• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimki dostluk mu arkadaşlık mı?

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Çok yakın arkadaş grubum var ya da ben öyle zannediyorum. Hepimizin dahil olduğu wp grubunun dışında kendilerine özel wp grubu kurmuşlar. Biz kendimizi anlatmaktan veya derdimizi paylaşmaktan çekinmezken kendilerine bir şey sorunca direk üstünü kapatıyorlar. Çok kısa geçtim ama durum sadece bundan ibaret ve çok hissettirmesem de ben artık soğudum galiba. Sizce bu dostluk mu arkadaşlık mı?

Belliki sizin onları yakın gördüğünüz kadar onlar sizi yakın görmüyor
Çok rencide edici bi durum bana göre eğer sadece siz alınmadıysanız gruba :KK12:
Yok kalabalık arkadaş grubumuzun içinden sadece 3 üne özel grup kurmuşlar. Normalde takılmazdım yani ama bir müddet sonra ortak paylaşımlarımızda azaldı sanki, ben bir sıkıntım oldu mu ilk onlara danışırken içlerinde en samimi olduğum insanın benimle bir şey paylaşmadığını görünce haliyle soğumaya başladım.

Yok kalabalık arkadaş grubumuzun içinden sadece 3 üne özel grup kurmuşlar. Normalde takılmazdım yani ama bir müddet sonra ortak paylaşımlarımızda azaldı sanki, ben bir sıkıntım oldu mu ilk onlara danışırken içlerinde en samimi olduğum insanın benimle bir şey paylaşmadığını görünce haliyle soğumaya başladım.

Buna dostluk denilmez o zaman beni dışlayanı ben yol sayarım kimse vazgeçilmez değil

Buna dostluk denilmez o zaman beni dışlayanı ben yol sayarım kimse vazgeçilmez değil
Birde beni çok severler, aralarına girince çok güzel sohbet muhabbet ederiz ama özel bir şeylere konu geldi mi hemen üstü kapatılır sanki sıradan öylesine bir arkadaşmışız gibi. Halbuki kaç senelik dostluğumuz var diye düşünüyorum. Bunu son zamanlarda daha çok fark ettim, insana saygım var herkes her şeyi anlatmak zorunda asla değil ama dışlanıyormuşuz gibi hissettik açıkçası. Burda demek istediğim asla dedikodu falan değil ama bizim onlara değer verdiğimizden daha az değer görüyor gibiyiz. Bu yüzden anlam veremiyoruz.

ya ben de öyle büyük grubun spin offu bir grupta bulunmuştum. Tamamen ortak konuşulan ama diğerlerinin anlamayacağı nedenlerle oluyor. Ha bi de birinin doğum günü organizasyonlarında çok yapilir

ya ben de öyle büyük grubun spin offu bir grupta bulunmuştum. Tamamen ortak konuşulan ama diğerlerinin anlamayacağı nedenlerle oluyor. Ha bi de birinin doğum günü organizasyonlarında çok yapilir
Çok iyi niyetle yapıldığını düşünsem kafamı kurcalamazdı. Özellikle içlerinden biriyle araya mesafe koymayı düşünüyorum. Çok önemli bir derdim yok yani aramızda büyük sorunlar geçmedi ama ben değer verdiğim kadar değer görmediğimi düşünmeye başladım son zamanlarda. O yüzden de kırgınım biraz.

Üçü kendi aralarında çok daha iyi anlaşıyordur. Bunda kırılacak bir şey yok. Siz farklı düşünüyormuşsunuz ama artık siz de ona göre davranırsınız.

Öyle kalabalık gruplarda illaki birbiriyle diğerlerinden daha fazla anlaşan kişiler çıkacaktır.Siz hepsiyle aynı samimiyette misiniz?Bence kişisel algılamayın.

Öyle kalabalık gruplarda illaki birbiriyle diğerlerinden daha fazla anlaşan kişiler çıkacaktır.Siz hepsiyle aynı samimiyette misiniz?Bence kişisel algılamayın.
Evet aynı samimiyetteyiz. Wp grubu çok küçük bir şey benim alınganlığım buna değil. Yukarıya yazdım zamanla paylaşımlarımız da azalmaya başladı.

Çok kalabalık dost olmaz. Hatta her sırrını verdiğin de dost olmaz. Çok arkadaşım var, çok kardeşim var ama dostum yok malesef. Dostluk bambaşka biliyorum. Ben bulamadım :(

Çok kalabalık dost olmaz. Hatta her sırrını verdiğin de dost olmaz. Çok arkadaşım var, çok kardeşim var ama dostum yok malesef. Dostluk bambaşka biliyorum. Ben bulamadım :KK43:
Burda önemli olan bu paylaşımların karşılıklı olması, bir taraf sürekli verici olunca bir yerden sonra çekilmiyor malesef. Samimiyetle söylüyorum ben verici olan taraf oldum. O yüzden artık çekemiyorum gerçekten bir yerden sonra samimiyete inanmıyorum. Haklısın dost kolay elde edilmiyor. Çok üstü kapalı yazıyor olabilirim aslında sorunumuz da yok ama bu wp grubunu fark edince ve dostuma karşı bir şeylerden sürekli kendim feragat edince bunu sorgulamaya başladım.

Zaman geçtikçe insanlar farklı şeylere farklı insanlara yönelebilirler. Kiminden uzaklaşabilirler kimine daha fazla yakınlık duyabilirler.

Benim açımdan arkadaş kaybetmek her zaman üzücü bir durum. Ama gerçekler buysa da yapacak bir şey yok. Sadece kişisel algılamayın. Hayatın getirdiği şeyler bunlar.

Siz de zamanla onlardan uzaklaşıp yakınlık duyduğunuz başka insanlara yönelirsiniz belki.

Zaman geçtikçe insanlar farklı şeylere farklı insanlara yönelebilirler. Kiminden uzaklaşabilirler kimine daha fazla yakınlık duyabilirler.

Benim açımdan arkadaş kaybetmek her zaman üzücü bir durum. Ama gerçekler buysa da yapacak bir şey yok. Sadece kişisel algılamayın. Hayatın getirdiği şeyler bunlar.

Siz de zamanla onlardan uzaklaşıp yakınlık duyduğunuz başka insanlara yönelirsiniz belki.
Onların uzaklaştığını fark ettikçe biraz öyle oldu zaten, kendi kabuğuma ve arkadaş çevreme kaymaya başladım. Bunlar tabiki de doğal şeyler zaten aksini iddia etmiyorum ama sürekli verici olan tarafın ben olmama içerliyorum biraz galiba.

Onların uzaklaştığını fark ettikçe biraz öyle oldu zaten, kendi kabuğuma ve arkadaş çevreme kaymaya başladım. Bunlar tabiki de doğal şeyler zaten aksini iddia etmiyorum ama sürekli verici olan tarafın ben olmama içerliyorum biraz galiba.
Siz de elinizden geleni yapmışsınız daha fazla çaba göstermeyin. Sanırım bazı şeylerin bittiğini kabul etmek lazım arkadaşlık, ilişki vs. Benim içim çok rahat olurdu.

Arabesk olmasın ama beni istemeyenleri ben hiç istemem.:KK70::KK70:

Back
X