bizim sonumuz ne olacak böyle herşey kötüye mi gidiyor yoksa :(

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
önceden ne kadar da güzeldi herşey zamanla bu hale geldil belkide ben suclu değilim diyemem elbette şuçluyum ama ya o .. ilk zamanlar 3 gün görmesek özlerdik birbirimizi deli gibi deli gibi .. şimdi hiç sanmıyorum kızlar sevgisinden herşeyinden eminim hatta bu eminliğimin ispatı gecen haftada yaşandı ama bu durumu düşününce kızlar bugun ne oldu biliyormusunz o su an burda degil denizlide kendisi 2 ay daha orda kalacak o mesaj atmayınca ben atmam hani çekinirim sıkarım belki işi vardır diye düşünürüm onun yazmasını beklerim neyse baya bi mesaj atmadı ben tık tık kimse varmı dedim güldüm .) hYRET dedi mesaj attın ben atmadan .. bende durumu açıkladım hani sen atmayınca bende çekiniyorum şu bu neyse biraz tirib yaptı felan konuşuyoruz ben cevap vermesi gereken birşey yazdım kızlar tamam mı buda sadece gülmüş :) böyle yaptı ben dellendim ya resmen insanla dalga geçiliyo geçiştiriliyo yeter sus gibi bir ifade ya dellendim başladm demeye sen beni sevmiyorsun artık konuşmak bile istemiyorsun dedim özlemiyorsun bile dedm bak 2 aydır yoksun hiç dedim su bu sevgi için bunca zaman dr benm sevgim için bunu diyorsan yazıklar olsun dedi.. özlemek için senden olmasın o dedi o eski haller nasıldı acaba dedi burayı anlayamadım konuşmak istemiyorsun deyincede benmi sen mi dedi. kızlar yemn ederm çıldıracagm beni geçiştiren yeter artık sus gibi davranan kendisi bana bunları dedi eskiden ne kadar içten özledmm.. derdi şimdi kızlar hiç ama hiç neden böyle ne oluyor bize kızlar ..

elagözlüm üyesi vardi o degilsin demi? o üye aklimda geldide yazdiklarinizi okuyunca :)

Erkekler böyledir işte bence sevgisine o kadar da güvenme anlamadığın şekilde davranışları değişir birde bakarsın ki bırakıp gitmiş... Tabi ben senin için bunun böyle olmasını istemem ama ne kadar az güvenirsen o kadar az yıkılırsın. Gözün kapalı en güvendiğin insan o olmasın. Kendi sevginden başka kimsenin sevgisinden emin olamazsın bunu göz ardı etme. Umarım ben yanılırım ve herşey gönlünce olur...

önceden ne kadar da güzeldi herşey zamanla bu hale geldil belkide ben suclu değilim diyemem elbette şuçluyum ama ya o .. ilk zamanlar 3 gün görmesek özlerdik birbirimizi deli gibi deli gibi .. şimdi hiç sanmıyorum kızlar sevgisinden herşeyinden eminim hatta bu eminliğimin ispatı gecen haftada yaşandı ama bu durumu düşününce kızlar bugun ne oldu biliyormusunz o su an burda degil denizlide kendisi 2 ay daha orda kalacak o mesaj atmayınca ben atmam hani çekinirim sıkarım belki işi vardır diye düşünürüm onun yazmasını beklerim neyse baya bi mesaj atmadı ben tık tık kimse varmı dedim güldüm .) hYRET dedi mesaj attın ben atmadan .. bende durumu açıkladım hani sen atmayınca bende çekiniyorum şu bu neyse biraz tirib yaptı felan konuşuyoruz ben cevap vermesi gereken birşey yazdım kızlar tamam mı buda sadece gülmüş :) böyle yaptı ben dellendim ya resmen insanla dalga geçiliyo geçiştiriliyo yeter sus gibi bir ifade ya dellendim başladm demeye sen beni sevmiyorsun artık konuşmak bile istemiyorsun dedim özlemiyorsun bile dedm bak 2 aydır yoksun hiç dedim su bu sevgi için bunca zaman dr benm sevgim için bunu diyorsan yazıklar olsun dedi.. özlemek için senden olmasın o dedi o eski haller nasıldı acaba dedi burayı anlayamadım konuşmak istemiyorsun deyincede benmi sen mi dedi. kızlar yemn ederm çıldıracagm beni geçiştiren yeter artık sus gibi davranan kendisi bana bunları dedi eskiden ne kadar içten özledmm.. derdi şimdi kızlar hiç ama hiç neden böyle ne oluyor bize kızlar ..
Ah ah hep bole hep bole oluyor

