Bizim bey Tayland'a gidiyor!!

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
5
643
43
hanımlar dediğim gibi bizim bey Taylanda gidiyo
çalıştığı şirket zaman zaman iş gezilerine götürür buda onlardan biri
banada gelirken sana ne getireyim diye sordu
bilenler bana fikir versin lütfen Taylan`dan ne istenir

Fil formundaki objelerden ve dekorasyon ürünlerinden isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
vayy ne güzel yaa:))
hediye tarafı güzelde
şimdiden kızmaya ve kıskanmaya başladım ama
yani iş geziside niye Tayland????:oklava:

iste cnm iste yakınlarından giyen falan varsa,benim arkadaşım gitmişti de gelirken her renginden almıştı

uzakdoğu filmlerinde hep gözüme takılırdı kadınların parlak elbiseleri
listeye ekliyim:dance:

öyle bişey isteki aramaktan taylandlı hatunlara bakmaya fırsatı kalmasın :)))

hediye tarafı güzelde
şimdiden kızmaya ve kıskanmaya başladım ama
yani iş geziside niye Tayland????:oklava:

ay canım bu başlık bana garip gelmişti zaten, kesin dedim bu üyenin sıkıntısı başka:1:
ama haklısın yani bu ülkeler her açıdan riskli olabilir:hulya:

ay canım bu başlık bana garip gelmişti zaten, kesin dedim bu üyenin sıkıntısı başka:1:
ama haklısın yani bu ülkeler her açıdan riskli olabilir:hulya:

bende bu riski göz önüne alarak şimdiden ufak ufak işliyorum
bak ayıp, günah çok üzülürüm çok ağlarımkaydirigubbakcemile3

içine kurt düşmesin sadece şaka yapıyorum.Zaten öyle düşünmeyesin diye ne istersen alacaktır. Bisürü şey iste :))

amaann kız tayland hiç güsel bi yer değilmiş,kadınları da güzel diil hem sokakları falan öyle kötü kokuyomuş kii,tiksinir zaten kimseye bakamaz,sen gözünde tütersin kesin:dance:

benim de abim bu ayın 10nunda gidiyor taylanda.timsah derisi çanta,cüzdan derim ben.birde rolex marka saatler ucuzmuş....

benşm ağbim gitti 2 ay önce çok ucuz demişti
mekar etme işden fırsatı olmaz abimin olmamış mesela

benşm ağbim gitti 2 ay önce çok ucuz demişti
mekar etme işden fırsatı olmaz abimin olmamış mesela

umarım öyle olur çok çalışırlar .
adam bezdi zaten artık bütün hevesini kaçırdımkötükedihüso
abimin olmamış derken ....niyeti vardı galibaakaydirigubbakcemile3

:CüvCüv:Taylanda kiyafetler cok ucuz canim.Ayrica isim geregi biliyorum bazi firmalar bayilerini yada calisanlarini odul olarak Uzakdoguya gonderiyorlar grup olarak.Tayland da tur duzenleniyor.Gunduz denize girilip (suan orada mevsimi) aksam ise eglence kluplerine goturuluyorlar.Bu arada kendi kadinlari cirkin ama cok guzel bayanlarda varmis.Dis gorunumden cok erkeklere ilah gibi davraniyorlar,onun icin giden cogu erkeklerin orada sevgilisi vardi,hatta birisi evlenmeye karar verdi ve kizi Turkiyeye getirtdi.Bu arada masajlari cok meshur,gidipte masaj yaptirmadan donen oldugunu hic duymadim.Bunlari icini karartmak icin soylemiyorum tatlim sakin yanlis anlama.Sadece bilmek hakkin diye dusundum ki cogunuda biliyorsundur zaten.

Herseye ragmen sunu unutmamak lazim ki eger esimiz bizi gercekten seviyorsa ha Tayland ha Iran onlar icin farketmez ve gittigi gibi doner.

:CüvCüv:Taylanda kiyafetler cok ucuz canim.Ayrica isim geregi biliyorum bazi firmalar bayilerini yada calisanlarini odul olarak Uzakdoguya gonderiyorlar grup olarak.Tayland da tur duzenleniyor.Gunduz denize girilip (suan orada mevsimi) aksam ise eglence kluplerine goturuluyorlar.Bu arada kendi kadinlari cirkin ama cok guzel bayanlarda varmis.Dis gorunumden cok erkeklere ilah gibi davraniyorlar,onun icin giden cogu erkeklerin orada sevgilisi vardi,hatta birisi evlenmeye karar verdi ve kizi Turkiyeye getirtdi.Bu arada masajlari cok meshur,gidipte masaj yaptirmadan donen oldugunu hic duymadim.Bunlari icini karartmak icin soylemiyorum tatlim sakin yanlis anlama.Sadece bilmek hakkin diye dusundum ki cogunuda biliyorsundur zaten.

Herseye ragmen sunu unutmamak lazim ki eger esimiz bizi gercekten seviyorsa ha Tayland ha Iran onlar icin farketmez ve gittigi gibi doner.

bunların hepsini biliyorum
oyüzden üzülme etkilenmedim pek
kıskançlık benim kanımda var istemeden de olsa biraz abartıyorum bazen
ama aynen senin kurduğun cümleyi akşam eşim bana söyledi
"ben yapcak olsam değil Tayland,İran `a gitsem yine yaparım ama bi günlük eğlenceye seni değişmem " dediii:asigim::asigim::asigim:

Back
X