- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
önceden ne kadar da güzeldi herşey zamanla bu hale geldil belkide ben suclu değilim diyemem elbette şuçluyum ama ya o .. ilk zamanlar 3 gün görmesek özlerdik birbirimizi deli gibi deli gibi .. şimdi hiç sanmıyorum kızlar sevgisinden herşeyinden eminim hatta bu eminliğimin ispatı gecen haftada yaşandı ama bu durumu düşününce kızlar bugun ne oldu biliyormusunz o su an burda degil denizlide kendisi 2 ay daha orda kalacak o mesaj atmayınca ben atmam hani çekinirim sıkarım belki işi vardır diye düşünürüm onun yazmasını beklerim neyse baya bi mesaj atmadı ben tık tık kimse varmı dedim güldüm .) hYRET dedi mesaj attın ben atmadan .. bende durumu açıkladım hani sen atmayınca bende çekiniyorum şu bu neyse biraz tirib yaptı felan konuşuyoruz ben cevap vermesi gereken birşey yazdım kızlar tamam mı buda sadece gülmüş :) böyle yaptı ben dellendim ya resmen insanla dalga geçiliyo geçiştiriliyo yeter sus gibi bir ifade ya dellendim başladm demeye sen beni sevmiyorsun artık konuşmak bile istemiyorsun dedim özlemiyorsun bile dedm bak 2 aydır yoksun hiç dedim su bu sevgi için bunca zaman dr benm sevgim için bunu diyorsan yazıklar olsun dedi.. özlemek için senden olmasın o dedi o eski haller nasıldı acaba dedi burayı anlayamadım konuşmak istemiyorsun deyincede benmi sen mi dedi. kızlar yemn ederm çıldıracagm beni geçiştiren yeter artık sus gibi davranan kendisi bana bunları dedi eskiden ne kadar içten özledmm.. derdi şimdi kızlar hiç ama hiç neden böyle ne oluyor bize kızlar ..