Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dekorasyon ürünleri gerçekten iyi fikirFil formundaki objelerden ve dekorasyon ürünlerinden isteyebilirsiniz.
tayland da converseler acayip ucuz eğer giyiyosan converse de isteyebilirsin
ben pek sevmiyorum converse ama kızım var onun için isteyebilirim
teşekkürler hanımlar
hediye tarafı güzeldevayy ne güzel yaa:))
iste cnm iste yakınlarından giyen falan varsa,benim arkadaşım gitmişti de gelirken her renginden almıştı
hediye tarafı güzelde
şimdiden kızmaya ve kıskanmaya başladım ama
yani iş geziside niye Tayland????klava:
öyle bişey isteki aramaktan taylandlı hatunlara bakmaya fırsatı kalmasın :)))
ay canım bu başlık bana garip gelmişti zaten, kesin dedim bu üyenin sıkıntısı başka
ama haklısın yani bu ülkeler her açıdan riskli olabilir:hulya:
benim de abim bu ayın 10nunda gidiyor taylanda.timsah derisi çanta,cüzdan derim ben.birde rolex marka saatler ucuzmuş....
benşm ağbim gitti 2 ay önce çok ucuz demişti
mekar etme işden fırsatı olmaz abimin olmamış mesela
:CüvCüv:Taylanda kiyafetler cok ucuz canim.Ayrica isim geregi biliyorum bazi firmalar bayilerini yada calisanlarini odul olarak Uzakdoguya gonderiyorlar grup olarak.Tayland da tur duzenleniyor.Gunduz denize girilip (suan orada mevsimi) aksam ise eglence kluplerine goturuluyorlar.Bu arada kendi kadinlari cirkin ama cok guzel bayanlarda varmis.Dis gorunumden cok erkeklere ilah gibi davraniyorlar,onun icin giden cogu erkeklerin orada sevgilisi vardi,hatta birisi evlenmeye karar verdi ve kizi Turkiyeye getirtdi.Bu arada masajlari cok meshur,gidipte masaj yaptirmadan donen oldugunu hic duymadim.Bunlari icini karartmak icin soylemiyorum tatlim sakin yanlis anlama.Sadece bilmek hakkin diye dusundum ki cogunuda biliyorsundur zaten.
Herseye ragmen sunu unutmamak lazim ki eger esimiz bizi gercekten seviyorsa ha Tayland ha Iran onlar icin farketmez ve gittigi gibi doner.