Bizim Okul ATV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Türker İnanoğlu'nun sahibi olduğu Erler Film'in yeni komedi dizisi Bizim Okul, yakında atv ekranlarında yayınlanacak.
Bir lise dizisi olan Bizim Okul'da Akasya Durağı'ndan da çok sayıda oyuncu rol alıyor. Akasya Durağı'nda durak sahibini canlandıran usta oyuncu Zeki Alasya yeni dizide okul müdürünü oynayacak.
Akasya Durağı dizisinden tanıdığımız Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pınar Aydın ve Bican Günalan'ın rol adığı dizinin diğer önemli oyuncuları ise Cem Davran ve Volkan Severcan olacak.
Akasya Durağı'nın gedikli taksicileri Cezmi Baskın ve Levent Ülgen ise yeni dizide bu kez öğretmen olarak karşımıza çıkacaklar. İstanbul'daki özel bir lisede geçen olayların konu edinildiği komedi dizisi yakında ATV'de başlayacak.

[video=youtube;dhlsQCttMgE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dhlsQCttMgE[/video]

bence güzel bir komedi dizisine benziyor merakla bekliyorum...

Bende merakla bekliyorum bu diziyi, güzel ve eğlenceli bi diziye benziyor, izleyip göreceğiz.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Bizim Okul dizisine bir günde 1500'ü aşkın şikayet gelmişti. Bir gündeki RTÜK şikayetlerinin %94'ünü oluşturan bu durum Milli Eğitim bakanlığını harekete geçirdi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız Twitter hesabından yaptığı açıklamada dizinin yapımcısı Türker inanoğlu ile görüştüğünü ve gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi.

Muammer Yıldızın attığı tweet ise şöyle:

"Bizim Okul dizisin yapımcısı usta yönetmen Türker İnanoğluyla görüştüm. Diziyle ilgili yapılan eleştirilerden müteessir olmuş.Diziye yapılan eleştirileri önemsediğini ve konsepte değişiklikler yapacağını söyledi.iyi örneklerlerden hareketle bir dizi bekliyoruz."

diziler hep kendini tekrarlamak zorunda mı:26: azcık hababam sınıfı özentiliği, azcık hayat bilgisi kırıntısı.. hoca tiplemeleri hep aynı.. tarihçi geçmişte yaşar savaşları coşkuyla anlatır.. biyolojici güzel olur:1::1: muzurluklar aynı:19: sıkıcı bi dizi..

diziler hep kendini tekrarlamak zorunda mı:26: azcık hababam sınıfı özentiliği, azcık hayat bilgisi kırıntısı.. hoca tiplemeleri hep aynı.. tarihçi geçmişte yaşar savaşları coşkuyla anlatır.. biyolojici güzel olur:1::1: muzurluklar aynı:19: sıkıcı bi dizi..
evet yaaaa aynen katılıyorum .. nedense hep tarihçiler iyi öğretmen olur diğerleri fasonnnn çıkar... şapşal ve hayatı anlatamayan kişilermiş gibi gösterirler....

sonrada yalandan Türkiye matematiği fen i başaramıyor derler önce bir yap iyi dizi matematiği feni sevdiren tiplemeler koy.. hep dikkat edince hababamda tarihçi mahmut hoca

affet bizi hocamda gülşen bibik edebiyatçı
hayatbilgisinde tarihçi afet hoca
arkasıralarda edebiyatmı felsefemi ne bilemem pek kemal hoca.... vs vs vs

yapın ya şöyle iyi bir matematikçi :)

benide oynatın dermişim
:52::52::52::52::52::52:

evet yaaaa aynen katılıyorum .. nedense hep tarihçiler iyi öğretmen olur diğerleri fasonnnn çıkar... şapşal ve hayatı anlatamayan kişilermiş gibi gösterirler....

sonrada yalandan Türkiye matematiği fen i başaramıyor derler önce bir yap iyi dizi matematiği feni sevdiren tiplemeler koy.. hep dikkat edince hababamda tarihçi mahmut hoca

affet bizi hocamda gülşen bibik edebiyatçı
hayatbilgisinde tarihçi afet hoca
arkasıralarda edebiyatmı felsefemi ne bilemem pek kemal hoca.... vs vs vs

yapın ya şöyle iyi bir matematikçi :)

benide oynatın dermişim
:52::52::52::52::52::52:
sen matematikçi miydin:1::1:
nedense hep edebiyat bölümü oluyor ya dizilerde:1: fenciler matematikçiler uslu çocuklar galiba:9::9: gerçi ben fenciydim , pek uslu da sayılmazdı bizim sınıf ah ahh lise yılları:31:

