Bizmi onları yönetiyoruz aslında herşey çocuklarımız için degilmi

Sussskun

Sebepsiz
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
437
564
303
42
İstanbul
İyi geceler herkese 2cocuk annesi 36 yaşında her zaman koşturma içinde olan anneyim aslında o kadar çok şey var ki anlatmak istediğim şu ara 15 yasindindaki oğlumla zitlasma içindeyiz lise 2.sinifta tabi derslerde kötü artık ortaokulu zamanında takdirle gelen çocuk iki senedir geçebilecek mi acaba dedirtiyor ve hiç Bir fakiyete katılmıyor Spor dalında okuldan geldikten sonra varsa dersi yapar sonra evde akşama kadar tv.telefon oğlum şuna gitsen yok.bu yok.hep yok ama daha önce de kendi istediği ana hemen pes ettiği Spor dalları da var hiç sonunu getirmedi bizde karar aldık eşimle buna gideceksiniz dedik oooo kıyamet koptu bana sen benim annem değilsin artık oda babam değil dedi için o kadar acıdı ki anlatamam eşime söylemedim tabi çok fevri bu konuda zorla yaptırmak doğrumu bilemedim bir yandan da yine ben kazandım deyip bunu kullanicaj diye şuan susuyorum siz olsanız ne yapardınız

Bir ergene zorla bir iş yaptırmak demek o ergenin inat damarlarını canlandırmak demek.
Niye illa spor?
Adam belki müzik seviyor. Belki resim.
Babamda ben ergenken tutturdu bi basketbol...
Nefret ettim basketboldan hala da ederim.
Bırakın kendi haline.
Uzaktan bir gözlemci olmayı başarmalısonız.
Ergenin ihtiyacı konulan anne baba değil dinleyen anne babadır..

Bir ergene zorla bir iş yaptırmak demek o ergenin inat damarlarını canlandırmak demek.
Niye illa spor?
Adam belki müzik seviyor. Belki resim.
Babamda ben ergenken tutturdu bi basketbol...
Nefret ettim basketboldan hala da ederim.
Bırakın kendi haline.
Uzaktan bir gözlemci olmayı başarmalısonız.
Ergenin ihtiyacı konulan anne baba değil dinleyen anne babadır..
Neden Spor çünkü müzik seçeneği yada diğer aktiviteleri zaten sunduk ama istemedi zaten gerekte kalmadı Kendi isteği ile gitmek istediğini izleyince hoşuna gittiğini söyledi yorum için teşekkürler

Back
X