• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BlackMagic'in Limonata Diyeti Günlüğü;)

blackmagic

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
20
2
286
Denizli
Dünyaca ünlü sanatçıların 1 konser yada 1 film için çabucak nasıl zayıfladiklarını araştırirken bulduğum hakkinda haftalarca araştrma yaptiğim detoks programı yurtdışında yurtiçinde yapanların yorumlarını okumamla beni ikna etti önümde zor ama sonucu güzel bir yol var yine niyet ettim diyet yapmaya:)

şok bir diyet uygulayacaksanız, hata yaparsınız. bizzat benim arkadaşım, aylarca bekleyemem diyerek şok diyet uyguladı (3 ayda 32 kilo verdi) ve şu an bağışıklık sistemi yok, bildiğimiz yok, çökmüş durumda. sağlıksız diyet yapmayın, bir diyetisyene gidin, vücut yağ oranınızı öğrenin, vücudunuza uygun en iyi listeyi diyetisyen hazırlasın.

Yaptğım diyeti arkadaşlarda forumumuzda uzun uzun anlatmışlar ama bende kısaca anlatiim adet yerini bulsun😄 detoks menümüz zengin degil arkadaşlar şöyleki öncelikle her sabah 1 çay kasigi tuzlu suyla bagirsagimizi temizlememiz öneriliyor ama ben ılık su ve limon olarak degistrmeyi duşünüyorum daha sonra diyet boyunca katı gida yok!! Sadece limonata içiyoruz limonata tarifimiz: 1su bardağı için yarım limon suyu 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu ve 1/10 kasik arnavut biberi ve kaynak suyu eveet soruları duyar gibiyim hemen söylüyorum akcaagac surubu kipalarda bulunuyor 1 sisesi 28TL bizi tok tutacak insulin dengemizi koruyacak ve gerekli vitaminleri saglayacak iksir bu şurup:) bunun yararlarıyla ilgili uzunca bilgiler yine forumda yer aliyor. Gece yatmadan öncede bagirsak calistirici bitki caylari şekersizz

şok bir diyet uygulayacaksanız, hata yaparsınız. bizzat benim arkadaşım, aylarca bekleyemem diyerek şok diyet uyguladı (3 ayda 32 kilo verdi) ve şu an bağışıklık sistemi yok, bildiğimiz yok, çökmüş durumda. sağlıksız diyet yapmayın, bir diyetisyene gidin, vücut yağ oranınızı öğrenin, vücudunuza uygun en iyi listeyi diyetisyen hazırlasın.

Haklisiniz aç kalarak kilo vermek kisa zamanda cok zayiflamak ne kadar sağlikli tartisilir:( fakat ben bir hafta detoks programi olarak uygulayip yavasca az beslenmeye gecicem niyetim 3 ay yapmak deil zaten irademde yoktur öyle.hem sağlikci bir aileden geldigim icin vücudumu dinleyerek geciricem bu 1 haftayı. Kısa bir zaman sonra düğünm var acelemde bu sebepten;)

Diyet dediğim program aslında master cleans olarak ifade edilen vücut temizleme toksinlerden kurtulma işlemi diyetlerinizden önce yada uzun diyet süreçlerinizin duraklama evrelerinde sizi hızlandıricak bir araç! Akçaağaç şurubu geniş çeşitlilikte minerallere ve vitaminlere sahiptir.Akçaağaç
şurubunun ortalama örneğinde bulunan minerallerdir : Sodyum, Potasyum,
Kalsiyum, Magnezyum, Manganez, Demir, Bakir, Fosfor, Sülfür ve
Silikon. Vitamin A, B1, B2, B6, C ve Pantothenik Asit (B5) de şurupta
mevcuttur!! Bunlarda günlük olmazssa olmaz ihtiyaćlarımz ayrıca biber ve limondaki C vitamini ihtiyacimizi karsilar! Gün boyunca bu karisimdan en az 6 bardak tüketip bol bol da su içilmesi gerekir

Beyoce doğum kilolarından 20 günde böle kurtulmuş youtubeda bircok diyet öncesi sonrası diye videolar var fotolar var kısa zamanda bi 5-10kg hedefi olanları gördukleri fotolar etkiler mi bilmem ama ben etkilendim sizlede sabah itibariyle paylaşip sonuclari görelim;) ama önemli bir UYaRı detoks için biçtiğiniz sürenin sonunda bir süre salata ve hafif çorbalarla devam ediyorsunuzki dinlenen vücudunuza ağır gelmesin şimdilik bu kadar;)

Evet Nerissa karbonatlı suyu duydum ama nasıl kullanacağımı ve nasl etki ediceğini bilmiyorum:(

ben 1 hafta denedim, içtiğim her büyük su bardağına yarım çay kaşığı kadar atıp karıştırdım. gün içinde bu şekilde 4-5 bardak ancak içebiliyorum ki normalde cok su içen biri değilim maalesef ama karbonatlı suyu içtikçe içesim geliyor:) ve 1 hafta sonunda 2.5 kilo kaybettim ama neremden gitti inan bilmiyorum :D sanırım ödem söktürücü etkisinden dolayı vücuttaki fazla suyu attı.

ben 1 hafta denedim, içtiğim her büyük su bardağına yarım çay kaşığı kadar atıp karıştırdım. gün içinde bu şekilde 4-5 bardak ancak içebiliyorum ki normalde cok su içen biri değilim maalesef ama karbonatlı suyu içtikçe içesim geliyor:) ve 1 hafta sonunda 2.5 kilo kaybettim ama neremden gitti inan bilmiyorum :D sanırım ödem söktürücü etkisinden dolayı vücuttaki fazla suyu attı.
Peki tadında bir değişiklik oluyo mu

Back
X