Bizim asla biz olamayacağımızı biliyorum

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Her şey 2010 yılının aralık ayında başladı. 3 yıllık netten tanıştığım ama gerçekten arkadaş olarak gerçek hayatımdakilerden bile çok sevdiğim biriydi o.
O sıralar daha çok konuşmaya mesajlaşmaya başladık, her mesajın sonunda kalp yollamaya başladı. Sonra birgün konuşurken yengem yok mu benim hala dedim.
Oda yok zaten olursa senin yengen olmaz dedi ve o an lanet olasıca net koptu konuşamadık.
Ve ben aşık olmaya başladım, hiç dokunmadığım sesini dahi duymadığım birine aşık oldum hemde çok ve ilk defa aşık olduğumu hissettim.
Sonra 8 şubat 2011 de facede konuşuyorduk artık yengen var dedi, o an dünya başıma yıkıldı.
Sonra sana bir şey sorucam ama doğruyu söyle sen benden hiç hoşlandın mı dedi, bende evet dedim.
Bende senden hoşlanmıştım ama artık baskasıyla beraberim konuşmamız doğru olmaz dedi ve beni sildi.
Nasıl kötü oldum günlerce aylarca anlatamam size, an geliyordu evdeki şeyleri kırıyordum sinirden.
3 ay sonra başkasıyla beraber olmayı denedim ama denerken attığı bir mesajla her şeyi maffetti selam demesi yetti.
Konuştuk normal bir şekilde ve sonra bir gün gene gitti.
Beraber olduğum kişiylede ilişkimi bitirdim. Sonra Aralıkta sık sık boş mesaj attı cevap vermedim hiç birine sonra doğum günümden 1 gün sonra mesaj attı ve kendimi tutamayıp efendim dedim numaramı silmemişsin hala dedi, askere gideceğinden vs. bahsetti, fazla konuşmak istemedim kısa konuştuk.
5 gün önce dayanamadım mesaj attım ona konuştuk her şey çok güzeldi her mesajında attıgı gülücük benim kalbimin ritmini değiştiriyordu. Buluşmak istediğini 2.5 ay sonra askere gitceğini gitmeden beni görmeyi çok istediğini söyledi. Sonra faceye eklememi istedi ekledim, eski sevgilime ait bir şey görmüş galiba anında sildi beni. Ne oldu die mesaj attım sevgilin olduğunu bilmiyordum sevgilisi olan biriyle arkadaşlık yapmam ben dedi. Bende sevgilim olmadıgını söyledim tamam dedi. O günden sonra çok soğuk davranmaya başladı.
Dün mesaj attım nasılsın dedim iyi sen dedi bende iyiyim dedim sonra hiç bir şey söylemedi.
Artık ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ben onu gerçekten çok seviyorum her şeyden çok seviyorum. 1 yıl 1 ay oldu unutamadıysam biliyorum bu saatten sonrada unutamam.
Ne yapmam gerek yardım edin lütfen, 20 gün sonra ygs sınavım var ve benim psikolojim mafolmuş durumda.
Mesaj atıyım mı sizce atsamda ne diyim? Sizden başka kimseye anlatamıyorum bunu yardımınıza çok ihtiyacım var.

yavrum daha yasın cok kuçuk allah bılır sen resıt bıle degılsındır bu yasta hayatını yasamak varken sınırden kırdım doktum dıyorsun kız kendıne gel hoplattın valla butun sınırlerımı.cık gez arkadaslarınla ne takılı kalıyorsun 2 gunluk sevdalara

Senin yaşlarında her şey yolun sonu gibi görünüyor. Ama yok öyle. Büyüyüp olgunlaştıkça göreceksin ne kadar boş olduğunu. Hatta aklına bile gelmeyecek. Netten arkadaşlık kurmayı bırak. Çık gez dolaş gençsin daha neler yaşayacaksın. :16:

yavrum daha yasın cok kuçuk allah bılır sen resıt bıle degılsındır bu yasta hayatını yasamak varken sınırden kırdım doktum dıyorsun kız kendıne gel hoplattın valla butun sınırlerımı.cık gez arkadaslarınla ne takılı kalıyorsun 2 gunluk sevdalara

Sorun reşit olmak değil ki reşit olmaksa 19 yaşındayım veyahut 14 ne farkeder. 2 günlük sevda olsaydı 1 yıldan fazladır sürmezdi değil mi ?
Bence yaşla alakalı bir şey değil bu kendimi şuan 30 yaşındaki bir bireyle aynı olgunlukta buluyorum ben.

