• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimkisi bir ask hikayesii.....

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Ben yeni aldatilip sevgilisinden ayrilmis biriydim o zamanlar.o ise eski sevgilisi kuzeniyle sevgili olmus her dk onlarla kavga halinde bir adam.bizler ayni koydeniz .ama hic tanimadim onu .gormedim bile hic.o yaz 2013 te bi tanidigimizin nisaninda gormustuk birbirimizi gelin benim damatsa onun akrabasi.o nisana sandalye masa getiriyorken bense kucuk cocuklarin sacini yapmaya gelmistim.gorduk birbirimizi.oyle bi bakiyprduk ki birbirimize sanki senelerdir sevgiliyiz.aradan bir ay gecmis fakat her dk karsima cikan adam bana acilmiyordu.bende bir cesaret o nisanlanan akrabamizdan sorup numarasini almistim.aradim onu bugun seni goremedim nerdeydin dedim sanki taniyormus gibi evdeydim nerde olayim diye terslenmisti bana.sonra sordu senin sevgilin varmis neden beni aradin? Sevgilim yok benim.sadece hoslandigim biri var ama o da su an bana atar yapiyor dedim.(nsil dedim bilmiyorum ama). O da bana seni gormeden bisey diyemem gel bulusalim yuzyuze konusalim telefonda olmaz dedi.bizim evin orda cesmenin basinda bulustuk.aslinda o da beni herkese sormus .ama sevgilisi var diyince acilamamis.oyle mutluydum kiii allahm kalbim duracak oluyordum.sonra beni eve birakti.o gun oyle gecti diger gun okuluma geldi konustuk sonra telefonda.o boluya calismaya gitmis bense koyde kalmistim .ardindan ankaraya dondu.yasadigi yere.bu nisanli tanidigimizin evine gittim kii o da ailesiyle geldii beni dedesi anneannesi annesiyle tanistirdi.hatta dedesi turnayi gozunden vurmussun masallah cok guzelmis demis .biz 4 aydan sonra ayrildikbenim ailem ogrendi diye.malum koy yeri herkes bizi konusuyormus.bi aydansonra geri baristik.ben ona onu cok sevdigimi soyledim.boyle 2 ay daha sevgili kaldik bu seferde ailesi oglani evlendirmeye calistigi icin ayrdim ondan sen ailene soyledin neden istemediler diye.aslinda onun hicbiseyden haberi yokmus koy yeri biz daha cabuk duyduk.2 ay kaldik ayri ama bu sefer tamam bitti unutucam diye kendimi yedim durdum.o ise facebookta oyle sozler paylasiyordu kii ozledim seviyorum gibi ben mi diyordum.ama bi de kanaat getiremedim yok ya zaten baska bi harf koymus ben olamam falan diye.aslinda beni kiskandirmak icin yapmis.ramazan ayi bitti bayramdan sonra gece erken yatmistim.sabah kalktim bi de ne goreyim bi mesaj.musait olunca beni arar misin konusmamiz lazim. Bi kac tanede cevapsiz arama.ben musait olunca aradim tabi konustuk konustuk konustuk Ma yokbisey soylemiyor .telefonu kapattik bende ne demek icin aradin beni diye mesaj attim kac saat konustuk bi sey soylemedin dedim.o da bana saat kac dedi 3 dedim bu saatten sonra benimsin kabul mu dedi evet dedim.3 hafta sonra kiz kardesinin dugunu vardi koye gelecekti.dugune ablasi beni cagirdi lutfen sende gel diye gittim.ailesine gostermis beni orda .ablasinin dugununden sonra beni istemeye geldiler tabi ailem vermedi.bizde kactik.pazartesi kactik cumartesi kinam pazar dugunum oldu .31.08.2014.kv konusu acmistim bilen bilir ne kadar kadina kizsamda onun gibi bi insani dogirdugu icin tesekkur ettim hep.o benim herseyim.hayatta tum zorluklari onunla atlattim.su an 1 yil 3 aylik evli 2 yil 2 aydir bu adama asigim .rabbim bizim askimizi sonsuz eylesin ..

Back
X