanda gideceğim inşaAllah...
çalışmıyor musun ?

Annem 2 çocuğa bakıcak durumda değil ablamda eniştem kabul etmediği için bakamaz...
Zaten doğru dürüst bir mesleğim bile yok ki en azından bakıcı tutabileyim...
Karanlıkta yolumu arıyorum anlıyacağınız ve beni en çok çocuklarımın garipliği yakıyor...

Canim rabbim yardimcin olsun...ne denir bilemedim insallah en kısa zamanda feraha çıkarsın

Allah yardimcin olsun kardesim. Gir calis, cocuklari bakiciya ver, git guvendigin birine ver... millet de bekliyodu cocuklari gondersin de bakayim, kadin gelsin de is vereyim.... Her insani ayni kefeye koymayin bi kere de yahu!

Kreşte ya da benzeri yerlerde iş bulsan keşke.
Hem çocuklarına bakılır hem de ekmek paranı kazanırsın.
Rabbim yardımcın olsun.

Kreşte ya da benzeri yerlerde iş bulsan keşke.
Hem çocuklarına bakılır hem de ekmek paranı kazanırsın.
Rabbim yardımcın olsun.
Önce en azından ilk dava görülene kadar kalacak bir yer bulmam lazım...
Sonrasında alacağımız nafakaya göre bir ev bulup evde bişeyler yapmayı düşünüyorum...
İnşaAllah başarabilirim...

ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.MESLEĞİM YOK DİYE ÜZÜLME.GİR BİR MARKETE YAP KASİYERLİK.
BAKICIYA VERECEĞİNİ DE AİLENE VER...
BELKİ PARA VERİNCE O VİCDANSIZ BABAN YUMUŞAR...EVDE DURMAKTAN HER TÜRLÜİYİDİR.
MAHKEME DE DE AVANTAJIN OLUR ÇALIŞIYOR olman

Para önemli değil bu hayatta diyorum ama bazen ne kadar önemli oluyor.
Paranız olsa kimseye minnet etmez çıkarsınız kendi evinize.
Eşiniz size ve çocuklara nafaka vermiyor mu? sizde çalışsanız anneniz bakmaz mı?
Belli mi olur Allah yardım eder kendi hayatınızı kurarsınız çocuklarınızla Allah sabır versin canım

ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.MESLEĞİM YOK DİYE ÜZÜLME.GİR BİR MARKETE YAP KASİYERLİK.
BAKICIYA VERECEĞİNİ DE AİLENE VER...
BELKİ PARA VERİNCE O VİCDANSIZ BABAN YUMUŞAR...EVDE DURMAKTAN HER TÜRLÜİYİDİR.
MAHKEME DE DE AVANTAJIN OLUR ÇALIŞIYOR olman
Babamın derdi para değilki parayla susturayım canım...
Bu aralar hasta üstelik 70'in üstünde ve zaten beni bile sevmezki çocuklarıma tahammülü olsun...

Para önemli değil bu hayatta diyorum ama bazen ne kadar önemli oluyor.
Paranız olsa kimseye minnet etmez çıkarsınız kendi evinize.
Eşiniz size ve çocuklara nafaka vermiyor mu? sizde çalışsanız anneniz bakmaz mı?
Belli mi olur Allah yardım eder kendi hayatınızı kurarsınız çocuklarınızla Allah sabır versin canım
5 ay sonra ilk defa bir miktar harçlık yollamış sağolsun...
Henüz ilk dava görülmediği için nafaka bağlanmadı...
Anneminde bakacak gücü yok çocuklarım hem küçük hemde psikolojileri bozulduğundan sanırım çok yaramaz ve söz dinlemez oldular...değil tüm gün bir kaç saatliğine bile bakmaktan kaçıyor herkes...boşanma işlerini bile onlarla beraber yürüttüm...

Back
X