Son düzenleme:
Senin yaşlarında her şey yolun sonu gibi görünüyor. Ama yok öyle. Büyüyüp olgunlaştıkça göreceksin ne kadar boş olduğunu. Hatta aklına bile gelmeyecek. Netten arkadaşlık kurmayı bırak. Çık gez dolaş gençsin daha neler yaşayacaksın. :16:

Netten arkadaşlık kurmuyorum zaten bir tek o vardı ve böyle bir sonuç doğdu. Ben bunu kendime anlatamıyorum kendimi unutamayacağıma şartlamış durumdayım. :(

Canımm yaşadığın şey sadece saplantı emin ol bunu şimdi anlıyamazsın ama bi gün gerçekten aşık oldugunda anlıycaksın sanırım seninle aynı yaştayız bende gircem ygs ye bu sene son sınıfım seninle dertleşmek isterdim şuan ama baş belası bi kardeşim oldugundan bilgisayarı ona vermek zorundayım eğer sende istersen derdini bana uzun uzun anlatabilirsin seni çok iyi anlarım yaşadıklarına benzer şeyler bende yaşadım çünkü ama şuan anlıyorumki saçma şeylermiş bunlar geç olduu ama anladım bunu ben tam 5 sene uğraştım bu saplantıyla ama çok şükür ki kurtuldumm sen daha yolun başındasın canmm kendini asla üzme

Olgunlukla yasin bir alakasi yoktur bundan emin ol. Ama tecrube denilen birsey var bunu da insan yasadikca kazaniyor. O yuzden senden daha tecrubeli olan insanlarin sana anlattiklarina kulak ver derim. Cocukla hic gorusmeden asik olman kendi hayalinde yarattigin o mukemmel insana cok baglanmandir. Onunsa kafasi karisik. Ne istedigini de tam bilmiyor ve biraz da simarmis. Ne zaman istese geliyo, ne zaman istese gidiyor. Hersey boyleyken bu olayinizda dikis asla tutmaz soyleyim. ama bunca yildan sonra gorusmenizde fayda var. Hic olmazsa onu hayalinle kiyaslayabilirisin. Eger gorusmezseniz hic o zaman sende artik normal hayata donup gercekten onemi, yeri ve zamani olan seylere yogunlassan iyi edersin. Herseyin bi zamani var. Aski da yasarsin, evliligi de sunu da bunu da. Hic birsey icin acele etme.

Sorun reşit olmak değil ki reşit olmaksa 19 yaşındayım veyahut 14 ne farkeder. 2 günlük sevda olsaydı 1 yıldan fazladır sürmezdi değil mi ?
Bence yaşla alakalı bir şey değil bu kendimi şuan 30 yaşındaki bir bireyle aynı olgunlukta buluyorum ben.

kendını nasıl 30 yasında hıssedersın bu kadar guzellık ıcınde mutlu olman gereken mılyonlarca sey varken sen nasıl bu kadar gerıcı konusabılırsın.canım kotulugun ıcın soylemedımkı nedir bu tepkın.ıyı o zaman ruhen 40 yasına geldıgınde ne demek ıstedıgımız anlarsın.kotulugune soyluyoruz sankı

hiç görmediğin biri için mi bütün bunlar canım....
yazık etme kendine..
bak sınavların varmış geleceğini düşün...
çocuk belliki sana karşı bişey hissetmiyo...
görüşmemişsiniz bişey paylaşmamışsınız...
gerek yok bu kadar üzülmene...

kendını nasıl 30 yasında hıssedersın bu kadar guzellık ıcınde mutlu olman gereken mılyonlarca sey varken sen nasıl bu kadar gerıcı konusabılırsın.canım kotulugun ıcın soylemedımkı nedir bu tepkın.ıyı o zaman ruhen 40 yasına geldıgınde ne demek ıstedıgımız anlarsın.kotulugune soyluyoruz sankı

Özür dilerim, amacım tepki göstermek değildi psikolojim bozuldu galiba ne dediğimi bilmiyorum.

hiç görmediğin biri için mi bütün bunlar canım....
yazık etme kendine..
bak sınavların varmış geleceğini düşün...
çocuk belliki sana karşı bişey hissetmiyo...
görüşmemişsiniz bişey paylaşmamışsınız...
gerek yok bu kadar üzülmene...

