Bizim Evin Halleri - Kanal 1

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

''Bizim Evin Halleri" aşk, sevgi, dostluk, dayanışma gibi her yaş grubuna hitap eden konuları ve seçkin oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Ekranların ve Türk tiyatrosunun tecrübeli oyuncuları Beyhan Saran, Meral Niron, Ergun Uçucu, Nusret Çetinel, Hülya Gülşen Irmak, Şebnem Gürsoy'un yanı sıra, genç kuşaktan birçok parlak isim de yeni bölümlerde kadroya katılacak. "Bizim Evin Halleri" halen Türk televizyonlarında yayınlanan tek günlük dizi olma özelliğini de elinde bulundurmaktadır

Ben bu diziyi yaklasik 3 senedir seyrediyorum eminim cogunuzda biliyorsunuzdur..onceden TRT de idi..yeni bolumleri KANAL 1 de...
tv de bu kadar cok dizi olmasina ragmen( bence)dogru duzgun aile dizisi yok ..
arkadaslar siddetle tavsiye ederim ...

dizide normalin dışında herşey oluyor canım.................

bu arada nevada ne yapmaya calısıyo resmen adamı kudurtuyor sonunda dayanamıycak cetın

ayy bugün nevanın hali neydi öle yaa ben utandım valla hareketlerinden..iyce suyunu cıkardılar valla..ohh ii oldu sefa gördü onu öle..

ay hele ki izlemiyorum artik yoksa cildirirdim resmen yahu
nerden cikti o koylu guzeli zelis midir nedir oyle oldu diziyi biraktim artik iykkkkkkk

evet gene göz yaşı .kıyamaz yadigarına ahoy bence vuramaz anam bide zeliş ölürse bütün ölüm şekileriyle bu dizi ölüm dizisi gibi bişey olur

ay hele ki izlemiyorum artik yoksa cildirirdim resmen yahu
nerden cikti o koylu guzeli zelis midir nedir oyle oldu diziyi biraktim artik iykkkkkkk

bence ön yargılı olma zeliş çok kaliteli bir oyuncu çdiziyi bırakma çok tatlı bir aşk bizi bekliyor:nazar:

dila dan bi haber yokmu arkadaşlar biri acil yazsın lütfen

malesef şimdilik yok. azdaha dila olayı ortaya çıkmazsa kabak tadı verecek. ben rüzgarla zelişin aşkı başlarken kaçırmak istemediğim için akşam eşimle bile ilgilenemiyorum:nazar:

bu tvye cıkma konusunda kamuran ısrarla istemedi neden acaba ya kafam karıstı o mu kacırdı bır yerdemı saklıyor sızce

yok ya kamuran kacırsa bi şekilde ipucu verirlerdi bence..uzattılar öldü heralde...

dilayı fidyeciler kaçarsa şimdiye kadar ararlardı öldüyse bir yerden cesed çıkardı
sanırım bu kız balonun arkasında gidip düştü yaralandı :1closedeyes:

sanırım bu haberlere çıkma işi ii fikir görenler olmuştur dilayı fisfisfis

zelişi agası öldürecekken zelişi takip eden rüzgar gelecek ve ayvazla tartışacak ve zeliş kaçacak.
birde bence dilanın kaybolmasında haftaya birşeyler olabilir bence.....

zelişi agası öldürecekken zelişi takip eden rüzgar gelecek ve ayvazla tartışacak ve zeliş kaçacak.
birde bence dilanın kaybolmasında haftaya birşeyler olabilir bence.....

ee artık olsun ya 3 haftadır fenalık geldiii...haftayada bulmazlarsa kafayı yicem...

simdi aklıma geldi bence zelişin agzını kapatan rüzgardı..zeliş o sırada hayal kurdu gibime geliyo..

neva şaçmalıyor o hareketler ne öyle iyice ucuzladı dizi!
abartmaya başladı neva kızıyorum.....
dilaya gelince...
kamuran ısrrarla tvye çıkmalarına karşı çıkıyor bence bunda bir bit yeniği var....

birde selinin bu rahatlığı nedir anlamadım tvye çıktılar diyelim birisi arayıpta evet ben gördüm o gün şöyle şöyle bir kadının yanındaydı dese herşey ortaya çıkar hatta abartayım o gün tanıştığı adam bile bağlanıp konuşabir yani...

nedir selideki bu rahatlık söylesin madem hala saklıyor pes valla.....

zelişe gelince bende gerçek olduğuna inanmıyorum o anda bir kopukluk oldu birden ağzını bir el kapattı oda ahuymuş :)))))
bence hayal bakalım yarın neler olucek....

ama biraz olsun hareketlenme başladı....

başkada yazcak bişiyim yok bitti nokta :)

su kız ortaya cıkmadı bende senaryo ureteyım barı dila balonun pesınden gıderken araba carpar hafızasını kaybeder onu bulan bır aıle onunla ılgılenır dila hıcbırsey hatırlamadıgı ıcın aılesıne haber veremezler

Back
X