- Konu Sahibi Disikanarya
-
yavrum daha yasın cok kuçuk allah bılır sen resıt bıle degılsındır bu yasta hayatını yasamak varken sınırden kırdım doktum dıyorsun kız kendıne gel hoplattın valla butun sınırlerımı.cık gez arkadaslarınla ne takılı kalıyorsun 2 gunluk sevdalara
Senin yaşlarında her şey yolun sonu gibi görünüyor. Ama yok öyle. Büyüyüp olgunlaştıkça göreceksin ne kadar boş olduğunu. Hatta aklına bile gelmeyecek. Netten arkadaşlık kurmayı bırak. Çık gez dolaş gençsin daha neler yaşayacaksın.
Sorun reşit olmak değil ki reşit olmaksa 19 yaşındayım veyahut 14 ne farkeder. 2 günlük sevda olsaydı 1 yıldan fazladır sürmezdi değil mi ?
Bence yaşla alakalı bir şey değil bu kendimi şuan 30 yaşındaki bir bireyle aynı olgunlukta buluyorum ben.
kendını nasıl 30 yasında hıssedersın bu kadar guzellık ıcınde mutlu olman gereken mılyonlarca sey varken sen nasıl bu kadar gerıcı konusabılırsın.canım kotulugun ıcın soylemedımkı nedir bu tepkın.ıyı o zaman ruhen 40 yasına geldıgınde ne demek ıstedıgımız anlarsın.kotulugune soyluyoruz sankı
hiç görmediğin biri için mi bütün bunlar canım....
yazık etme kendine..
bak sınavların varmış geleceğini düşün...
çocuk belliki sana karşı bişey hissetmiyo...
görüşmemişsiniz bişey paylaşmamışsınız...
gerek yok bu kadar üzülmene...
Canımm yaşadığın şey sadece saplantı emin ol bunu şimdi anlıyamazsın ama bi gün gerçekten aşık oldugunda anlıycaksın sanırım seninle aynı yaştayız bende gircem ygs ye bu sene son sınıfım seninle dertleşmek isterdim şuan ama baş belası bi kardeşim oldugundan bilgisayarı ona vermek zorundayım eğer sende istersen derdini bana uzun uzun anlatabilirsin seni çok iyi anlarım yaşadıklarına benzer şeyler bende yaşadım çünkü ama şuan anlıyorumki saçma şeylermiş bunlar geç olduu ama anladım bunu ben tam 5 sene uğraştım bu saplantıyla ama çok şükür ki kurtuldumm sen daha yolun başındasın canmm kendini asla üzme
Sorun reşit olmak değil ki reşit olmaksa 19 yaşındayım veyahut 14 ne farkeder. 2 günlük sevda olsaydı 1 yıldan fazladır sürmezdi değil mi ?
Bence yaşla alakalı bir şey değil bu kendimi şuan 30 yaşındaki bir bireyle aynı olgunlukta buluyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?