İşte bunu kendime anlatmaya çalışıyorum ama tam başarırken bir yerden onu hatırlatan bir şey çıkıyor. :/

Canımm yaşadığın şey sadece saplantı emin ol bunu şimdi anlıyamazsın ama bi gün gerçekten aşık oldugunda anlıycaksın sanırım seninle aynı yaştayız bende gircem ygs ye bu sene son sınıfım seninle dertleşmek isterdim şuan ama baş belası bi kardeşim oldugundan bilgisayarı ona vermek zorundayım eğer sende istersen derdini bana uzun uzun anlatabilirsin seni çok iyi anlarım yaşadıklarına benzer şeyler bende yaşadım çünkü ama şuan anlıyorumki saçma şeylermiş bunlar geç olduu ama anladım bunu ben tam 5 sene uğraştım bu saplantıyla ama çok şükür ki kurtuldumm sen daha yolun başındasın canmm kendini asla üzme

Sağol canım, inşallah bende kurtulurum. :/

bende netten tanıştığım adama kör kütük aşık oldum hemde 24 yaşındaydım o zaman yaşla falan alakası yok bunun inan bana .maalesef aşk bu aşığim diyorsan aşıksındır bende unutamıyorum bak bir yılı geçti gerçi benimki seninkinden farklı biz görüşmüştük birşeyler yaşamaıştık ama hiç görmeden bile aşık olmuştum görüşme öncesindede aşıktım yani ama gördükten sonra bin kat daha fazla sevdim .valla görüşürsen daha çok bağlanırsın bence .

dengesiz, ne istediğini bilmez, seninle hayatındaki boşlukları dolduran bu insan; seni bi insanın anlaşılma, dinlenilme, ilgilenilme güdülerini doyuran bi mekanizma olarak gördüğünün farkında değil misin? sen onun hayatındaki yedek parçasın. onu tam manasıyla hayatından çıkarmadığın sürece kafanı karıştırmaya devam edecektir. numaranı değiştir. sana ulaşamamasını sağla. daha mutlu olacaksın bi süre sonra. sanal dünyanın yanılgılarına fazla takılma. zamanına yazık.

Hayat şu an senin gördüğün kadar basit değil. 30 yaşında gibi olgunum diyorsun ama malesef değilsin, olamazsında zaten. Seninki sevgi değil, alışkanlık. Birde elde edememenin verdiği bir galip olma duygusu var. İlerde gerçek düzgün bir ilişki yaşadığında anlarsın bunu ancak. Bu arada netten tanıştığın bir erkek, sana ne kadar doğru söylüyor olabilir ki. Kafasından bir hikaye oluşturmuş sana bunu oynuyor olabilir.Erkeklere güven olmazz, hele sanal olanlar, kendilerini farklı gösterirler.

Bahsettiğin erkek çok düzgün bir karakter çizmiyor. Ne zaman sana bir küçük mesaj atsa senin koşa koşa geleceğinden o kadar emin ki, avucunun içinde görüyor ve sana önem vermiyor.Boş zamanını değerlendiriyor sadece. Boyle adamlar tehlikeli olurlar, uzak dur, daha yaşın çok küçük. Sınavını başarmaya çalış.

Son düzenleme:
yanlış yapıyorsun ben böyle 5 yıl boyunca nette aşık olduğum birine deli gibi bağlandım ve en güzel yıllarımı senin şuan yaşadığım psikoloji ile geçirdim. ve ne oldu ayrıldık. sana diyeceğim o dur ki kendini bu durumdan çıkar gerekirse psikoloğa git ama biliyorum ki burda ne desem boş bir musibet bin nasihattan iyidir. yaşa ve gör bakalım

Back
X