Zaten ıkı aydır yoksa o ılıskıden bı yol olmaz derım ben bosuna uzme kendını o yuzden

cnm üzülmene gerek yok ilişkinizin ilk zamanlarındaki heyecanı malesef ilerleyen zamanlarda bulamazsınız.ilk zamanlarda yeni yeni keşfederken karşındakini artık keşfedecek bir şey kalmamış.alışkanlık olmuş.sen ne kadar sorun edersen bunu o kadar sorun olur.suçluda sen olursun.içinden geldiği gibi davran mesajını at.elbet niye mesaj attın demeyecek.belki aşk o ilk zamanlardaki heyecanın adı ama sonradan sevgi daha güçlü bir şey oluyor.bazen uzaklıkta iyidir ilk zamanlar belki özlemezsiniz ama artık zaman geçtikçe özlersiniz.kendi kendini boşuna üzme bu zamanların bir daha gelmeyecek kaç yaşındaysan bir sene daha o yaşı yaşamayacaksın.üzülüp düşüneceğine mutlu ol.:16:

Gerçektende gözü kapalı güveniyormusun? yani birçok ihtimal düşünüyor ilk insan, ama çoğu zamanda dengesiz halleri olmuyor değil. aslında onunla konuşmayı dene ne kadar ciddi olduğunu belirt yada daha fazla dayanamıyorum desen, bana çok uzaksın soğuksun desen, üzüldüğünü anlasa seviyorsa gerçekten dayanamaz heralde. umarım mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Keşke biraz noktalama işaretlerine dikkat edip özen gösterseydiniz. Hiçbir şey anlamadım. :50:

bencede üzme kendını boş yere.2 aydır gorusmuyorsunuz ve sana karşı soguk tavırlar içinde ayrılmak ıstıyor ayrılamıyor senı uzmek ıstemıyor bu sekılde senın ondan ayrılmanı beklıyor olabılır

: ) gülücük ifadesine; sen artık beni sevmiyorsun diye tepki vermek iki katı gülücüğe sebebiyet verir benim hayatımda..

evet gülücük bazen konuyu kapatır, muhabbeti bitirir bunlara katılıyorum fakat buna karşılık olarak "sen artık beni sevmiyorsun" diye olay çıkartmak asıl sizin sevginizde eksiklik hissini uyandırdı bana. sevgi bu kadar basit şeylerle ölçülmemeli..
uzun yazsaydı o zaman sizi seviyor mu olacaktı?
siz buradan mı anlıyorsunuz sevilip sevilmediğinizi ?

böyle meselelere takılıp bence kavga çıkartmak sizin hatanız olmuş...
zemini yaratmışsınız, sonrada duyduklarınıza üzülmüşsünüz...
bir yerde hak etmişsiniz gibi geldi... :44:

cnm üzülmene gerek yok ilişkinizin ilk zamanlarındaki heyecanı malesef ilerleyen zamanlarda bulamazsınız.ilk zamanlarda yeni yeni keşfederken karşındakini artık keşfedecek bir şey kalmamış.alışkanlık olmuş.sen ne kadar sorun edersen bunu o kadar sorun olur.suçluda sen olursun.içinden geldiği gibi davran mesajını at.elbet niye mesaj attın demeyecek.belki aşk o ilk zamanlardaki heyecanın adı ama sonradan sevgi daha güçlü bir şey oluyor.bazen uzaklıkta iyidir ilk zamanlar belki özlemezsiniz ama artık zaman geçtikçe özlersiniz.kendi kendini boşuna üzme bu zamanların bir daha gelmeyecek kaç yaşındaysan bir sene daha o yaşı yaşamayacaksın.üzülüp düşüneceğine mutlu ol.:16:

