- Konu Sahibi karlarperisi
SELAM KIZLAR.ben 4 aylık evliyim 26 yaşındayım.eşimin ailesini hiç sevmedim bundan sonrada sevecegimi sanmıyorum.onlara göre ben çocukmuşum büyüyünce onları sevip işlerini yaparmışım zihniyete bakın.:1no2:senağlamaama sevdiğim insanın annesi babası ablası diye saygı duyuyordum bayramda onuda silip aldılar.bayramın 1 günü eşim rahatsızlandı geç gittik diye yapmadıklarını bırakmadılar.tabi geç gidince bütün işler büyük olduğu için iş yapmayan ,gelinleri hizmetci gibi gören görümceme kaldı.diğer eltininde bebegi var.köpürmüş biz gidesiye kadar.sonra ben ete el sürmek istemeyince eşimin ablası bana bagırdı emir verdi.bende biraz karşılık verdim bagırınca ne hakla bagırıyordu.zorlamı et elletireceklerdi.eşime kızdım beni korumadı die.eve gidince kıyamet koptu.eşimden tokat yedim pıd pıd yaptıgım için.sürekli eşime aynı konuları açtıgım için yedim.ablası ile tartıştık die değil.bayramın 4 günüde göz yaşı döktüm.4 günü babasından eşime bir mesaj geldi.tabi ben de okudum.eşime el gibisiniz falan yazıodu.eşim oraya gitti.doldurmuşlar saolsunlar.ya artık oğlunuz evli sürekli size gelip gidemexzki.haftada bir onun ailesine 1 günde benim tarafıma gidiyoruz daha ne bekliyorlar anlamadım.oğullarını kardeşlerini benimle paylaşmaya alışamadıkları için el gibisin yazdıklarını ben biliyorum eşime anlatmaya .çalışıyorum .kavga ediyoruz.eltimi ezmişler.sürekli kadın işlerini yapıyor.benden de aynısını bekliyorlar.bende yapmayınca olay büyüyor.ne bu ailede hizmet aşkı .kaynanam benden sağlam aslında.böyle bu evlilik nasıl yürür onuda bilmiyorum.babasının sözünden çıkmaıyoruz.onlara gitmek bile istemiyorum.eşimide çok seviyorum.allahım yardım etsin bana artık.dayanamıyorum.ne yapmalıyım ne olur akıl verin.