bizzat denedim...

bademcik moralini bozmak gibi olmasın ama ben ablamdan biliyorum,sütün zaten varsa şunla bunla bazen biraz daha artıyo.ama o kadar azsa ne yapsan boş.ablamda senin skorlarında sağıyo.denemediği şey kalmadıktan sonra süt kapasitesinin o kadarcık olduğuna karar verdi..
dediğim gibi niyetim moralini bozmak değil.yukarda sormuşsun benim kadar az sütü olupta arttırmayı başaran varmı diye ya ona cevaben..bi de bilki senin durumunda çok anne var, özelliklede erken doğum yapanlarda

belkide dediğin gibi kapasitesi bu kadar benimkilerin..ama yinede şansımı zorlamak istiyorum

Arkadaşım sadece inan ve sütüm bebeğime Allah'ın izniyle yetecek de sakın karamsar olma bolca sıvı tüket ve süt arttırıcı gıdalardan yee ama en önemlisi senin inancın...Bebeğine sağlık diliyorum ve moralini iyi tutmaya çalış bebişinin sana ihtiyacı var..selamlar..

cnm daha öncede bir kaç bişey yazmıştım aklıma ıhlamurda geldi yazayım dedim ben günde 3 kupa içiyordum ıhlamuru onuda bir dene istersen

canım selam nasıl oldu bebeklerin, sanırım giremiyorsun. umarım iyi olurlar. mısırı dene tamam mı. Allah yardımcınız olsun...

dereotu artırıyor diye duymuştum ama denemedim bi dene istersen..

kızlar aktar söyledi bir poşet ısırganotu çayı bir poşet de rezeneyi bir su bardağı sıcak suya koyunca artıyormuş ben denedim dün, işe yarıyor

ısırganotu çayını migrosta aradım bulamadım..p.tesi aktarlara sorarım artık..
onun dışında duyduğum herşeyi denedim,ama süt durumum hala aynı...mamaya başladık mecburen

canim ben emzirirken gunde 2 litre su 1 litrede elma suyu iciyodum extra olarak rezene ve papatya cayi tuketiyodum ama asiri derecede sutum oluyodu kat kat bez koyuyodum gogsume yinede elbisemden cikiyodu dusun ama oyle asiri derece bise yemiyodum tatli sevmem zaten..........
bide dinlenmeye calisiyodum iste bu kadar allahim gonlune gore versin canim

ısırganotu çayını migrosta aradım bulamadım..p.tesi aktarlara sorarım artık..
onun dışında duyduğum herşeyi denedim,ama süt durumum hala aynı...mamaya başladık mecburen

cnm ben de çok aradım ama bir haftadır içiyorum bebeğin hiç mamaya ihtiyacı olmadı
sabah bir akşam bir bardak aynı bardağa bir ısırganotu poşeti bir de rezene poşeti koyuyorum tadı da fena değil
eğer içebilirsem ayrıyeten 3-4 fincan rezene
3-4 lt su
2-3 bardak limonlu ve çok açık çay
bol meyve bol yeşillik
sık sık bulgurlu bir şeyler
havuç ve elma
tüketiyorum
çikolatayı azalttım o da sütü azaltıyormuş vazgeçemiyrum ama yediğim zaman fazladan su içiyorum

bizzat denenmiştir.ısırgan oyu çayı ve rezene çayı.Özellikle ısırgan otu çayı sütümü bollaştırmıştı.Bebeğine analı babalı bereketli bir ömür diliyorum.

Benim denemediğim hiç birşey kalmadı hemen hemen Annem başta 'yok bu çocuk doymuyo açlıktan ağlıyo' dedikçe sinirden her şeyi yedim bi işe yaramadı şiştim sadece sonra tesadüfen kefir içtim bi gün yatmadan önce üzerinede bir bardak su 2 saat geçmedi acıdan uyandım bu sefer ben uyansada içse diye turluyorum çocuğun tepesinde sonra hep içtim allaha şükür hepte işe yaradı yani altına imzamı atarım.ıkiz annesi bi müşterime söyledim sizin gibi şimdi her gördüğünde allah çıkarttı sizi karşıma diyo.Bide bebeğinizde çok gaz sancısı olursa aktardan alıp kimyon tohumuda acil durumda demleyip için bebek daha rahat gaz yapıyo birde topuklarına ve göbek deliğinin etrafına masajla elma yağı sürün viks gibi ısıtıp gaz yaptırıyo....yavrunuzu güle güle büyütünççç

Evet hanımlar sütüm az geliyordu yemediğim içmediğim şey kalmadı ve şans eseri arttıran şeyi buldum vefanın bozası artık içinde ne varsa süper arttırdı 3 saatte iki göğüsümden toplam 100 cc gelirken 3 saatta şimdi neredeyse 200 cc geliyor ama yanındaki öteki yediklerinizide yememzlik yapmayın heleki gaz yapıyo diye yememezlik yapmayın yeraeniz süt gelio

Back
X