Türker İnanoğlu'nun sahibi olduğu Erler Film'in yeni komedi dizisi Bizim Okul, yakında atv ekranlarında yayınlanacak.
Bir lise dizisi olan Bizim Okul'da Akasya Durağı'ndan da çok sayıda oyuncu rol alıyor. Akasya Durağı'nda durak sahibini canlandıran usta oyuncu Zeki Alasya yeni dizide okul müdürünü oynayacak.
Akasya Durağı dizisinden tanıdığımız Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pınar Aydın ve Bican Günalan'ın rol adığı dizinin diğer önemli oyuncuları ise Cem Davran ve Volkan Severcan olacak.
Akasya Durağı'nın gedikli taksicileri Cezmi Baskın ve Levent Ülgen ise yeni dizide bu kez öğretmen olarak karşımıza çıkacaklar. İstanbul'daki özel bir lisede geçen olayların konu edinildiği komedi dizisi yakında ATV'de başlayacak.

[video=youtube;dhlsQCttMgE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dhlsQCttMgE[/video]
ayrıca ne bu tüm akasya durak şoförleri ev hanımları öğretmen olmuş aslında gizliden bir empoze var gibi geldi bana ayıp ya eskiden oyuncular yüzleri eskisin diye hemen ondan çık ona gir yapmazlardı şimdi sabah şoför akşam öğretmen oluyolar dizide... oyuncular iyi tiplemeler olabilir ama yazık be çoluk çocuk zaten öğretmenlerini ciddiye almıyor iyice olumsuz mesaj var daha başka olabilirdi... ve ben izlemiyorummmmmmmm çok gıcık oldum bu çakma durumlara yok pis yedili yok arkasıralar yok acemi cadı ufffffffff hepsi :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

ayrıca ne bu tüm akasya durak şoförleri ev hanımları öğretmen olmuş aslında gizliden bir empoze var gibi geldi bana ayıp ya eskiden oyuncular yüzleri eskisin diye hemen ondan çık ona gir yapmazlardı şimdi sabah şoför akşam öğretmen oluyolar dizide... oyuncular iyi tiplemeler olabilir ama yazık be çoluk çocuk zaten öğretmenlerini ciddiye almıyor iyice olumsuz mesaj var daha başka olabilirdi... ve ben izlemiyorummmmmmmm çok gıcık oldum bu çakma durumlara yok pis yedili yok arkasıralar yok acemi cadı ufffffffff hepsi :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

aynı kadro, tam gaz devam işte:1: izleyicileri ne yerine koyuyolar sen düşün:27:

sen matematikçi miydin:1::1:
nedense hep edebiyat bölümü oluyor ya dizilerde:1: fenciler matematikçiler uslu çocuklar galiba:9::9: gerçi ben fenciydim , pek uslu da sayılmazdı bizim sınıf ah ahh lise yılları:31:
evet ya ben matematikçiyim... öyle uslu değildik bizde helede lisede fenciyiz ama 4 hukukçu 3 uluslararası ilişkiler 2 kamu mezun u verdik sınıfımızdan.... inşlh bende 2.yi halledecem atılım hukuk geldi kocam para vermedi üstelik bursluydu azcık .... ha yollasaydı erzincan hukukda geliyordu onada karıştı devam sıkıntısı olyormuş kırıkkale hukukdada bende uzun yollardan ankara hukuk hedefindeyim ki matematiği çok severim öyle bir kanı var inek tipler diye ama acaip sosyal zeki ve konuşmayıda paylaşmayıda çok iyi bilen bir grupdanydım ben bilemem bizmi istisnayız yoksa öyle bir empoze etmişlerki bana bile acaba normal olan onlarda bizmi bu grupda anormal tiplemeleriz bile dediğim oluyor ya neyseee... anlayacağın en az bir sosyalci kadar tarihide hele coğrafyayıda bilirim.. zaten vatandaşlığı demiyim ... yani oynatsınlar böyle bir tip öğretmen yapsınlar ne öyleee tarih tarih tarih

heyyy sende fencisin ha memnun oldum branştaşız :) yandaldan ;)
şimdi tarihçiler kızmasın onları çok severim tarihimide.... ama böyle kullanmasınlar bu mesleği dizilerdeee

Hiç olmamış. Pis 7li nin bir seviye üstü mü desem eşit mi tutsam.

Nerdeeee bi hayat bilgisi
:31:

Back
X