Bizimle paylaşın( ist ki doktorlar)

Tuanam21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
955
560
103
Hadi kızlar bizlere burun estetiğı yaptirmayı düsünenlere yardımcı olun. Istanbulda memnun kaldiğınız yada kalmadığınız doktorları hastaneleri fiyatları fotoğrafları paylasin.🤗

26/27 gün önce Dr mehmet yazara ameliyat oldum çok yeni daha ödemlerim çok ancak şuanki haliyle bile çok memnunum tavırları ilgilerinden ayrıca memnun kaldım

26/27 gün önce Dr mehmet yazara ameliyat oldum çok yeni daha ödemlerim çok ancak şuanki haliyle bile çok memnunum tavırları ilgilerinden ayrıca memnun kaldım
Fiyatini soyleyebilir misin bazilari ameliyat sonrasini cok kotu atlatmissin senin ki nasil

Ben diğer başlıklarda da yazdım uzun uza fotoğraflarım da var acıkcası 26/27 gün aralığındayım çok memnunum şuan ödemli haliyle bile .doktoru ,asistanını cok cok sevdim ilgililer hediye bile almışlar.
Ameliyattan sonra ağrım çok azdı ödemlerim hala çok fiyat olarak benim sadece burun olmadı burun+çene ucu düzeltme ve dudak 35 bin

Ben de revizyon burun ameliyatı olacağım. Doktor Mehmet Yazar'a randevu aldım. Simülasyonu iyiydi. Revizyon konusunda da başarılı görünüyor paylaşımlarında. Hiç kötü yorum da görmedim. Bakalım ameliyat olursam yazarım yine.

Back
X