canm benm desteğin için çok çok tşk ederm çok tşk ederm 20 yaşına girecegim ben az kaldı :) haklsın ben bazen kuruntu yapıyorum kendi kendime ama ne bilim canm işte ya çok karamsarım ben malesef

canım ben cokda birsey gormedim bunda hemen kotu seyler dusunme herkesin ilişkisinde bu gibi seyler olur ok deyip cevaplar mesajı sadece tmm der :1: gercekten cok sinir bozucu..oda sana tepkili gibi sende o mesaj yazmadan yazmıyorsan belki oda buna bozuluyor zaten bellide etmis hayret ben yazmadan yazmıssın diye..
2 aydır neden denizlide ve nezamn donus yapıcak

canm bazı sorunlardan dolayı çok uzun hikaye ama su an orda kalması gerek ne bilym canm ya dün çok iyiykdik çok bugün nazar değdi sanki ben o atmadan atmak istemiyorum yapımda yok ama ne blym su an hiç birşey yazmadm inat ya oda hiç birşey yazmıyor içimden diyorum şu yaptıgıma o kadar anlamsız ki diye ama yok yani şu iç güdüme engel olamıyorum

: ) gülücük ifadesine; sen artık beni sevmiyorsun diye tepki vermek iki katı gülücüğe sebebiyet verir benim hayatımda..

evet gülücük bazen konuyu kapatır, muhabbeti bitirir bunlara katılıyorum fakat buna karşılık olarak "sen artık beni sevmiyorsun" diye olay çıkartmak asıl sizin sevginizde eksiklik hissini uyandırdı bana. sevgi bu kadar basit şeylerle ölçülmemeli..
uzun yazsaydı o zaman sizi seviyor mu olacaktı?
siz buradan mı anlıyorsunuz sevilip sevilmediğinizi ?

böyle meselelere takılıp bence kavga çıkartmak sizin hatanız olmuş...
zemini yaratmışsınız, sonrada duyduklarınıza üzülmüşsünüz...
bir yerde hak etmişsiniz gibi geldi... :44:
evet canm hak ettm ama şöyle bi durum var yanlış olmasın o gülücük gönderdi diye demedim bunları bazı hareketleriden davranışlardan dolayı dedim biliyormusun .. oraya gittinden beri bhiç bana içinden gelerek özledm demedi ya demedi bak mesela canm dün çok iyiydik biliyormusun bugun böyle olduk içimden bir ses diyor çok anlamsız bu yaptıgın ama kendime hakim olamıyorum ki

canm bazı sorunlardan dolayı çok uzun hikaye ama su an orda kalması gerek ne bilym canm ya dün çok iyiykdik çok bugün nazar değdi sanki ben o atmadan atmak istemiyorum yapımda yok ama ne blym su an hiç birşey yazmadm inat ya oda hiç birşey yazmıyor içimden diyorum şu yaptıgıma o kadar anlamsız ki diye ama yok yani şu iç güdüme engel olamıyorum

sen yazmıyorsun belki oda aynı seyleri sana karsı dusunuyor beni ozlemiyor ben atmadan mesaj yazmıyor deyip oda inat yapıyor illa sevgisi bitmis olucak degil ya hemen kızların aklına bu gelir ama ic karartmaktan baska birsey degil..sen ona soyle guzel bir mesaj yaz ondan sonraki tavırlarına gore anlam cıkartırsın baktınki hala oyle sogudumu diye dusunmekte haklısın..onunda kendi icinde yasadıgı sorunları olabilir hep kendine baglama bazen insan sessizlesir durgunlasır eger o oyleyse sen yanas buisler boyle cnm iki tarafda kosesine cekilirse ilişkimi kalır ortada yeri gelicek sen durgunlascan osana yapıcak bunları..

Son düzenleme:
sen geçen gün evlenmek için geç mi diye sormuyor muydun
biraz daha zaman ver bence kendinize
bu konunda abartılacak bir şey yok ama biraz üstü kapalı anlattığın için sorun var sanırım
o yüzden acele karar verme
hem ayrılmak için hemde evlenmek için

Back
X