Alay etmeyin diye rica etmistimHayirli olsun saglikla gelsin
Öyle miKonu silmek yasak
HahahahaEğer gerçekten bla bla bla ise ihtimal var. İki tane bla olsaydı mümkün değil derdim.
Sürtünme de oldu deseydin iyidiBilmiyordum konuda zevk suyu ile hamilelik oluşur mu reglimi bekliyorum fakat regl olmadım birleşme yaşanmadı elden değen bir zevk suyu
Şey o da oldu ahabah ama prezervatif ile oldu ondan korkmuyorum o yüzdenSürtünme de oldu deseydin iyidi
Zaten daha önce de ayni şeyi sormuşsun tekrardan yine konu açıp konuyu silmissinŞey o da oldu ahabah ama prezervatif ile oldu ondan korkmuyorum o yüzden
Kesin olur zıbın almaya başla. Gitmişten temel biyoloji kitabı da al bir taneBilmiyordum konuda zevk suyu ile hamilelik oluşur mu reglimi bekliyorum fakat regl olmadım birleşme yaşanmadı elden değen bir zevk suyu
Başka bir şey sormuştum aslında baktım insanlar şu günde bile aynılar ondan sildimZaten daha önce de ayni şeyi sormuşsun tekrardan yine konu açıp konuyu silmissin
Yorum yapmak zorunda değilsinKesin olur zıbın almaya başla. Gitmişten temel biyoloji kitabı da al bir tane
Seks üstüne bebek var mı? konusu değil miydi yani? Gerçi bu yapılana seks denemez.Başka bir şey sormuştum aslında baktım insanlar şu günde bile aynılar ondan sildim
OkeySeks üstüne bebek var mı? konusu değil miydi yani? Gerçi bu yapılana seks denemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?